Békemenet

Barátaink!

2018. március 15-én 11.30 órai kezdettel ünnepi emlékezést tartunk a Bem szobornál (II. ker. Bem József tér).
A megemlékezésre nagy számú lengyel küldöttség érkezik.
Az emlékezést követően indítjuk a Békemenetet.

A Békemenet útvonala:
II. kerület, Bem József tér – Bem rakpart – Lipthay utca – Margit híd – V. kerület, Szent István krt. – Nyugati tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Kossuth Lajos tér

A rendezvény az állami ünnepséghez történő csatlakozással ér véget. Állami ünnepség kezdete 14 óra.

Kérjük, hogy minél több CÖF zászlót hozzanak magukkal!

Kérjük, hogy a vonulás során vegyék figyelembe az útvonalon található villamos felsővezetéket, illetve egyéb olyan tárgyakat, amelyek miatt a kellő szélesség nem lesz biztosított (csak megfelelő méretű zászló, molinó engedélyezett).

A rendezvényt mindvégig békés jelleggel, a törvényes keretek között kívánjuk megtartani.

CÖF-CÖKA vezetősége

________________________________________________________________________

2018.03.01. Közlemény

A választó polgárok, szellemi honvédők egyre erősödő akaratát tiszteletben tartva a CÖF-CÖKA március 15-én ismét Békemenetet szervez.

Magyarország szuverenitását kívülről támadók és a helyeslő belföldi ellenzékieknek békés demonstrációval jelezzük a magyar emberek többségi állásfoglalását.

Kérjük a népszavazás, és nemzeti konzultáció illegális bevándorlásról és a határkerítésről szóló több millió polgár szavazatának tiszteletben tartását.

Üzenjük, hogy a Békemenet indulási helyszínének a rendőrségre bejelentése jóval a hódmezővásárhelyi polgármester választás előtt, 2018. február 2-án megtörtént.

Lengyel civil barátaink Békemenetünkhöz jelezték csatlakozási szándékukat, értékelték, hogy Magyarország kiállt országuk brüsszeli szavazati jogának esetleges megvonása ellen. Emlékezve 1848 és 1956 elbukott szabadságharcaira, most a magyarokkal együtt kívánnak erőt mutatni a szovjet elnyomás után megszerzett nemzeti függetlenségünk megvédése érdekében.

Támogatjuk mindkét ország a közjót szem előtt tartó eredményes kormányzását. Nem feledjük, hogy 2010-re azok tették tönkre hazánkat, akik most, már a választások előtt kiszolgáltatnák a hatalomszerzést reményében a nyílt társadalom ideáját követőknek.

A nemzet szuverenitásáért aggódók személyes részvételükkel kinyilvánítják, hogy nem félnek és nem kívánnak senkit megfélemlíteni. Célunk az erkölcs primátusának figyelembe vételével az európai zsidó-keresztény civilizáció, kultúra folytonosságának megőrzése.

Március 15-én emlékezzünk és lépjünk együtt!

CÖF-CÖKA vezetősége

Részletek, felhívó videó facebook oldalunkon:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1844348452524520&id=1722969024662464

 

 

 

Szerző
CÖKA

“Békemenet” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Amiként a rendszerváltás és a vele harmóniában végrehajthatott jogállami újraértelmezés rendszerváltás nem történt meg, olyképpen élhet és él vissza a megváltani remélt a neoliberális európai elittel összefonódott „szocialista” hatalmi elit „lehetőségeivel”.
    Gyökeres megújulásra, átfogó választásokra van szükség, amelynek tartalmaznia kell az EU teljes szélességű társadalmi, gazdasági, jogállami értelmezését és megalapozását, mert erről jelenleg szó sincs.
    Haladéktalanul tenni vagyunk kötelesek itthon, s Európában!

    Asy

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!