Olvasói levelek

Kajdi, Nagy, Enyedi és a többi rettegő

Azt mindig nagyon sokra tartom, amikor se életükben, se művészetükben, se előrehaladásukban, magyarán szó szerint semmiben sem hátráltatott emberek – ez egyébként teljesen természetes egy keresztény-konzervatív kormányzás során – időről-időre előadják a hattyú halálát.

Átoperált osztálytársak

A Demokrata 2020. január 22-i számában kétoldalas interjú jelent meg a szerzővel, amelyet Franka Tibor jegyez. Szakállas Katalin Anyának lenni Kanadában c. könyve

Nem árt ismételni….

Hogyan ismerd fel, hogy fertőzött vagy-e? Hogyan kerülheted el a fertőzést?

Vélemények

2021-ben kivetítőkön kellene a 2006-os eseményeket megmutatni! A fiatalok nem néznek TV-t és a baloldal pedig hamis szövegekkel tálalja az eseményeket .

Székely János: Mit szabad bevinnie egy pedagógusnak az óvodába vagy az iskolába, és mit nem?

Nagyon sok ember döbbent meg azon, hogy milyen mesekönyvet akarnak egyes pedagógusok bevinni az óvodákba és az iskolákba. Talán a mesekönyvnél is megdöbbentőbb az óvodapedagógusoknak és alsó tagozatos tanítóknak készült, a mesekönyvvel kapcsolatos foglalkozásterv.

MEGHÍVÓ

A 72. BVSC -ZUGLÓ ESTÉK eseményre Szenvedély és hűség Hedry Mária: Zrínyi Ilona (színmű egy hangra) Időpont: 2020. október 30. péntek 18 óra Helyszín: Lipták Villa (Zugló, Hermina út 3.) REGISZTRÁCIÓ!

Nemzeti Jogvédő Szolgálat hírlevele

Szíves tájékoztatásul és segítő terjesztést kérve ezúton küldöm az alábbi rádiós beszélgetést 2006 őszi rendőrterrorról

1956. október 23-ra emlékezve

Az 1956-ra emlékeztető levelüket nagyon köszönöm. Nekem még vannak emlékeim. 1956-ban 20 éves főiskolai hallgatóként jelen voltam a budapesti helyszíneken.

Nagykövetek

Két Magyarországra dedikált nagykövet búcsúzott tőlünk a napokban, több éves ittlétük után. Érdekes volt hallgatni a nyilatkozatukat, a személyes tapasztalataik alapján kialakult véleményüket.

Niagara

Méltóságteljes megemlékezés Kanadában Történelmi pillanat, amikor nemzeti ünnepünk alkalmából magyar nemzeti színekbe öltöztettük a világ leghíresebb vízesését, a Niagarát

Orbán Viktor nyári beszéde – Pesti Srácok

Számos kulcsmondata volt Orbán Viktor tegnapi, sátoraljaújhelyi szoboravató beszédének, de számomra ez a kettő közülük a legfontosabb: a nemzetnek nincs határa, és ami nem tartozik össze, az szétesik.

BETEG A DEMOKRÁCIA

Mert a demokrácia működtetői: a politikusok, politológusok, elemzők, magyarázók, média-munkások, művészek és egyéb politikában utazó guruk legnagyobb többsége nem tartja sem magára, sem egyetlen lépésére sem kötelezőnek a demokrácia alapvető szabályait.

A nagy manipuláció

Kulturális háború a gazdasági világuralomért. A pénz hatalmát már negyed évezreddel ezelőtt felismerte a dinasztiaalapító M. A. Rothschild: „Adjátok kezembe egy ország pénzügyeit, és nem érdekel, hogy kik hozzák a törvényeket a parlamentben!”

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat meghívója

A 2006 őszi rendőrterror és az igazságtétel 14 év után nemzeti jogvédő szemmel 2020. október 20. (kedd) 18.00 Polgári Mulató (Budapest, V. ker. Kossuth L. u. 17.)

Gratulálunk Koncz Zsófiának

Nagy tanulság a jövőre nézve: JÁRNI KELL  hazánk minden szegletében, az eredményeinket folyton szem elé tenni, hogy a ” Fidesz lop ” hazugságot cáfoljuk az ellenzék támogatói között is!

