Csizmadia László Úr és a CÖF- CÖKA  részére

 

Kedves   ELV  TÁRSAIM !

Nem helyesírási hiba, hanem a vélemény azonosságra kívánnék utalni. Egy dologban nem értek egyet: az a  magyar péter Ügy. Kibetűvel mint a Pál utcai fiúkban. De hát ott volt gerinc. Itt nincs és nem is lesz.

Dr Varga  Judit Asszonyról sugárzik az intelligencia,  bátorság,  elkötelezettség. Hosszútűrő,  keresztjét  méltósággal cipelő nagyszerű nő. Sajnálom, hogy nem tudom neki ezt  személyesen elmondani, hogy micsoda tragédiát és lelki terhet kell neki elhordozni és hogy mennyire  együtt érzek vele.

magyar péter a lenti képen valami hasonló IQ 37 es szintű, képződmény. Embernek nem nevezném, állatok meg nem teszik azt amit ő csinál.

Tehát ez a fickó érzelmi intelligencia skálán pedig erősen a 0-tól balra, a negatív  skálán található. Ez az alak egy nárcisztikus, nagyon primitív alak. Valójában mégis alacsony  önbecsülésű, de  hatalmas egoval,  mérhetetlen önteltséggel, habzó véresszájú, irigységben tomboló hazudozó gazember. Én az ügyről csak az után értesültem amikor az leközölt fényképen azt jegyeztem meg, hogy ez az arc egy lapos, erőszakos gátlástalan  gazember.

A helyzetet mélységében nem akarom megismerni.

Rátérve a  cikkre:

Nem értek egyet azzal, hogy ez az ügy gyorsan lecseng és kipukkan a sztori magától.

Nyilván feltűnt a CIA ügynököknek ez a konfliktus. Varga Judit  a jobboldal és a FIDESZ brüsszeli  Zrinyi Ilonájának lett felépítve. Jól képzett, szép, ki ismeri magát a „kígyófészekben”, tehát nagy pallos, vagy macheta  lehetett volna a brüsszeli dzsungelben. Tehát mindent meg kellett tenni, hogy bele tudjanak ebbe a folyamatba gázolni.
Sajnos—bár sokat fejlődött—a Deutsch Tamás—de Varga Judithoz képest egy  életlen kés a fiókban.

Mivel marki zajos primitívó—és szájkarate hős—levitézlett, így indította a CIA és a láthatatlan  háttérhatalomi pénzvilág ezt a veszett kutyát. Veszett rókának kevés, mert ahhoz már a habzó haragon kívül ész is kell, ezt nála elöntötte a káini vak gyűlölet. Ezt a fickót addig forgatják a nyárson, amíg ki nem sül a zsírja— de sajnos öntik  rá az olajat is. Itt egy remény talán van—az pedig a másik nárcisztikus gazember féltékenysége, hiúsága. Ha a bunkóval a népséget felturbózzák, azaz  ezzel a vadbarommal,  akkor Fletó  berághat és azt mondhatja,  hogy–

NO, NO !! — ez még DK ra azaz Dobrev Klárára is vetélytárs lehet — áztassuk el, nehogy kiénekelje a sajtot a szánkból. Mert Orbánellenes hergelésre jó— No de álljon már meg a menet !!!

Arra nem gondolhatunk, hogy a brüsszeli időszak alatt beszervezte a Biden féle „közszolgálat” a balliberós gyeplőben nyargaló CIA ???? Az amerikai Pressman   Jó-Nagy-Követ ( a nyakába ), akiről nem tudom, hogy a MRS, vagy a MR megszólítás közül melyik a helyes, ő is beszállhatott a buliba.

Szóval nagyon kell  figyelni a tömeghatást—és itt már nincs kesztyűs kéz és „felmerült gyanú”, itt a bárd lesújt és nem tötyörög ,  mint minden bírósági ügyben a FIDESZ ! Drasztikusan ki kell vonni, le kell járatni a maga módszerével.

Kedves Csizmadia Úr — választások előtt bizony újra kell egy  BÉKEMENET !

Bayert kicsit szalonképessé kéne tenni, mert nagyon elkanászodott ! Amellett—a dolgok még ki sem tisztázódtak—amikor gyorsan megtagadta a két fantasztikus HÖLGYET, akiket a primitív, akarnok és ostoba Balogh Zoltán rántott a mélybe. Ugyan ez vonatkozik Szörényi Leventére és a Lackfi János—költő imitátorra is. Gyorsan lemondtak a tanácsadói tisztjükről és ott hagyták a Köztársasági Elnököt, Novák Katalint.

Üdvözlettel

V.I.