Felhívás adományozásra

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány évek óta szívügyének tekinti a hazai gyermekétkeztetés jobbá tételét. CÖF séfünk és gasztronómiai szakember gárdánk az évszakoknak megfelelő receptúra gyűjteményt és technológiai leírást készített formás, jól használható könyvekben. Az Ízig varázs sorozat meghódította a településeken működő óvodai és iskolai közétkeztetési konyhák szakácsait és vezetőit.

Legfontosabb, hogy az általunk kínált ételek találkoztak a gyermekek ízlésével, miközben eleget tesznek az egészséges táplálkozás kritériumainak.

Támogatóink jóvoltából 16 ezer könyvet ingyenesen juttattunk el felhasználóinknak:

https://civilosszefogas.hu/misszio/

Most magántámogatóink jóvoltából kiemelkedő sikerrel, ingyenesen telepítjük nagycsaládokhoz, kisvállalkozókhoz valamint civil szervezetekhez házi konzerváló automatákat. A Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) együttműködési megállapodást is kötöttünk a gépek kihelyezéséről.

https://civilosszefogas.hu/adomanyt-adtunk-at-a-nagycsaladosoknak/

Célunk a háztáji kiskertekben termő gyümölcsök, zöldségek helybeni felhasználása és a felesleg rövid úton eljuttatása a helyi piacokra és települési konyhákhoz. Ezzel eszközt adunk a családi vállalkozások kiszélesítéséhez, kisközösségek fenntarthatóságának növeléséhez. https://civilosszefogas.hu/hazi-befozoberendezes/

A készülékek telepítését a nagy érdeklődésre való tekintettel országosan végeznénk. A berendezésekhez adjuk a betanítást, és ha szükséges, esetlegesen a piaci hátteret az élelmiszerláncokkal megkötött együttműködési megállapodások alapján.

Ahhoz, hogy jóhiszemű és fontos álmunk minél több megyét érinthessen, a szellemi honvédők, a cégek és az önkormányzatok támogatásai is szükséges. Idén kb. 200 db befőzőautomatát tudunk kihelyezni, amelyeknek beszerzési költsége jelentős kedvezménnyel 70.000-100.000 Ft/db.

A vidéki kistermelők a friss áruikat helyben tartósíthatják úgy, hogy a lekvárok, dzsemek, savanyúságok, gyümölcs-, zöldséglevek az adományozott készülékekkel előállítva a fogyasztói és közegészségügyi előírásokat is garantálni tudják.

Gyermekeinkkel, óvodásainkkal, iskolásainkkal együtt várjuk a magánemberek, cégek és önkormányzatok adományait. Kitűzött célunk, hogy az ország legalább kétezer településére elhelyezzünk tízezer befőzőautomatát. A telepítéskor szerződéssel garantáljuk azok cél szerinti hasznosítását.

Várjuk adományaikat az UniCredit banknál vezetett
10918001-00000064-35950004 számú bankszámlaszámra.
Írják a megjegyzés rovatba: mini konzerváló készülékekre.

Támogatásukat előre is megköszönve,

Üdvözlettel:
a CÖF-CÖKA kuratóriumának nevében
Csizmadia László

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!