Közlemény

A CÖF-CÖKA szellemi honvédőinek leveleiből meggyőződéssel kicseng, hogy az orosz, ukrán és magyar civil polgárság egyaránt a békéért kiált.

A magyarok akarata szerint kormányunk elsődleges dolga békemissziót folytatni. Helyesen járunk el, amikor a háborús övezetből érkező menekülteknek válogatás nélkül segítséget és szeretetet adunk. Nemes, de nehéz feladat, hogy most már nemcsak délen, hanem északkeleten is védenünk kell Európa és Magyarország határait, de joggal reméljük, hogy ezt, ha szükséges, a NATO égisze alatt is megtehetjük.

Bízunk abban, hogy a konfliktus szereplői és az egyelőre a stadion lelátóin ülő szurkoló nagyhatalmak belátják, hogy Európa népeit nem szabad akaratuk ellenére veszélybe sodorni. Támogatjuk kormányunk józan észszerűségen alapuló, a háborús eszkaláció elkerülésére tett intézkedéseit, amely Magyarország civil polgárainak érdekeit messzemenően figyelembe veszi.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Szerző
CÖKA

“Közlemény” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. A Békemenet védelmében!
  Tisztelt Csizmadia László Elnök Úr!
  Egy nő, egy hatgyerekes anya vagyok, nem politikus. De mi nők sokszor jobban a dolgok mögé látnunk.
  Évek óta követem a CÖF munkásságát, a Békemeneteken mindig lelkesedéssel veszek részt lélekben vagy személyesen. Kormányunk munkáját, országunk vezetését jó kezekben érzem.
  Március 15. az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ünnepnapja. A Békemenet viszont, mint ahogy az eddigiek is, nem csak megemlékezésről szólnak. Háborús helyzet van kialakulóban. Nem forradalmi, hanem háborús hangulat az, ami most Európa fölött lebeg! Ehhez kellene alkalmazkodnunk a Békemenet vezérgondolatával is!
  Most nem csak 1848 emlékét idéző BÉKÉS felvonulásnak, hanem valódi BÉKE- menetnek kell lennünk! Ami MINDENKIT megszólít, politikai hovatartozástól függetlenül.
  A Békemenetet egyre erősebben támadják, ellenzéki oldalakon elképesztő erővel gyalázzák, félremagyarázzák.(lásd pl.Kunhalmi FB oldala).Vérlázító, hogy uszítanak ellenünk a hozzászólók, mintha a kormány tehetne mindenről, mintha mi egyetértenénk Putyin elnök háborús lépésével, ami országunkat komoly veszélybe, kormányunkat nehéz helyzetbe hozta, kellemetlen döntések elé állították. Orbán Viktor is a SEMLEGESSÉG mellett foglal állást, ameddig csak lehetséges. Most nekünk, a Békemenetnek is ezt kellene tükröznünk, ország-világ előtt egyértelművé tennünk: hogy mi is a BÉKE MELLETT vonulunk fel. Hazánk és Európa békéje mellett.(mi úgyis tudjuk, Orbán Viktor kormánya, a konzervatív európai értékeket megőrizni szándékozó, patrióta Magyarország mellett is.)
  JELSZAVAT KELL VÁLASZTANUNK, olyat, ami nem csak kormányszimpatizánsokat érint meg, hanem MINDENKIHEZ szól, mindannyiunk érdeke: a BÉKE jelszavát !!! De véletlenül sem Oroszország mellett vagy ellen, és nem is Ukrajna mellett, mint azt teszi egész Európa. Kizárólag a BÉKE mellett. A két fél megbékélése mellett.(az USA és NATO ill. az Únió szerepébe most nem kellene belemenni) Nem ellenzékiek ellenséges és nemzetellenes viselkedését, vagy az Únió hozzáállását (joggal) kritizáló táblákra, feliratokra van most szükség, hanem politikailag semlegesen maradva a közös ellenség, a HÁBORÚ ELLEN kell kiállnunk. Hiszen MINDANNYIUNK érdeke, hogy mihamarabb befejeződjön a sok szenvedést hozó, Európa békéjét veszélyeztető háború.
  Az ellenzék ellen irányuló jelszavak, transzparensek ( Stop Gyurcsány, Stop MZP, Soha baloldalt stb, amivel nem a felvonulókat kell meggyőzni, hisz mi egyetértünk) ezek nem hoznak új szimpatizánsokat. Ezekkel senkit sem győzünk meg, senkit sem állítunk magunk mellé az ellenzék vagy a bizonytalanok táborából. De a BÉKEÜZENETTEL IGEN!
  Ezzel az egyértelmű BÉKEÜZENETTEL ELEJÉT VENNÉNK olyan rágalmaknak, hogy a háború árnyékában is csak a Fidesz választási kampányát támogatjuk. De sok ellenzéki békepártit is magunk mellé állíthatnánk, hiszen a BÉKE egész EURÓPA érdeke. Ezt kell kifejeznünk az idei békemenettel. Az angol, orosz, (ukrán) német nyelvű transzparensek elvennék az élét a minket, és Orbán Viktort ért támadásoknak. Ezeket aztán fényképezhetnék, filmezhetnék az árgus szemekkel figyelő külföldi és belföldi ellenzéki újságírók. Ezek a felvételek nyugodtan bejárhatják a Földet! Védjük meg a Békemenetet!
  ŐRIZZÜK MEG A BÉKÉT EURÓPÁBAN!
  BÉKÉT UKRAJNÁBAN
  BÉKETÁRGYALÁST Oroszország és Ukrajna között
  Ha gondolataimat meggyőzőnek találja, kérem, fontolják meg a Békemenet jelszavát mindannyiunk és a BÉKEMENETÜNK érdekében.
  Köszönettel és tisztelettel:
  Görgey Ákosné

 2. A Hang megjelenéséhez szeretnék hozzászólni. Minden cég gazdálkodása a Cégkivonatában szereplő alaptevékenységéhez kötődik, így éves beszámolójában ( amelyek publikusak ) árbevételénél is ebből a tevékenységből származó bevétele szerepel. A cégkivonatban a főtevékenységet persze lehet módosítani.
  A kiugró bevétel, ami egyéb bevétel soron szerepel a cég beszámolójában, vagy készpénzben vagy átutalással vagy vegyesen realizálódott. A céghálók, tulajdonosi struktúrák megtalálhatók, lekövethetők. Az átutalások – megfelelő felhatalmazással – pontosan beazonosíthatók.
  Amennyiben a pénzmozgások törvénytelenek – akár bujtatott politikai – tevékenységet akarnak cég gazdálkodási köntösbe bújtatni, vizsgálatot kívánnak, amit a NAV illetve megfelelő hatóságok tudnak elvégezni.
  Jó lenne, ha minél több hasonló esetre fény derülhetne.

 3. Tisztelt Civil Összefogás Fóruma! Tisztelt Csizmadia László Elnök Úr!

  A jelenlegi súlyos helyzetben szerintem is NAGYON INDOKOLT LENNE EGY BÉKEMENET SZERVEZÉSE MÁRCIUS 15-ÉRE! Nem szabad hagyni, hogy csak a baloldalt lássák az emberek, és a brüsszeli bürokraták! Ne hagyjuk, hogy külföldről irányítsák hazánkat!

  Kérem fontolják meg többünk kérését és SZERVEZZENEK BÉKEMENETET MÁRCIUS 15- RE! Mikor, ha nem akkor!

  Tisztelettel: Pogány András, Százhalombatta

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!