Tisztelt Szellemi Honvédők!
Kedves Barátaink!

„Előttünk egy nemzetnek sorsa áll.” Vörösmarty Mihály

Az 1989-90-es évek rendszerváltását tudjuk hasonlítani a 2022. április 3-ára kiírt országgyűlési választások fontosságához. A magyar emberek hosszútávú sorskérdéseikről dönthetünk, kiemelt figyelemmel gyermekeik és unokáik sorsára.

Az elmúlt 12 év kormányzása fehéren-feketén bizonyította, hogy jó úton jár a nemzet, és járt utat járatlanért nem szabad feladni. A társadalmi és gazdasági eredmények fényesen igazolják a többség álláspontját.

A közvélemény kutatások eredményét az elmúlt három kormányzati ciklusban többszörösen aláhúzta a békemeneteken megjelent sokaság. Európában is egyedülálló szeretett közösségünk 2022. március 15-én ismét bizonyíthatja, hogy erőnk nem fogyatkozott meg, sőt nőtt, még egységesebbé vált. Az ellenzéki pártok és az őket támogató elvbarátaik, külföldről érkező pénzügyi, politikai és jogi támogatásokkal hazugságcunamival próbálják megdönteni Orbán Viktor kormányát.

Az 1848-as forradalmáraink, majd az 1956-os szabadságharcosok vérüket áldozták népünk szuverenitásáért. Mindkét esetben elbukott a szabadság és a függetlenség.

Több mint 30 éve kivívott szabadságunkat most ismét meg kell védenünk. Vissza kell utasítanunk a birodalmi elképzeléseket és a keresztény-nemzeti-konzervatív civilizációnk elleni durva belső, külső támadásokat egyaránt. Jó időben, jó helyen élünk, a szellemi honvédelem erejével az eddigi békemeneteket meghaladó sokasággal üzenhetünk. Készen állunk arra, hogy az országgyűlési választásokon kifejezzük, az Európai Unióhoz tartozás hű szövetségeseként, Európa jövőjét szem előtt tartjuk. Példát mutathatunk, partnerként hívva az Unió polgárait. Kiállunk a polgári kezdeményezések szabadságáért és a nemzetek egyenrangúságáért.

Tisztelettel kérünk Benneteket, hogy a nagyszabású békés demonstrációnkat lehetőségeitekhez mérten támogassátok.
Kedvezményezett: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány
Unicredit Bank: 10918001-00000064-35950004
Megjegyzés rovat: Békemenet

Csizmadia László
CÖF-CÖKA elnök