Olvasói levelek

Gratulálok Koncz Zsófiának! Ugyanakkor látnunk kell azt az őrületet, hogy egy nyíltan antiszemita csaló vállalkozó megkaphatta a szavazók 46 százalékának a szavazatát!!!!

In memoriam dr. Jáki László

Dr. Nádasi András visszaemlékezése Fájdalmas volt a hír, dr. Jáki László neveléstörténész 2020. május 10-én, életének 89. évében, rövid szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Felvetések

Meddig fogja a kormány tűrni ami az SZFE-n megy?

Barsi Balázs atya portréfilmje

Barsi Balázs atya portréfilmje, a „Szerelmes földrajz” megtekinthető a következő időpontokban: 2020. október 21-én, szombaton 17.55 M5-ös csatorna ismétlése: 2020. október 11-én 18.52  Duna World

Meghívó

A Bánffy György Kulturális Szalon tisztelettel hívja Önöket a Szeretünk Kárpát-medence című jótékonysági estjére. Időpontja: 2020. október 20. 19 óra Helyszín: Duna Palota, Színházterem  Adományjegyek 3000, 5000, 10.000 Ft, melyeket  a szalon@banffyszalon.hu e-mail címen igényelhetnek. További információ kérhető a 20/6235786-os telefonszámon.

Sinkovics Imre utolsó levele

Egy hetven esztendős vén diák az óbudai Árpád Gimnáziumból kéri türelmeteket néhány mondat erejéig. Legalább is, sohase felejtsétek el iskolátok névadójának, Kőrösi Csoma Sándornak élete példáját.

Már megint kardját élesíti a gonosz…

Egy-egy megmérettetésnek nemcsak az átélt tapasztalatai lényegesek, hanem sokkal inkább azok az üzenetek, amelyek a jövendőben fognak testet ölteni…és, vagy felerősödni, vagy elhalni.

Családi kedvezmények – érdemes tanulmányozni

Leültem, összeraktam magamban, milyen kedvezményeket kapnak ma a családok attól a kormánytól, ami ugye mindent ellop az emberektől. Legalábbis a baloldal szerint …

Ünnepeljük együtt

Örökös Királynőnk a Magyarok Nagyasszonyának diadalmas körmenete 2020. október 11. 

Tiltakozás – Liget projekt

Többször leírtam, hogy nem csak támogatom a Liget project megvalósulását, de elhatárolódok volt Kollégáimtól is akik nevüket adták ehhez a gyalázatos színjátékhoz ami most folyik a Liget kapcsán.

Vélemények – Liget projekt

Semmiképpen sem szabad hagyni Karácsony ámokfutását! Felháborító amit Budapesttel tesz! Hogy van joga, és mersze, hogy egy ilyen nemzetközeg is elismert, és a nagy többség által támogatott kiemelt beruházásnak keresztbe tegyen!? 

Rémhírterjesztés

Magyarországon ma vészhelyzet van, javában tart a koronavírus járvány, egyre többen betegednek meg és sajnos hunynak el. Normális országban egy ilyen katasztrófa esetén, egy cél van a járványelleni védekezés, az abban résztvevők munkájának támogatása.

Egyetemfoglalás

Bizonyíték eddig nem volt a kezünkben, csak sejthettük, hogy a színművészetis egyetemfoglalók élete sem csak játék és mese. Ezért hiánypótló a Hallgatói Önkormányzat elnökével, Csernai Mihállyal készített interjú, amelyből kiderül: a kísérleti tanköztársaság dolgos hétköznapjai néha akár már hajnali fél 10-kor is elindulnak.

NYÍLT LEVÉL A VAS UTCÁBA

A kormány az Egyetem működésével kapcsolatos jogait egy kuratóriumra ruházta. Ebbe nem lehet belekötni, mert ez, az Egyetem autonómiáját növeli. A kuratórium élére pedig egy szakmailag megfelelő kvalitású, de konzervatív értéket valló személyt nevezett ki, Vidnyánszky Attilát. No, ez verte ki a biztosítékot az egész balliberális táborban, ideértve az Egyetemet is. Járjuk körül ezt a témát!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!