Olvasói levelek

Tisztelt Közjogi Méltóságok, Politikusok és Jogvédők!

Állampolgári felelősségem tudatában tiltakozom az Antifa Mozgalom bármiféle formája, aktivitása és fellépése ellen Magyarországon!
És rámutatok annak a szükségességére, hogy az Antifa legyen Magyarországon terror szervezetté nyilvánítva és betiltva!
Mégis mit jelentsen az, hogy a világ számos országában ez a szervezet rombol, fenyeget, gyaláz, fizikailag bántalmaz és Németországban már politikust is öl?!
Nálunk is megvetették a lábukat, fizikai bántalmazásra, graffitizésre stb. uszítanak.
Bemocskolják a nemzeti megemlékezéseinket! Bennünket, mint magyarokat lefasiztáznak.
Milyen jogon és milyen alapon mindezt???? A saját hazámban üldözöttnek érzem magam mindaddig, amíg létezhet ilyen, mint az Antifa és Munkásőrség! Arról nem is beszélve, hogy külföldieket toboroznak hazánkba is a megmozdulásaikra ellenünk! TILTAKOZOM!!!!!

Tisztelettel:

H.B.
______________________________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖFKA Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány!

Tisztelt Csizmadia László úr, Tisztelt ifj. Lomnici Zoltán úr!

Már régen foglalkoztat, mi lehet az oka, hogy a Soros szervezeteket, amelyek (=mindegyike!) nemzetünkre káros, fellazító tevékenységet folytat, miért nem tiltják be a törvényhozók – nemes egyszerűséggel – a Magyarország ország területén végzett tevékenységeiket. Illegalitásba kell kényszeríteni őket. Lassan már mozdulni sem lehet az okoskodó tevékenységük nélkül.

Ugyan ez vonatkozik természetesen a különböző „érzékenyítő” tevékenységükre, mindenre. Felszámolni a cégbírósági bejegyzésüket, bankszámláikat, azonnali hatállyal, stb.

Igen csak puha intézkedésnek tartom, hogy fizetendő adó oldalról próbálja a Kormányzat megfogni tevékenységüket. Semmit sem lehet elérni ezzel, jót nevetnek rajtunk.

Tessék erőt sugározni, még ha Brüsszel tiltakozik is ellene. (Tiltakozzon és akár Soros is személyesen!)

Legfeljebb kilépünk az E-ból. Úgyis lassan nettó befizetők leszünk. Vagyis fizethetünk mi, és közben el kell tűrnünk, hogy packáznak velünk mindenért.

Hagyni kell magukra őket, úgyis lesüllyed az EU most már menthetetlenül. Minek nézni az agóniájukat közelről. Inkább kellő távolból, mint az angolok, akik végre kezükbe vették nemzetük irányítását. Kétoldalú szerződésekkel pedig minden gazdasági kérdés kézben tartható (lenne)!

Kérem hathatós segítségüket, Orbán úrnál és a Kormánynál kifejteni lobby tevékenységüket, hogy végre történjen már érdemi változás!

Járulékos előny, hogy hazahívhatókká válnak  a tisztelt ellenzéki képviselők is Brüsselből, kihúzva a talajt alóluk, itthon pedig el lehet könnyen folytatni a hőbörgésüket, devianciáikat, mindent.

Tessék erőt mutatni, mindannyian!

A keleti kapcsolatok szépen fejlődnek, a V4 és az észak-déli tengely keleti vonalon szépen kialakult, (már-már teljes egészében!), épülnek az észak-déli autópályák, vasútvonalak. Lehet egy EU konkurenciát kiépíteni. (Kelet EU!) Biztosan követnének minket hamarosan, mindanniyan a V4-ből, és mások is, nem sorolom. Egy új blokk alakulhat ki nemzeti alapokon, együttműködések rendszerével. Nem szabad félni az ilyen változásoktól! Példa még egyszer: Anglia, de partner is lehet azonnal! Üdvözölnék ők is!

Át kell rajzolni Európát egyértelműbben. A nyugati fél – már úgyis -, kirajzolódik az önfelszámolásával, mindenféle hanyatlásával! Hagyni kell őket és visszaállítani a határzárat, mert simán „beszédelegnek” ártó szándékú emberkék, mint már egyre többet hallani is a hírekben Nincs erre szükségünk!

Valami induljon már el, ne csak beszélgessünk és kenegetjük a dolgokat jobbra balra, különösebb eredmény nélkül!

Szívesen kifejtem még további gondolataim is. Ha úgy gondolják, érdekes/érdemes, vegyék fel velem a kapcsolatot.

Tisztelttel: S.A. Budaörs
______________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!