Blog

Civil misszió

Folyamatosan végzett civil missziónkat megjelenítő rövid filmjeinket minden határon inneni és túli közösség figyelmébe ajánljuk.

CÖF Klubjaink – Krakkóról

A CÖF Klub Miskolc november 11-én, hagyományosan részt vett Krakkóban a Lengyel Nemzeti Függetlenség Ünnepén. A két nemzet évszázados barátsága a közös történelmi múltban, a közös uralkodóinkban és egymás függetlenségi harcaiban való részvételben gyökerezik.

Függetlenségi harcunk nem ért véget

Magyar Idők Nem kérünk a német és az orosz dominanciából! – emelte ki Kiszelly Zoltán, a Civil Összefogás Fórum küldötteinek szombaton Krakkóban a lengyel függetlenség napja alkalmából tartott megemlékezésen. A Civil Összefogás Fórum több mint 270 szimpatizánssal ünnepelte november 11-ét, amely a hazáért való évszázados küzdelem és a nemzeti öntudat szimbóluma Lengyelországban.

Tömegek ünnepelték a függetlenséget

Magyar Hírlap Tapsolva köszöntötték a CÖF–CÖKA magyar delegációját a krakkói ünneplők, a felvonulás előestéjén Kiszelly Zoltán politológus mondott beszédet a katyni keresztnél.

Petíció az Európai Unió Petíciós Bizottsága elnökének + Válasz

Tárgy: Petíció az uniós intézményi szereplők – különösen a Bizottság és Európai Parlament egyes tagjai – felelősségét megállapító EP-vizsgálóbizottság felállításáért a Földközi-tengeren előállt humanitárius helyzet kapcsán

Közlemény

A jobbikos Szávay István, verkli tekerő kintornás sajtótájékoztatón elhangzott, CÖF-CÖKÁ-t támadó vádaskodásával tovább csorbítja pártja még megmaradt, édeskevés hitelét.

MEGHÍVÓ – „Magyarnak maradni – Kárpátalján” című Civil Akadémiára

Helyszín: Szent Imre Gimnázium (1114 Budapest, Villányi út 27.) Időpont: 2017. november 13. 18:00 óra

Meghívó – Nők az egyház szolgálatában

Helyszín: Dunakanyar Színház, 2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 58 Időpont: 2017. november 4., 11:00 – 16:00

Közlemény

A „nyílt társadalom idea” magyarországi zászlóshajója tüzet nyitott a népfelséget tiszteletben tartó kormányra.

A tűzvész egyéves évfordulója – Atyha

Egy éve történt az a végzetes villámcsapás, amelynek következtében olyan hatalmas tűzvész keletkezett, hogy oldalfalai és toronycsonkja kivételével elpusztult a falu temploma.

MEGHÍVÓ – Többség az MKP mögött? Megyei választás Szlovákiában című Civil Akadémiára

A program helyszíne:: Szent Imre Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 27. Időpont: 2017. október 2. 18:00

Meghívó

„Cigányvarázs” IV. Kárpát-medencei cigányprímások és zenekarok fesztiváljának gálaestje 2017. szeptember 28.

Az ügyészség véget vetett az ellenzéki rágalomhadjáratnak

Az ellenzék ismét a kardjába dőlt, miután kiderült, hogy a Fővárosi Főügyészség elutasította Nyakó István szocialista politikus és mások feljelentését. Korábban a Jobbik szaladt bele hasonló pofonba, miután nyomozóhatósági megkeresésük is ilyen sorsra jutott.

2017.09.11. Civil Akadémia nyitóbeszéd

Hétfőn elindult Civil Akadémiánk újabb évada „Budapest, Budapest, te csodás” című első előadásunkkal. Telt házas, nagy sikerű rendezvényünkön Tarlós István, Budapest főpolgármestere beszélt az aktuális témákról, valamint válaszolt a feltett kérdésekre.

MEGHÍVÓ – Budapest, te csodás című Civil Akadémiára

Szent Margit Gimnázium, 2017. szeptember 11. 18:00 óra

MEGHÍVÓ – BUDAÖRSI POLGÁRI KASZINÓ

ADLER KÁVÉHÁZ, 2017. szeptember 22., péntek 18:00 óra

Közlemény

Rossz irányba indexel a Jobbik. Folyamatossá vált, hogy a társadalom egyes csoportjait kirekesztik és megbélyegezik.

Hosszu Katinka: „Köszönöm Magyarország!!! A kemény munka mindig kifizetődik!”

Így van, Katinka! A CÖF-CÖKA is így gondolja! Köszönjük minden sportolónknak és minden polgárunknak, akik a hétköznapok munkájával mindezt lehetővé tették!

Közlemény

Vannak ellenzéki pártok, akik ki tudja honnan és kiktől busás támogatást kapnak, és ebből kitömik fedett tevékenységű civilként feltüntetett alapítványaikat.

Utazás Tusványosra

Jelezzük, hogy a CÖF-CÖKA zalaegerszegi és miskolci klubja elindult a minden évben nagy jelentőségű, nemzetünk önbecsülését erősítő tusványosi találkozóra.

Meghívó – 2017.07.23.

Amiért a harang szól Dr. Schulek Ágoston kerékpáros zarándoklat – Hősök tere-Dunakanyar-Hősök tere Csatlakozási pontok a meghívóban! Programajánlat a Hősök terén

Vasárnapi újság: Börtönországok Európája

A CÖF-CÖKA alapító elnöke szerint az úgynevezett nyílt társadalom szépen hangzó eszméje azt is magában foglalja, hogy a nagy európai országok a számukra felesleges illegális bevándorlókat Közép-Kelet Európába telepítsék, méghozzá úgy, hogy ránk a börtönőr szerepét szabnák.

Közlemény

Soros György hűséges táskahordozója, akár dicséretet is érdemelne, hiszen az EKINT végre felfedte titkos megbízatásainak egy részét.

Meghívó – Szent László emlékmisére

Helyszín: Nyitrán a várban, a Szent Emmerám Katedrálisban Időpont: 2017. július 28.-án, péntek délután 15 órakor

Meghívó – „Egyszerű vagy bonyolult” című konferenciára

Helyszín: Országház, Felsőházi terem (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) Időpont: 2017. augusztus 01., kedd, 10:00-13:00

Gondolatok Vona Gábor „madarat tolláról, pártot plakátjáról” blogbejegyzéséről

Vona Gábor feltűnésekor úgy gondoltuk, hogy éretlen arra a politikai szerepre, amit merész célként kitűzött magának.

Felhívás aláírásra szervezeteknek, alapítványoknak

Magyarországon 60-65 ezer bejegyzett civil szervezet működik, amelynek döntő többségének célja az európai őshonos civilizáció megőrzése, illetve gyermekeinknek, unokáinknak történő átadása.

A bajorok első nagy értékű adományának története

Köszönettel és örömmel hozzuk nyilvánosságra ezt a nagyszerű adományt, amely bajor szellemi honvédőnk, Dr. Dr. Franz Szabad és Őry László, a KMKE elnöke munkájának köszönhető!

Gyászjelentés

Kegyelettel közöljük, hogy nyugdíjas tagozatunk vezetője, a VNYKOSZ elnöke, Horváth László legnagyobb szomorúságunkra eltávozott az élők sorából. Temetése: 2017. július 11-én Sopronban

Sümegcsehi lelke 2017

fr. Barsi Balázs ofm és Szerdahelyi Csongor beszélgetése a sümegcsehi Boldog John Henry Nevman bíboros úr emlékére szentelt templomról és a körülötte fekvő remeteségről.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!