Könyvbemutató

Kedves Olvasóink és tisztelt Újságíró kollégák!

Hónapok óta először van alkalmunk könyvbemutatóra invitálni Önöket. Ezúttal  is   egy új fontos és izgalmas kiadványunkról láthatnak és hallhatnak beszélgetést szeptember 10-én, csütörtökön  18.00 órakor a Polgárok Házában, 1089 Visi Imre u. 6.

(Részletes információk ezen a linken olvashatók:https://polgarokhaza.hu/esemenyek/georgi-markov-az-orban-jelenseg )

Kérjük, legyenek a vendégeink.

Üdvözlettel várja Önöket: Mezei Károly, Kairosz Könyvkiadó

Ui: Bár reméljük, nem lesz akadálya a rendezvény megtartásának, javasoljuk, kísérjék figyelemmel a Polgárok Háza programjainak alakulását  az intézmény honlapján:https://polgarok haza.hu/

____________________________________________________________________________________________

Mit lát egy Magyarországon évente hónapokat eltöltő külföldi a magyar politikából? Hogyan vélekedik egy délkelet-európai volt alkotmányjogász és sportdiplomata a jelenlegi magyar kormányfőről? Lehet-e kívülről objektíven látni egy másik ország bel- és külpolitikájának jellemzőit?

Georgi Markov bolgár közéleti személyiség Orbán Viktor portréját megrajzoló kötete alapján érdekes válaszokat fogalmazhat meg az olvasó az előzőekben feltett kérdésekre.

A témaválasztás indoklása a saját hazájában kialakult kíváncsiság az elmúlt évtizedek magyar politikája és annak vezető személyisége, Orbán Viktor tevékenysége iránt. Az elemzés legfontosabb témakörei közé tartozik a demokrácia-fogalom értelmezése és gyakorlata, a kereszténység helye és szerepe a mai Magyarországon, a gazdaságpolitika, az alkotmányozás, Brüsszel és az Orbán-kormányok kapcsolata, sportpolitika.

A rendezvényen közreműködik:
Georgi Markov (szerző)
Tütünkov Jordán (újságíró, a könyv fordítója)
Mezey Károly (Kairosz Kiadó)

Dátum

  1. 09. 10. csütörtök

Időpont   18:00 – 20:00

A RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!
polgarokhaza@polgarokhaza.hu

Közönségünk, előadóink és munkatársaink védelme érdekében minden rendezvényünkön kérjük a maszk viselését, s az előírt távolság betartását!

Kérjük a maszk viselését, s az előírt távolság betartását!

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!