Meghívó „Roma nők, gyerekek, családok” című szakmai konferenciára

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 Tisztelettel meghívjuk a  Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) 2018. novemberében megalakult Romaügyi Kutatóközpontja szakmai felügyeletével, a Romák Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő „Roma nők, gyerekek, családok” című szakmai konferenciára, melyen a mellékelt program szerint romaügyi kutatások, romaügyi innovatív programok és kezdeményezések, valamint jó gyakorlatok bemutatására kerül sor.

A rendezvényen beszédet mond Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, Langerné Victor Katalin helyettes államtitkár és várhatóan Pintér Sándor és Kásler Miklós miniszter urak is.

Időpont:                  2019. április 10.  9:00 óra

Helyszín:                Belügyminisztérium, Márványaula,
                                1051 Budapest, József Attila u. 2-4.

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyhez kérjük, hogy részvételi szándékát 2019. április 7-ig jelezze a romakutatas@koppmariaintezet.hu címen.

 Egyúttal tájékoztatjuk, hogy a konferencia helyszínén a beléptetés arcképes hivatalos okmányhoz (személyigazolvány, útlevél, jogosítvány) kötött, valamint szúró – vágó, ill. elektronikus eszközök (laptop, kamera) nem vihetők be az épületbe.

Ezen ellenőrzés időigényessége miatt kérjük, hogy a fentiek figyelembe vételével, időben érkezzen!  A beléptetésre 08.00 órától van lehetőség.

Üdvözlettel:

Fűrész Tünde
elnök

KINCS
KOPP MÁRIA INTÉZET
A NÉPESEDÉSÉRT
ÉS A CSALÁDOKÉRT

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!