Rémisztő képződmény vagyok ?

Amikor először hallottam, annyira elhűltem, hogy képtelen voltam felfogni.
Többszöri nekifutás, olvasást követően először a döbbenet, majd az elkeseredés, tiltakozás, értetlenség, szomorúság  vegyes hullámai öntöttek el.  Miért mondta ezeket,  nem értem , nem érdemeltem!?
Bár  fehér, keresztény és heteroszexuális vagyok , de ebből következően, emiatt  egész életemben soha senkinek nem ártottam, senkit nem bántottam , azért mert, mondjuk nem fehér, hanem barna vagy fekete, nem keresztény, hanem zsidó , vagy a saját nemét kedveli.       Kétség kívül , megválogattam a lehetőségeimen belül a barátnőimet, feleségemet, barátaimat, munkatársaimat, magától értetődik, hogy a hozzám hasonló emberek társaságát jobban kedveltem. De  azért mert más mint én, más a véleménye, más az érdeklődése, másként él, nem bántottam senkit.  Igyekeztem elkerülni, ha erre nem volt mód, elviseltem őket. Ezt a magatartást tanultam, szoktam meg és eszerint éltem.  Ez így van.
De ha ez így van , aminek az ellenkezőjét N. nem bizonyította, akkor ok nélkül gázolt belém, sértett meg súlyosan: „rémisztő képződmény .. a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak..nők.  Ez a családelképzelés.”
Szerinte nemcsak én vagyok „rémisztő képződmény”, minden magyar ember az , kivéve a nem keresztényeket,  pl. a zsidókat,  a homoszexuálisakat, és a cigányokat. Tehát az ország lakosságának nagyjából a 90 százalékát,  9 millió embert  nevezett rémisztő képződménynek.
Ha  ezt  egy hétköznapi ember mondja, legyintek rá.  De N. a közéletben ismert  szereplő, politikus, volt  Európa parlamenti képviselő, ma a VII. kerület polgármestere, befolyásos párt  vezető embere, akit sokan hallanak-hallgatnak-követnek.
Eleinte értetlenül  álltam,  szomorú és elkeseredett voltam.  De minél tovább rágódtam-gondolkoztam, kezdett a vérnyomásom elszabadulni:  micsoda alpári magatartás ez, egy egész országot a nagy nyilvánosság előtt ilyen brutális módon megsérteni, honnan veszi a bátorságot, ki ez az ember, aki ilyet enged meg magának, ráadásul úgy, hogy még védekezni sem tudunk !!??

Miután néha, kissé lecsillapodtam , kezdett a látásom tisztulni,  jöttem rá:  hogyne tudnánk védekezni, visszautasítani a hazug, méltatlan vádaskodást, a megbélyegzést.
Nemcsak hogy lehetőségünk van erre, de egyenesen kötelességünk válaszolni,  visszautasítani  a minket ért alaptalan, méltatlan, otromba  hazug vádat.
Fel kell emelni a szavunkat, nem vagyunk birkák, akikkel mindent lehet.   Annál is inkább kell, mert a liberális politikai oldalról sem a politikusok, sem a holdudvar képviselői nem tiltakoznak, ami az egyetértésüket jelenti.
Mi vagyunk a többség – ugyan a csendesebb , kulturáltabb, igazabb,  a keresztény normák szerint élők, nem díjazzuk az agresszivitást, nem keressük a konfliktusokat –de mindennek van határa.
Akik ezt nem ismerik, azoknak meg kell mutatni:  nem vagyunk „ rémítő képződmény”,  emberek vagyunk, akikkel  nem lehet mindent megtenni, visszautasítjuk, nem tűrjük !!!
Meg kell mutatnunk, nemcsak a véleményünket, de az erőnket is.

Éppen azok, akik a lojalitást  hangosan követelik másoktól,  éppen ők azok, akik minden módon  arra törekednek, hogy mindenkit a saját képükre formáljanak.  Minden módon, és ez nem túlzás.

Megjelenik már az alapfokú oktatásban a  hamis tanítás : döntsd el magad, hogy ki vagy,  pl. fiú vagy lány vagy a további 32 társadalmi nem bármelyike, ne engedj semmilyen befolyásnak, nevelésnek. Jogaid vannak, elsősorban a szüleiddel  kell  szembeszállnod .   Aztán az un. civil szervezetek , a közvetlen befolyásolás jól fizetett eszközei,  az egyetemi oktatás „irányítása”,  a posztgraduális„ érzékenyítés” csatornái, a média  nyomulása mind-mind egyetlen fontos célt szolgálnak: felejts el, tagadj meg mindent , ami nem tőlünk  származik, az összes kipróbált elvet, bevált módszert, az egész talmi konzervatív értékrendet, és légy magad.
Mire észrevennéd, hová jutottál, olyan engedelmes biodíszlet , tökéletesen manipulálható báb lettél, hogy azt már nem  is fogod érzékelni.  Értékrend, gyökerek, hagyományok nélküli, önző, kíméletlen fogyasztás orientált világpolgár leszel, akinek már  csak  „térkép e táj,  s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály” .
Ez a célja a globális világhatalomnak:  azt tehet  – és tesz is -veled amit akar.  Ha hagyod.

Hogy ebből mi sülhet ki ?!   Emlékezzünk csak, hogyan is indult a múlt század harmincas éveiben Németországban  a zsidók vegzálása?!  Akkor sem szóltak  ellene, amikor még lehetett volna, nem vették komolyan, sem Németországban, sem a művelt Nyugaton.  Akik felemelték a szavukat, kevesen, azokat a hatalom elhallgattatta, túlharsogta, és addig öntötte-nyomta  a  propagandáját,  amíg a hangos és egyre hangosabb kisebbség elhitte és magáévá tette, a csendes többség pedig bűnös módon hallgatott.   Az eredmény a holokauszt .  Ugyanez  játszódott le,  amikor a bolsevik  hatalom  befolyásolta  kisebbség  a hatalom birtokában  simán kiirtott ötmillió kozákot.
A forgatókönyv ugyanaz,  a célközönség változik.
Ha nem akarjuk, hogy az ilyesmi megismétlődjék, nem szabad tűrnünk, és kemény tiltakozás nélkül hagynunk, amikor már azt halljuk, hogy ha valaki nem a mi értékrendünket követi , az  már nem ember többé, hanem az emberiség salakja-szemete  „rémisztő képződmény”.

Kérem az írástudóinkat: publicistákat-politikusokat, a civil szervezeteket, egyházakat, emeljék fel a szavukat és adjanak lehetőséget nekünk is, a hétköznapi embereknek, hogy a tiltakozásban, véleményünk erősítésében, demonstrációban, tüntetésben, aláírás gyűjtésében kifejezhessük a tiltakozásunkat, megmutassuk az erőnket.

M. A.

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!