Blog

„Szuperkórház”

A XI. kerületbe tervezett „szuperkórház” létrehozásával kapcsolatban megkértük orvos szakértőnk véleményét, amivel teljes mértékben egyetértünk és támogatjuk. (lásd melléklet) Kérjük, amennyiben Ön is egyetért a leírtakkal, azt aláírásával támogassa

Százegy éves a lengyel függetlenség

Varsó mellett több lengyel városban is megünnepelték hétfőn a lengyel függetlenség napját. A legnagyobb lengyel nemzeti ünnepet annak emlékére tartják, hogy Lengyelország az első világháború végén, 1918 novemberében, 123 évi felosztottság után visszaszerezte önálló államiságát.

Közös ünneplés a magyar barátokkal

Magyar Nemzet: Nagy örömmel fogadták a krakkóiak a nemzeti ünnepük közös megemlékezésére érkező magyar civileket. A szentmise után a városon végigvonuló menet egyik fő attrakciója volt a magyar delegáció, amelynek tagjai megtapasztalhatták, hogy a lengyelek és a magyarok valóban jó barátok.

Meghívó

(Űr)politika és környezetvédelem című Civil Akadémiára Polgárok Háza 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. 2019. november 21. 18:00. REGISZTRÁCIÓ!

Szellemi honvédők csatlakozását várják az egész Kárpát-medencéből

A Békemeneteket meghirdető és szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a szervezet jogi keretét biztosító  Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) alapító elnöke, Csizmadia László nyilatkozott portálunknak megalakulásuk 10. jubileuma alkalmából.

A Százak Tanácsa közleménye

A magyar sport védelmében emeljük fel szavunkat, amikor a csapatsportokban több hazai edzőt és játékost szeretnénk a pályán látni. Nemcsak régen voltak kiváló magyar edzők és játékosok ma is látunk példát arra, hogy magyar edző vezetésével  lett a világ legjobbja egyik csapatunk.

Nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezés

Az aláírást online /is/ meg lehet tenni a http://www.nemzetiregiok.eu lapon.

Meghívó

A függetlenség álcája című Civil Akadémiára FMH 1119 Budapest, Fehérvári út 47. 2019. november 4. 18:00. REGISZTRÁCIÓ!

Felhívás adományozásra

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány évek óta szívügyének tekinti a hazai gyermekétkeztetés jobbá tételét. CÖF séfünk és gasztronómiai szakember gárdánk az évszakoknak megfelelő receptúra gyűjteményt és technológiai leírást készített formás, jól használható könyvekben. Az Ízig varázs sorozat meghódította a településeken működő óvodai és iskolai közétkeztetési konyhák szakácsait és vezetőit.

Ezért bukott Tarlós!

Tarlós István tekintélyes eredménylistával a kezében távozik a főpolgármesteri hivatalból. Sok ilyen időszakot kívánunk még a magyar fővárosnak. Álljon itt egy sebtében összegereblyézett ötvenes lista a fejlesztésekről, a teljesség igénye nélkül

MEGHÍVÓ

20 nap az élet /Az 1956os forradalomra emlékezete/ című Civil Akadémiára Polgárok Háza 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. 2019. október 24. 18:00. REGISZTRÁCIÓ!

Európa határa védtelen

Az olasz határon át szabadon jönnek az illegális bevándorlók. Schengeni engedményekkel ruháztuk fel a személyazonosságukat igazolni nem tudó, nem akaró ismeretlen személyeket.

Meghívó

Választás után egy nappal című Civil Akadémiára FMH 1119 Budapest, Fehérvári út 47. 2019. október 14 18:00. REGISZTRÁCIÓ!

Stratégiai partnerségi- és együttműködési megállapodás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Agrárminisztérium és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) stratégiai partnerségi- és együttműködési megállapodást írt alá.

MEGHÍVÓ – Győr

NEMZETÁLLAM KONTRA GLOBALIZMUS című kihelyezett Civil Akadémia előadásra Vendég: Dr. Bencze Izabella, a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetettje József Attila Művelődési Ház kamaraterme, 9028 Győr (Szabadhegy) Móra Ferenc tér 1. 2019. október 11. péntek 18:00 óra

Levél a Belügy és Igazságügyi Tanácsnak

Mint ismeretes, a legutóbbi – az európai emberek hozzájárulása nélkül kötött és a migrációs EU-s politikát alapjaiban érintő – megállapodást a francia, a német, a máltai és az olasz belügyminiszter írta alá, terveik szerint a bevándorlókat a megérkezésük utáni egy hónapban kvóták szerint szétosztják a tagállamok között.

