Olvasói vélemény

TISZTELT CÖF-CÖKA!

NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÉRTESÍTÉST ERRŐL AZ ÓRIÁSI FONTOSSÁGÚ  ÖSSZEFOGÁST BEMUTATÓ ESEMÉNYRŐL, ORSZÁGAINK ÉS EURÓPA MINDEN SZEMPONTBÓL BIZTONSÁGOS JÖVŐJE ÉRDEKÉBEN!!! EGYETÉRTEK AZ ELHANGZOTTAKKAL!!! A BIZTONSÁGOS, JÖVŐ CSAK ÚGY LEHET, HA TESZÜNK ÉRTE!!! TUDOM EZ EGY ÁLTALÁNOS SZÓLAMNAK HANGZIK, DE JOBBAN NEM TUDOM KIFEJEZNI A BIZALMAMAT ÉS EGYETÉRTÉSEMET AZ ELHANGZOTTAKKAL!!! MINDEN ELISMERÉSEM AZOKNAK AKIK EZT LÉTRE TUDTÁK HOZNI ILYEN MAGAS SZINTEN!!! MIND A VENDÉGEK, MIND A MEGVALÓSÍTÁS SZEMPONTJÁBÓL!!!!!!!!!! SZENZÁCIÓS!!! A TÚLNYOMÓ EURÓPAI BALOLDAL MELLETT LÉTREJÖN A JOBBOLDAL, ÖSSZEFOG, ERŐSÖDIK ÉS EZZEL SZERINTEM A BIZTONSÁGOS JÖVŐ FELÉ HALADUNK VAGY TALÁN MAJD EGÉSZ EURÓPA IS EBBEN AZ IRÁNYBAN FOG TOVÁBB HALADNI…!!!! BÍZOM BENNE, HOGY EBBŐL A JELENLEGI CSŐD FELÉ ROHANÓ HELYZETBŐL VAN KIÚT ÉS BIZTONSÁGOS JÖVŐ A MI ÉS A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓK SZÁMÁRA!!! A VÍRUS KIVÁLTOTTA CSŐD HELYZETNEK AZ OKAI TALÁN EGYSZER FELDERÍTÉSRE KERÜLNEK ÉS TALÁN LESZ KEMÉNY FELELŐSSÉGRE VONÁS ÉS NYILVÁNOSSÁGRA HOZÁS IS! SZÁMOMRA FELEMELŐ ÉS MEGNYUGTATÓ ÉRZÉS VOLT, HOGY VANNAK OLYAN TISZTELETREMÉLTÓ MINISZTERELNÖKÖK ÉS A FIATAL FRANCIA FILOZÓFUS AKIK NAGY TÁVOLSÁGOKRA ELŐRETEKINTVE KÉPESEK GONDOLKODNI ÉS ÖSSZEFOGNI A BIZTONSÁGOS ÉLETÉRT!!!

NAGYON KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER EZT A LEHETŐSÉGET!! HA LEGKÖZELEBB IS LESZ, KÉREM ÉRTESÍTSENEK!! ÉN SOK ISMERŐSÖMNEK ELKÜLDTEM AZ E-MAILT, BIZONYÁRA ŐK IS NÉZTÉK VAGY MEGNÉZIK KÉSŐBB A NETEN ÉS BIZONYÁRA ŐK IS TOVÁBBÍTOTTÁK AZ INFORMÁCIÓT!!

TISZTELETTEL ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNVA ÖNÖKNEK:

M.É.

Meghívó webkonferenciára

Időpont: 2020. július 8. 10 óra

A Polgári Magyarországért Alapítvány európai vitát kezdeményezett a jövőről. Megtiszteltetés, hogy három kiváló államférfi és egy bátor francia politikus-filozófus elfogadta a meghívásunkat az első webkonferenciánkra, hogy megosszák velünk véleményüket ezekben a létfontosságú kérdésekben.

https://civilosszefogas.hu/meghivo-webkonferenciara/

_________________________________________________________________

Tisztelt Levélíró!

Köszönjük levelét és dicsérő szavait!
Mi magunk is azon dolgozunk, hogy biztonságos, emberséges, tervezhető életet élhessen minden nemzet, minden tisztességes polgára! Amennyiben szeretné  figyelemmel kíséri ezeket a folyamatokat, ajánljuk a CÖF-CÖKA világhálón elérhető felületeinek tartalmait.
www.civilosszefogas.hu
https://www.facebook.com/civilosszefogas/
Itt azokat az alkalmakat, az ezekre vonatkozó felhívásokat, meghívókat is megtalálja, amelyek az adott témakörben segítik a tájékozódást, így az érvrendszerünk erősödését is !
Köszönjük, ha ezekre felhívja ismerősei figyelmét is!

Üdvözlettel
CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!