Dr. Csizmadia László blog bejegyzései

Egy kaptafára

Szigorú hierarchia szerint a politikai bűnözők maffiamódszerrel egy kaptafára alakítják a birodalom létrehozását szolgáló cselekedeteiket

Budapest felébredt

Alig tízévesen édes bátyám kézen fogott, és csatlakoztunk az 1956-os október 23-i, zömmel diáksereg tüntetéséhez

Átgondolt „baráti tűz” Brüsszelből

Az unió jövőjéről szóló tanácskozás eredményeinek tényszerű hasznosítása önmegtisztuláshoz vezethet. Európa sokszínű identitásának soha nem lehet alapja a nyílt társadalom félrevezető, álságos ideológiája

Hová tartozol? Döntsd el!

Istenhez, nemzethez és a családhoz tartozás az európai civilizáció alapértéke. Évezredeken keresztül ez a kötődés az emberek százmillióinak adott biztonságos kapaszkodót életük legnehezebb perceiben, óráiban, szakaszaiban is.

Emlékezet, tanulság, tanítás

Az igazmondás erejével magunk mellé kell állítani és közénk kell hívni az érvekkel meggyőzhetőket

A cukrosnéni (The Sugar Mommy)

A magyar társadalom a genderkövetők attakja alatt áll, remélhetőleg nincsenek közöttük cukrosbácsik és -nénik. Mindenesetre vigyázzunk gyermekeinkre. Az édesgetés a politikusok fegyvertárában is megjelent.

A jövőnk nem fej vagy írás

Amikor Európa jövőjéről vitatkozunk, ne feledjük, hogy a kontinens polgárainak nemcsak lehetősége, hanem kötelessége is saját sorsukról dönteni.

Arculcsapás tesztüzemben

Az Európai Unió illetékesei nem boldogan, de elismerik a magyar gazdaság kiemelkedő eredményeit. A pandémia leküzdésében élenjáróan teljesített országunk.

Békemenet újratöltve

Néhányak csodálkozására a magyar társadalom sajátos megnyilvánulása újból és újból feléled Ha valami spontán jellegű, érdemes kutatni, mi idézi elő visszatérését.

Az Európai Unió tótágast áll

Úgy gondolja az ember, hogy saját honfitársainak magyarság tudatában megbízhat. Az utóbbi években ez a bizonyosság egyre jobban halványul.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!