Petíció Budapest főpolgármesteréhez

Karácsony Gergely főpolgármester úr részére

Tisztelt Főpolgármester Úr!

A CÖF-CÖKA és Szellemi Honvédőink továbbra is kitartóan segítik az ország polgárainak törekvéseit, ezzel tisztelve a népfelség elvét.

A Dél-budai Centrumkórház megépítéséért petícióval fordultunk a XI. kerületi Polgármester úr felé, a közzétett digitális támogató ívet több mint ötezren írták alá. Neves professzorok és orvos szakmai vélemény támasztotta alá, hogy a kórház felépítése Magyarország polgárainak elengedhetetlen érdeke.

Tisztelt Főpolgármester Úr!

A tervekben megfogalmazott, a kormány által finanszírozásra ajánlott egészségügyet szolgáló építmény felépítésének elutasítása, nem lehet az Ön eltökélt feladata.

Kampányában megerősítette, hogy Budapest mindenkié. Az egészségügy fejlesztése, a betegek ellátásának optimálisabbá tétele is mindenki közös érdeke. Ezt igazolja, hogy petíciónkat most már több mint kilencezren támogatják.

Úgy gondoljuk, hogy az Ön politikai jövőjét nem a kimondott nemek fogják meghatározni. Erőt mutatni csak a polgárok többségi véleményével alátámasztott igenekkel lehet.

A Centrumkórház megépítésére a magyar emberek sokaságának igenlő akarata a válasz.

Az alkotáshoz és a gyarapításhoz, kampány ígéreteinek betartásához kívánunk jó egészséget és állhatatos munkát.

Budapest, 2019. november 26.

Üdvözlettel:

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

“Petíció Budapest főpolgármesteréhez” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. A jövő egy jól megszervezett és nagyon modernül felszerelt új szuperkórházé! Ez szakmai tény! Ezt minden orvos és tapasztalt eü. dolgozó tudja, vagy az élete során megtapasztalja. Különösen, ha saját maga is már gyógykezelésre szorul. Sok kicsi Intézményt nem lehet szinten tartani, bár azt is tudni kell, hogy a szuperkórházak ritkán lesznek olyan barátságosak, olyan otthonosak, mint a kicsik. Ennek ellenére a jövő a modern nagy kórházaké, mert mind a tudás, mind a felszerelés, de még a szervezettség is jobban kialakítható egy szuperkórházban! Magyarországon kevés példa van a barátságosságra, otthonosságra és egyben a koncentrált szaktudásra. Ilyen pl. Debrecenben, az Egyetemi Kórházban és Klinikán lelhető fel, de van többi is. Véleményem szerint Bp-re is kell szuperkórház, de a siker kulcsa nem csak a modern technológia, hanem a humánus, beteg-centrikus szervezés, ha járulékosan megvalósul… Kórházon belül és kívül! (SG ny. főorvos)

  2. A jövő Bp-en is egy modernül felszerelt új szuperkórházé! Ez szakmai tény! Ezt minden orvos és tapasztalt eü. dolgozó tudja, vagy az élete során megtapasztalja. Sok kicsi Intézményt nem lehet egyaránt magas szinten tartani, de azt is tudni kell, hogy a szuperkórházak ritkán lesznek olyan barátságosak, otthonosak, mint a kicsik. Ennek ellenére, mind a tudás, mind a felszerelés, és még a szervezettség is jobban kialakítható egy szuperkórházban! Magyarországon pl. Debrecenben, a Klinikán lelhető fel egy majdnem szuperkórház, de akad máshol is. Véleményem szerint Bp-re is kell, de a siker kulcsa nem csak a modern technológia, hanem a humánus, beteg-centrikus szervezés is, ha járulékosan megvalósul… Kórházon belül és kívül! (SG ny. főorvos)

  3. A jövő Bp-en is egy modernül felszerelt új szuperkórházé! Ez szakmai tény! Ezt minden komoly orvos és tapasztalt eü. dolgozó tudja, vagy az élete során megtapasztalja. Sok kicsi Intézményt nem lehet egyaránt magas szinten tartani, koncentrálni kell! Azt is tudni kell, hogy a szuperkórházak ritkán barátságosak, otthonosak, mint a kicsik. Ennek ellenére, mind a tudás, mind a felszerelés, és még a szervezettség is jobban kialakítható egy szuperkórházban! Magyarországon pl. Debrecenben, a Klinikán lelhető fel egy majdnem szuperkórház, de akad máshol is. Véleményem szerint Bp-re is kell, de a siker kulcsa nem csak a modern technológia, hanem a humánus, beteg-centrikus szervezés is, ha járulékosan megvalósul… Kórházon belül és kívül! (SG ny. főorvos)

  4. Az új és korszerű szuper kórház megépítésére feltétlenül szükség van,
    ezt nem pótolhatja a régiek felújítása, renoválása, de ezt minden hozzáértő ember tudja!
    Tánczos Péter aranydiplomás mérnök, felsőfokú tervberuházó szakmérnök

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!