OS közlemény

Niedermüller Péter legújabb fellépésével széles nyilvánosság elé tárta az ellenzék által elfogadott, DK által szentesített politikai filozófiát.

A kereskedelmi tévé részéről felkért szószóló mondatait a CÖF-CÖKA rasszista megnyilvánulásként értékeli és elutasítja.

Az emberek adójából fényes módon élő volt EU képviselő, mostani VII. kerületi polgármester súlyosan, kirekesztő módon vétett, megsértette a fehér, heteroszexuális férfiakat és nőket, akik a zsidó-keresztény civilizáció évezredes megtestesítői. Megtámadta a teremtés éltető erejét, amelynek legkisebb természetes egysége a család.

A pártja eszmeiségét hordozónak üzenjük, hogy leszűkült látásmódja szegregációhoz vezetett.

Ezután Niedermüller Péter számunkra nem létezik. Úgy véljük, hogy társadalmunk reakciója nem lehet más, mint kizárása a politikából és a közügyektől.

A jelentéktelen, megzabolázhatatlan ember ellen a CÖF-CÖKA nem szervez tüntetést. Ugyanakkor egyetértünk mindazon honfitársunkkal, akik csütörtök délután elégtételt követelnek a bolsevik múlt reinkarnált képződményétől.

A sompolygó polgárháborúra uszítás nem a mi pályánk.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Szerző
CÖKA

“OS közlemény” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Természetesen haladéktalanul l bírósághoz kell fordulni, már csak azért is, lássa az egész ország milyen érvekkel fogják elutasítani a keresetet, vagy esetleg felmenteni ezt az „képződményt”.
    Azt gondolom sokkal eredményesebb lehet egy civil tiltakozási hullám elindítása és támogatása a CÖF részvételével, kiindulva a VII. kerületi polgárok kezdeményezéséből, kiknek lehet lelkiismeret furdalása, amiért polgármester lett ezt az ember.
    Ha ezt is szó nélkül hagyjuk akkor méginkább következmények nélküli országgá válunk, ahogy ez az elhíresült Gyurcsány beszéd után sajnos bebizonyosodott.
    Közéletünk, demokráciánk olyan lesz amilyenné formáljuk vagy hagyjuk, hogy a nyílt társadalom hívei tegyék. Nem csak a Parlament és a Kormány dolga a keresztény fehér lakosság (többség) érdekeinek megvédése hazánkban. Mindenki- aki nem ért egyet N.Müller Péterrel- vegye számba mit tud tenni azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő a jövőben és tegye is meg. Menjen el tüntetni, győzze meg a körülötte lévőket, hogy betelt a pohár, el kell tűnjenek végleg az ilyen emberek a közéletből. Ha hiszünk benne el fogjuk érni.
    Cs. I nyug. kormány-főtanácsadó

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!