Közlemény

A napokban az ellenzéki pártok propaganda-sajtója támadásokat indított a CÖF-CÖKA ellen egy olyan plakátkampány miatt, amelyhez jogilag nincs köze.  A Soros-féle NGO-k, vagy éppen Hadházy Ákos D-kategóriás megélhetési politikussal az élükön emellett vitatják a plakátok jogosultságát, a Warner Bros. karaktereinek felhasználására hivatkozva.

Az, hogy a magyar ellenzék, a sajtója, az NGO-i külső érdekeket védenek nem újdonság, de attól még visszataszító. Az, hogy az RTL klub gyalázza a nagy magyar feltalálókat egyszerre meglepő és gyomorforgató. De, hogy a szólás és vélemény szabadságát is vitatják, nos az már inkább szánalmas és beteges.

Ami a száraz tényeket illeti, a Kövess minket 2022 Kft, amit a CÖF-CÖKA múlt év februárjában alapított, fontosnak tartotta, hogy a 2022plusz.hu hírportál olvasóinak véleményét plakáton is megjelenítse.

A CÖF-CÖKA, mint az érintett Kft alapítója a plakát megjelenésekor a Magyar Nemzet hasábjain arra mutatott rá, hogy egyetért azzal az üzenettel, amit a 2022plusz.hu hírportál tolmácsolt. A szocliberális nézeteket kiszolgáló sajtó mindezeken túl egy olyan videót a CÖF-CÖKÁ-nak tulajdonít, amihez semmi köze, de őszintén kifejezi az érintettek egyéniségét, böszmeségét.

Megértjük persze, hogy a balliberális ellenzék megrettent a tájékoztató plakátkampánytól. A bolha és az elefánt közötti különbség, a baloldalon tákolt ígéretek és kormányzás objektíven érvényesített intézkedései között, a plakátügy lufija kapcsán is nyomon követhető.

A mi feladatunk, támogatóink kérését figyelembe véve a Békemenet szervezése, és a választópolgároknak nyújtható társadalompolitikai és gazdasági ismeretek elemzése.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!