„Migránsáradat”

Már nem lehet megállítani a migránsáradatot – mondta a Magyar nemzetnek a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője, aki szerint tíz és, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban.
Teljes cikk:
http://titokterminal.com/tiz-ev-es-az-europaiak-nem-talalnak-maguknak-helyet-a-sajat-orszagukban/?fbclid=IwAR0M2OYzV7lv7w9xCZsnPMkDgIj2kmFTu84F76knPB6CfTJ1gBvhDMp0fE4

__________________________________________________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Fórum!

Kedves Csizmadia László,

Van egy javaslatom. Ha újra kísérletet tesznek a magyar határon tömegesen gyülekezni, mi is gyüljünk a kerítés túloldalán ugyanannyian össze gyerekekkel és tartsunk mi is a kezünkben transzparenseket: „This is our home” felirattal. Hatásos lehetne.

Üdvözlettel: E.A.
_________________________________________________________________________________

Szerintem szándékosan” kikerült a szellem a palackból, hogy eltereljék az emberek figyelmét a gazemberségeikről, tudta az a banda, hogy sátáni fegyvert kell bevetni, hát jött a „vírus”. Ezen percekben – délutántól – imádkoztam a TV előtt, meghallgatva a szakértők véleményét, nézve a sok ezres tömeget. Földi László szépen kifejtette, hogy mi a kötelessége Hazánknak, ha ne adja Isten, sor kerülne rá! Miért nem küldenek értük buszokat, repülőt, vigyék őket, de provokálnak, hátha föladjuk. NEM, NEM, SOHA!
F.J.
_________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!