Barátaink!

2018. március 15-én 11.30 órai kezdettel ünnepi emlékezést tartunk a Bem szobornál (II. ker. Bem József tér).
A megemlékezésre nagy számú lengyel küldöttség érkezik.
Az emlékezést követően indítjuk a Békemenetet.

A Békemenet útvonala:
II. kerület, Bem József tér – Bem rakpart – Lipthay utca – Margit híd – V. kerület, Szent István krt. – Nyugati tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Kossuth Lajos tér

A rendezvény az állami ünnepséghez történő csatlakozással ér véget. Állami ünnepség kezdete 14 óra.

Kérjük, hogy minél több CÖF zászlót hozzanak magukkal!

Kérjük, hogy a vonulás során vegyék figyelembe az útvonalon található villamos felsővezetéket, illetve egyéb olyan tárgyakat, amelyek miatt a kellő szélesség nem lesz biztosított (csak megfelelő méretű zászló, molinó engedélyezett).

A rendezvényt mindvégig békés jelleggel, a törvényes keretek között kívánjuk megtartani.

CÖF-CÖKA vezetősége

________________________________________________________________________

2018.03.01. Közlemény

A választó polgárok, szellemi honvédők egyre erősödő akaratát tiszteletben tartva a CÖF-CÖKA március 15-én ismét Békemenetet szervez.

Magyarország szuverenitását kívülről támadók és a helyeslő belföldi ellenzékieknek békés demonstrációval jelezzük a magyar emberek többségi állásfoglalását.

Kérjük a népszavazás, és nemzeti konzultáció illegális bevándorlásról és a határkerítésről szóló több millió polgár szavazatának tiszteletben tartását.

Üzenjük, hogy a Békemenet indulási helyszínének a rendőrségre bejelentése jóval a hódmezővásárhelyi polgármester választás előtt, 2018. február 2-án megtörtént.

Lengyel civil barátaink Békemenetünkhöz jelezték csatlakozási szándékukat, értékelték, hogy Magyarország kiállt országuk brüsszeli szavazati jogának esetleges megvonása ellen. Emlékezve 1848 és 1956 elbukott szabadságharcaira, most a magyarokkal együtt kívánnak erőt mutatni a szovjet elnyomás után megszerzett nemzeti függetlenségünk megvédése érdekében.

Támogatjuk mindkét ország a közjót szem előtt tartó eredményes kormányzását. Nem feledjük, hogy 2010-re azok tették tönkre hazánkat, akik most, már a választások előtt kiszolgáltatnák a hatalomszerzést reményében a nyílt társadalom ideáját követőknek.

A nemzet szuverenitásáért aggódók személyes részvételükkel kinyilvánítják, hogy nem félnek és nem kívánnak senkit megfélemlíteni. Célunk az erkölcs primátusának figyelembe vételével az európai zsidó-keresztény civilizáció, kultúra folytonosságának megőrzése.

Március 15-én emlékezzünk és lépjünk együtt!

CÖF-CÖKA vezetősége

Részletek, felhívó videó facebook oldalunkon:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1844348452524520&id=1722969024662464