MEGHÍVÓ

Nyerjen Hoffmann Tamás és győzzünk mi című Civil Akadémiára A program helyszíne: Szent Imre Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 27. Időpontja: 2019. október 8. 18:00. Kapunyitás 17:30! REGISZTRÁCIÓ!

Befőző automatát adományoztak 80 nagycsaládnak

Öt millió forint értékű adományozásról állapodott meg a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete. Ennek keretében 80 darab befőző automatát adtak át 30 nagycsaládos egyesületnek, melyek 80 nagycsaládnak adják majd ezeket oda.

MEGHÍVÓ – Kihelyezett Civil Akadémia SZEGED

A változás szele Szegeden című kihelyezett Civil Akadémiára Vendég: Kiszelly Zoltán  politológus A program helyszíne: Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg terem (Szeged, Dóm tér 6.) Időpontja: 2019. október 4. 18:00. REGISZTRÁCIÓ!

MEGHÍVÓ „Rend és rendszer” című Civil Akadémiára

Időpontja: 2019. szeptember 30. 18:00. Kapunyitás 17:30! A program helyszíne: Szent Imre Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 27.

Aggodalomra ad okot az álcivil szervezetek tevékenysége

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) aggodalommal figyeli az Európai Unióban és Magyarországon is egyre szaporodó és egyre aktívabb balliberális álcivil szervezetek tevékenységét, amelyek összehangoltan támadják a magyar kormányt – mondta el lapunknak Csizmadia László …

MEGHÍVÓ

Csak a Fidesz című Civil Akadémiára Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (az Orczy térről gyalog megközelíthető) Időpontja: 2019. szeptember 19. 18:00. REGISZTRÁCIÓ!

A nemzeti civilek továbbra is Ursula von der Leyen mellett

A CÖF-CÖKA legutóbbi felhívását, amelyben bizalommal tekintettünk a jövőbe a bukott Juncker-Bizottság rendkívül károsnak ítélt működését követően az új bizottsági elnök megválasztása kapcsán, a civil szellemi honvédőink széles közössége támogatta.

Polonia Nova Egyesület – választási program

Jóleső érzés, hogy az önkormányzati választások kapcsán többen aktív részvételt mutatnak. Természetesen annak külön örülünk, hogy a lengyel önkormányzati választás is felkeltette polgárságunk figyelmét.

Meghívó

A főváros nem eladó című Civil Akadémiára Vendég: Tarlós István, főpolgármester Szent Imre Gimnázium,1114 Budapest, Villányi út 27. 2019. szeptember 2. 18:00. Regisztráció köteles!

A Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetést kapott dr. Bencze Izabella

Büszkék vagyunk arra, hogy alapító tagunk és a kuratórium tagja dr. Bencze Izabella jelentős és kiemelkedő állami kitüntetést kapott. Megköszönve munkáját gratulálunk és az általa írtakat közzétesszük

Meghívó Civil Akadémiára

A CÖF-CÖKA megnyitja a Szent Imre Gimnázium kapuit a szellemi honvédők előtt a 2019-20-as évadban is. Vendég:              dr. Osztie Zoltán             plébános                            Eperjes Károly  Kossuth-díjas színművész                            Molnár Zoltán  Ős-Kép Kiadó Szent Imre Gimnázium, 2019. augusztus 26. 18:00 A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Támogatási nyilatkozat

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány az alábbi levelet küldte meg Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnök asszonya részére: 

Székely Nemzeti Tanács felhívása

Vasárnap telik le két hónap azóta, hogy a nemzeti régiókért indított polgári kezdeményezés nyilvántartására vonatkozó határozat jogerőre emelkedett. Szintén vasárnap lesz egy hónapja annak, hogy az online aláírásgyűjtés elindult. Az első alkalom, amikor mérleget készíthetünk arról, hogy eddig mit tettünk, és ennek milyen eredményei vannak.

Eredeti Himnuszunk

Idén, június 15-én ünnepeltük a megzenésített Himnusz 175. évfordulóját, amelynek tiszteletére rendezett ünnepi hangversenyen jelen volt Bencze Izabella, a CÖF egyik alapító tagja.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!