Köszönetek – krakkói úttal kapcsolatban

Kedves Csizmadia Úr és Szervezők!

Tegnap este érkeztünk haza, mi szerencsések, akik részt vehettünk Krakkóban, Lengyelország 100. önállósodása évfordulójának ünnepén.

Hatalmas élmény volt, sikerült bejutnunk a Wawel Székesegyházba a szentmisére és utána a felvonuláson végig a milliónyi lengyel ember ünneplése mellett végig a királyok útján, egészen az ismeretlen katona sírjáig, ahol szintén hatalmas tömeg vett részt. Talán ennyi embert életemben nem láttam együtt.
Én kiabáltam: Viva Polski, Viva Hungry, néha kezet is fogtunk és lengettük a CÖF zászlaját. Ők pedig tapssal és éljenzéssel fogadtak minket. Hatalmas élmény volt ismét a tavalyi ünnepség után is, de ez még felemelőbb volt a sok-sok résztvevő ember miatt.

Köszönetemet szeretném kifejezni a szervezés miatt, ami most nagyon szervezetten ment végbe. Azon kívül még a részünkre nyújtott igazán megfelelő ellátás miatt is, ami várakozáson felüli volt. Megemlítem még, hogy köszönöm azt, hogy Balássy Péter Pál vezetésével az autóbuszon és ottani vezetésével vehettünk részt. Ő maximálisan segítségünkre volt mindenben és a hazafelé úton is az Irgalmasság Templomában és a Fatemplomban is a megfelelő eligazítást nyújtotta nekünk.
Még egyszer köszönettel, elismeréssel a Q -Hotel résztvevői:
A. P-né és N. I.

__________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Titkárság!

Hálásan köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk a A lengyel függetlenség visszaszerzésének 100. évfordulója alkalmából Krakkóban megrendezett ünnepségen az Önök kiváló szervezésében.

Nagyszerű érzés volt ennek a lélekemelő, csodálatos ünnepségnek a részese lenni, megtapasztalni a régóta ismert mondás valódi tartalmát a „lengyel-magyar két jó barát” -ról.  Valóban, ezt éreztük végig a felvonuláson is, és mindenhol, ahol csak megfordultunk a városban. Egy hullámhosszon vagyunk, tényleg mi nemzetállami jó barátok vagyunk Európában.

Nagyon szép emlékeink között őrizzük meg ezeket a napokat és reméljük, hogy jövőre is kapunk lehetőséget az együtt ünneplésre.

További sikeres munkát, minden jót kívánok, utastársam L. Irén nevében is!

Budapest, 2018.november 13.

Üdvözlettel:

                       K. M.
____________________________________

T. dr. Csizmadia László CÖF- CÖKA elnök úrnak.

Tisztelt Elnök Úr!

Mint az 1-es számú busz utasai hazaérkezve a csodálatos krakkói lélekemelő tartózkodásunkról, szeretnénk köszönetet mondani úgy az Elnök úrnak, mint az összes szervezőnek, hogy ebben a felemelő élményben részesítettek, hogy együtt ünnepelhettük lengyel barátainkkal függetlenségük ünnepét.

Természetesen a jövő évi alkalmat már örömmel várjuk!

A szervezés, a programok, a szállás, az étkezések mind kifogástalanok voltak, külön kiemelnénk, Balássy Péter Pál csoportkísérő urat és András keresztnevű gépkocsivezetőnket, akik magas szinten, professzionálisan végezték munkájukat.

Tisztelettel és őszinte nagyrabecsüléssel üdvözöljük, további jó egészséget kívánunk,

B. L. és B. L-né S. Zs.

Budapest
______________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA!

Köszönjük, hogy ott lehettünk és maradandó élményekkel térhettünk haza Krakkóból!

K. L.-K.-né K. M.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!