Olvasói levelek

Meghívó

Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem, főépület, Zrínyi terem 1083 Budapest, Ludovika tér 2. Az esemény időpontja: 2018 november 26. 16:30

A német balosok Trianonnal játszadoznak

Ott tart ma a hazai és a nemzetközi baloldal, hogy Nagy-Magyarország feldarabolásáról szerveznek játékot Budapesten.

Azt vesszük vissza, ami a miénk

Egy kulturális kormányzat pedig, igenis, vállalja fel bátran kultúrpolitikájában, intézkedéseiben az általa meghirdetett és képviselt értékeket.

Köszönetek – krakkói úttal kapcsolatban

Nagyszerű érzés volt ennek a lélekemelő, csodálatos ünnepségnek a részese lenni, megtapasztalni a régóta ismert mondás valódi tartalmát a” lengyel-magyar két jó barát ” -ról.

Meghívó

Budaörsi Polgári Kaszinó meghívja Önöket a Székely estre Józsa Judit világa, vetített képes előadás 2018. november 23. péntek, 18 óra, Adler Kávéház

Nyilatkozat

A Nyugat-Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetsége (NYEOMSZSZ) elnöksége egyetértésével a Németországi Magyar Szervezetek Szövetsége (BUOD) az alábbi tiltakozó levelet küldte el Juncker Európai Bizottság elnökének Románia 100 éves egyesülésével kapcsolatos nyilatkozatát illetően.

MEGHÍVÓ

Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége „A teremtett világ védelme” konferenciája november 20. (kedd), 9.00 – 12.00 óráig Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér 1. emeleti Konferencia-terem 1067 Budapest VI., Eötvös u. 10. Jelentkezés ITT! Határidő: 2018. november 16.

Nem leszünk kísérleti nyulak!

„A saját hazánkkal soha nem hazardírozhatunk” –olvasható a Magyar Idők október 24-ei számának címlapján, a miniszterelnök 10. oldalon közölt ünnepi beszédét megelőlegezve.

Multikulturalizmus és túlhajszolt tolerancia

Russel Kirk 20. századi jeles amerikai filozófus gondolatai ma is nagyon sok tanulságot hordoznak számunkra, sőt lehet, hogy magunkra ismerünk.

DILIHÁZ a neved EURÓPA PARLAMENT

CÁFOLHATATLAN LÁTLELET AZ EU-EP URAINAK ERKÖLCSI ALAPÚ ÉRTÉKREND HIÁNYÁRÓL !

Meghívó

Kádár offshore cégei c. előadásra Időpont: 2018. november 7., szerda, 18:00 óra Helyszín: Budavári Polgári Szalon (1011 Budapest, Fő utca 28.)

Thilo Sarrazin: a muszlim hatalomátvétel egyszerű matematika

Thilo Sarrazin legújabb könyve nagy vihart kavart Németországban. Nem is csoda, hiszen annak témája az iszlám, mely az SPD egykori politikusa szerint hatalomátvételre készül Európában.

Vélemények

Hol vannak a bölcs jogászaink? Akik beperelhetnék Junckert 15 millió MAGYAR HONFITÁRSUNK gyalázásáért?

Ünnepi előadás Sydneyben 2018. október 21-én

Csapó Endre fogalmazása, előadta Reményi Tamás, a Körösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasa

MEGHÍVÓ

Jótékonysági hangverseny Burián László esperes atya emlékére 2018. október 20. szombaton 19 órától, Párbeszéd Háza (1085 Budapest, Horánszky utca 20.) Regisztráció: rendezveny@matine.hu

MEGHÍVÓ

„Amiért a harang szól – Nándorfehérvár 1456” dr. Schulek Ágoston zarándoklat Filmvetítés II. rész 2018. október 26.Lipták Villa (Zugló, Hermina út. 3.)

MEGHÍVÓ

„Hogyan tovább Magyarország az Európai Unióban, a globális világban?” című előadás- és vitasorozat 2018. október 31. (szerda), 11.00 – 13.00 óráig Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest VI., Eötvös u. 10. )

A Sargentini jelentés 11. pontja

„ A migránsok, menedékkérők és menekültek alapvető jogai” De az Uniós alapjog az EU állampolgárainak, és nem más kontinensek állampolgárainak a jogait jelenti!

Keanu Reeves beszéde

Keanu Reeves ismét kapott egy filmes díjat…, s amikor kiment, hogy átvegye, mindenki arra számított, hogy könnyekig hatódva elkezdi megköszönni… hatalmasat tévedtek.

Javaslat

Országosan pénzügyi ellenőrzést javasolnék a TÁRSASHÁZAK és LAKÁSSZÖVETKEZETEK megbízottjainál ,sőt ,ami még fontosabb : a JOGSZERŰ TEVÉKENYSÉGEK ellenőrzését .

Amikor papok árulják el a keresztény Európát

Történt, hogy a Frankfurter Allgemeine Zeitung riportban számolt be arról, hogy Hamburg Horn nevű részén egy evangélikus templomot mecsetté alakítottak át.

Vélemény a magyar kisebbségek ügyéről

Emberi jogok Európai bírósága illetve a Hági bíróság elé kellene vinni a magyar kisebbségek kárpát-medencei ügyét.

Meghívó

Helyszín: PostART Művelődési Központ Budaörs, Templom tér 12. Időpont: 2018. október 16, (kedd) 18:00 óra

Trójai faló, cirkuszi trükk és a patkányok az Európai Parlamentben

Megmondta Tamási Áron: aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan!

Liberális szellemiség az új Nat-tervezetben

A nemzeti identitás alapszövegeit meg kell ismertetni a tanulókkal. Ha elmarad, megszűnik a közös kánon, ami összetart, megszűnik az egység – figyelmeztetnek a szaktanárok

Jászsági Civil Vándordíj 2018

A Jászsági Civil Vándordíjat és a vele járó 200.000 forint elismerést kilencedik alkalommal ítélte oda „A Jászságért” Alapítvány Kuratóriuma.

Könyvet a szórványba!

Pocsay Gábor református presbiter másfél évvel ezelőtt Gyulán mozgalmat indított Könyvet a szórványba! címmel, melynek célja összehozni a keresletet a kínálattal.

Meghívó

SAROKPONTOK A Professzorok a Hazáért C.T. konferenciája 2018. október 13 (szombat) Új Városháza Díszterme, Budapest V. kerület, Váci u. 62-64 A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Meghívó „Az olvasás éjszakája” alkalmából megrendezésre kerülő íróbeszélgetésekre

Időpont: 2018. szeptember 29., szombat, 17:00 -21:00 Helyszín: Budavári Polgári Szalon (1011 Budapest, Fő utca 28.)

Nyílt levél – Macron miniszterelnök úr részére

Néhány gondolat, hogy mi magyarok miért nem értünk egyet a bevándorlók szétosztásával:

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!