Vélemények SZFE

Tisztelt Civil Szervezet !

Nagyon szomorúan figyeltem a fiatalok lázadását!Szerintem sem tudták igazán, miért is tüntetnek, jó buli volt! Csupán!

Javaslatom: legyen egy a régi szellemben működő egyetem,úgy ahogy a mostani vezetők vezetik, de  legyen egy másik /normális/ igazi műveltséget segítő, ápoló tanintézmény is.Ilyen egyszerű. A színházakat is nyugodtan meg kell jelölni, .. Legyen világos mindenki számára, ha bemegy a színházba, tudja mire számíthat.Nem éri sokként a sok eszement megoldás, színészeket megpróbáló rendezési elv….gyakorlatból tudom….Nem felejtem a szegedi István a király rendezést, például…Itthon, Kaposváron jó színházunk volt, aztán egyszer csak elszabadult a modernség….meg is szüntettük a bemutatós bérletünket….a III.Richárdban   géppuska sorozat miatt még a nyakamat is be kellett húznom….semmi értelme nem volt….és még sorolhatnám…Nagyon szeretem a színműveket, a szép feldolgozásokat, de normálisan!

Remélem egyszer még visszabillen a kerék….Most is van bérletem, de bizakodom!

Tisztelettel: J-né M. Kaposvárról
_____________________________________________________________________________

Tisztelt Címzett!

Nem értem és kérem szépen magyarázzák el, ha nincs oktatás a Színház és Filmművészeti Egyetemen, akkor az oktatóknak miért jár a munkabér?

Ha a hallgatók nem akarnak tanulni, minek azt eröltetni? Miért nem szünetel az oktatás addig ameddig helyre nem áll a rend, vagy miért nem alapítanak egy alternatív egyetemet kettéosztva a támogatást és függesztik fel a jelenlegi támogatását, ameddig el nem kezdődik az oktatás? Nem lenne jelentkező?

Hol van a Fidelitas? Hol vannak a társadalmi szervezetek, az egyházak?

Tisztelettel: B.B.
_____________________________________________________________________________

T. Cím!
Lakner Zoltán Lehel nyilatkozatának lehel-finom, nemes hangját nem értik a liberális terroristák, ők csak az erőfölényből értenek. Ha látják és érzik, hogy túlléptek minden tolerálható határt, akkor megvonják vállukat, és visszavonulnak. Persze nem végleg, csak addig, amíg tart a kemény erő. Nem kellene sokáig tépelődni, indítsanak újra egy békemenetet! Meddig várunk??
Dr. B.É.

_____________________________________________________________________________

Családom és magam nevében kiállok Vidnyánszky Attila mellett.
Számomra Ő az , akinek a darabjait ha lehet,és módomban áll megnézem. Nem szeretem,ha fel kell állnom,és ott kell hagynom az előadást ,mert nem vagyok hajlandó  megnézni,egy perverz,beteg rendező darabját.
Az nem művészet,az egy beteg ember  önmaga  állapotáról  lejátszatott  semmi.Le kell írni az ,a leendő  művészjelöltek nevét ,hogy még véletlenül se nézzünk meg olyan darabot  amiben szerepelnek.
Hetvennégy éves vagyok,de ez már a fertő alja,vagy van még lejjebb is?Gondolom nem kellett volna válaszolnom ,de kikívánkozott belőlem,el vagyok keseredve  a jövőt illetően.
Tisztelettel, W.I.

______________________________________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!