Olvasói vélemények

Tisztelt CÖF-CÖKA!

Nagyon méltánylom azt a sok  kemény munkát amit befektetnek a jobboldal összefogásáért és összetartásáért. Éppen ezért tisztelettel kérdezem, hogy a várva várt BÉKEMENET-re mikor kerül sor? Nagyon fontos lenne június 9-e előtt tartani egy „békemenetet”, mert biztos vagyok abban, hogy nagy lendületet adna a jobboldali emberek lelkületének felvillanyozására. Lanyhulás/ belefáradás figyelhető meg a környezetemben élő és jobboldalinak mondható társaim körében, nagy hiba lenne hagyni kialudni a tüzet. Gondolom a brüsszeli „vérszívóknak” nem igen tetszene a dolog, de annyi mindenben fütyülünk rájuk (szerintem nagyon helyesen), hogy egyel több vagy kevesebb „duzzogás”, mi az nekünk!? Sokkal fontosabb lenne a nagy számú jobboldali honfitársunkat bemutatni nekik, hogy legyen mitől reszketniük. De ennél sokkal fontosabb az, hogy újra felrázni a jobboldali emberek  lelkiismeretét és felhívni a figyelmüket, hogy nem lankadhatnak!

Én ugyan elmúltam 75 éves, a lábam sem a régi már, de nem maradnék távol, még ha bottal járnám is végig a kijelölt utat. Eddig valamennyi BÉKE MENETEN ott voltam és hatalmas feltöltődés volt számomra. Mindig tovább erősítette a lelkem ez a nagy közös séta. Úgy tapasztaltam, hogy mindenkinek aki ott volt hatalmas feltöltődés és további erőt adott.

Reménykedve várom a bejelentést, miszerint még akár áprilisban, májusban létrejön egy nagy-nagy összefogás! Egy hatalmas BÉKE MENET! Úgy kell mint egy falat kenyér!

Üdvözlettel és mély tisztelettel: N.A-né
______________________________________________________________________________________

 

Kedves uraim!

Hét unokám van !

Az a tény hogy az ukrajnai  háborúban naponta százan halnak meg, akik valamennyien valakinek a fiai, unokái, édesapja valakinek, nemcsak elkeserít, kétségbe ejt, de számomra érthetetlen, hogy senki nem emeli fel szavát a gyilkolás ellen. Nem a politikusokra gondolok, ők tehetségük szerint ahogyan a Pápa is teszik a dolgukat a lehető legjobban,  de hol vannak az édesanyák itthon és Ukrajnában. Nem volna ideje egy civil összefogásra az édesanyák összefogására. politika mentesen de elkeseredettem a gyilkos háború ellen?

Kérem Önöket ne a magukat felkent alakokra koncentráljanak ne is a vállasztásokra, de a naponta életüket vesztő fiatalokra.

Ez már az utolsó perc. Kérem segítsenek.

Ebben reménykedve üdvözlöm Önöket

Sz.E.
________________________________________________________________________________________

Tisztelt CÖF !

Köszönöm  a tájékoztatást !. Vidékiként sajnos a főpolgármesterre nem szavazhatok , de amit tudok az internet világában

megteszek Szentkirályi Alexszandra  támogatására..

Magyar Péterről a véleményem: aki apa és férjként megbukott arra a politika világában is hasonló sors vár !

Tisztelettel: Sz.K.
_________________________________________________________________________________________

Köszönöm az Önök munkáját és én még most sem fogtam fel, hogy győzhetett zuglói ténykedése után egy olyan csodálatos főpolgármesterrel szemben ez a 00000….. Karácsony 2019-ben.
Szégyen.
Elvesztettem a hitemet, hogy győzhet a józan ész. Lsd. Lengyelország.
Üdvözlettel B.L-né
__________________________________________________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA !

Mi, Nemzeti Honvédők napról-napra többen leszünk…

2026-ban demokratikus úton el fogjuk érni a 4/5-öt…

Ehhez kívánok nyugalmat és kitartást.!

N.L.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!