Javaslat

Köszönöm a lehetőséget ,hogy írhatok

Tisztelt Elnökség

ÍGÉRETEMHEZ HÍVEN ÍROK  ….
semmi mást nem szeretnék csak egy javaslatot tenni és megindokolni a javaslat okát !!!

Országosan pénzügyi ,( okmányok valóság-alapját (hamisítási lehetőségek miatt ) ) ellenőrzést javasolnék a TÁRSASHÁZAK és LAKÁSSZÖVETKEZETEK megbízottjainál ,sőt ,ami még fontosabb : a JOGSZERŰ TEVÉKENYSÉGEK ellenőrzését .                        INDOKLÁS: Vannak ,akik saját törvényeik szerint működnek és amit törvénytelenül  elérni akarnak ,azt megszavaztatják …az emberek nem ismerik az ALAPSZABÁLYOKAT  így megszavaztatnak velük törvénnyel  (alapszabállyal )szembe menő dolgokat  . A szavazatokat nem adják papíralapon …azt sem tudjuk ,hogy ki-ki helyett szavaz  csak kézben tartott számokat látunk ,amin ámulunk-bámulunk és félünk …semmiféle tájékoztatás nincs a Lakástulajdonosok felé és ,mint tudjuk , nem az ország leggazdagabbjai laknak PANELEKBEN!!!

Egy megbízott ,akár 10 (tíz ) db Lakásszövetkezetnek ( akár több száz lakásnak ,ÉPÜLETNEK )is lehet elnöke ,ez mellett foglalkozhat biztosítással ,sőt  végezhet  bármilyen munkát ” KFT „-t alapíthat ,ahová eldugni lehet bármit ??? ,de hogy lehet jól végezni sokféle feladatot ?????……Ebből következik ,hogy az itt és így   csalódott emberek : RÖGTÖN  DIKTATÚRÁRÓL beszélnek ,mert erre adnak  bizonyítékot a fent leírt történetek ,lehetőségek  !

Az emberek féltik az otthonaikat amit ” EGY ILYEN MEGBÍZOTT GENERÁL”  ,ami miatt egymást áskálják az ott élők ,az összefogás helyett !  Ezért tettem a javaslatot az ellenőrzésekre . Jogfosztottnak ,kiábrándultnak ,bizonytalanságban érezzük magunkat és ez nem a MINISZTERELNÖKSÉG még az ÖNKORMÁNYZATOK rendelkezése sem ,csakis a megbízottak döntése ,kihasználják főleg az idős emberek  ” JÓHISZEMŰSÉGÉT és ELÁRVULTSÁGÁT ” ! Tisztelet a kivétel …de ha ide jön egy Eu-s képviselő –  kérdez ,mit mondanak az emberek ,nem a rezsicsökkentésről fognak beszélni ,hanem arról ,ami velük történik közvetlenül  ?????  Amit a KORMÁNY  AD ,azt az ilyen ÁLTÖRVÉNYHOZÓK  KÉT KÉZZEL VEHETIK  VISSZA  ( nincs feltüntetve a megtakarítás,a havi kimutatásban ( nincs is ilyen ,bár előírt )) ,mint ahogy azt a TERMOSZTÁR ,AZ ÁRAM -VÍZ és GÁZSZOLGÁLTATÓ  teszi  ,mert nincsenek ellenőrizve ….,ha igen ,akkor mégis hogyan és kik az ELLENŐRÖK ??? Miért nem írnak róluk a helyi újságok ???

Kérem segítsenek ,de legalább választ írjanak ,hogy érezzem ,hogy meghallgattak és tiszteletben tartják a ” CIVIL ÁLLAMPOLGÁRI JOGAIMAT ! ” !!!

Köszönöm Tisztelettel :    Sz. E.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!