Imperializmus a küszöbön?

A magyar polgárok sok mindent megéltek. Nem csodálkoznak rá a velük történtekre. Megtanultak válaszolni, tettekkel követni a napi eseményeket.

A társadalom- és gazdaságpolitikával foglalkozó CÖF-CÖKA népes szellemi honvédő csapatának az a feladata, hogy a valódi demokrácia alapkövét őrizze, azaz a népfelség elvét kövesse.

Szerencsés a helyzet olyankor, ha a többség kétharmados akaratát lehet érvényesíteni. Arra is alkalom nyílik, hogy a kisebbségi véleményeket mérlegelni lehessen, és ha ez a felelős kormányzással összeegyeztethető, elfogadásra kerülhet.

Hazánkban a FIDESZ-KDNP ezt az utat választotta, így tudja őrizni a választók hosszantartó bizalmát. A regnáló kormány céltudatosan cselekszik, előtérbe helyezve az összmagyarság érdekeit. Prioritásként kezeli a munka társadalmának elsődlegességét, amelynek a teljeskörű foglalkoztatás az alapja.

A kormány sikerének titka, hogy a haza érdekeit követve másodlagosnak tekinti a pártideológiai hatalomért folytatott reakciókat.

Nem történhet az, hogy a keresztény, nemzeti és egyben haladó-konzervativizmus jól bevált hagyományait ne védjük, ha kell, körömszakadtáig.

Az, hogy meddig lesz a népfelség alapján választott kormány hatalmon, ma már úgy tűnik, múlhat azon is, hogy ellenfeleink aknamunkája sikeres, vagy sem.

Világos, hogy a regnáló kormányunk több fronton teljesít szolgálatot. Így a gazdasági eredmények megőrzése és jobbítása terén, a hazai ellenzék hatalmi vágyainak visszaszorítása mentén. Ez a két front objektivitáson nyugszik, mindenki számára számba vehető. Van egy harmadik front is, ahol a hazai ellenzék, feladva a magyarság érdekeit, puccskísérleteihez társakat toboroz. Ezen a fronton a hidegháborúhoz hasonló jelenségeket tapasztalunk. Napi történések igazolják, hogy az USA jelenlegi vezetése az EU bürokratáival karöltve nem tűrheti a demokráciához szervesen kapcsolt nemzeti szuverenitást, valamint szubszidiaritást sem.

Az Európai Parlamentben kufárok gyékényen árulják kontinensünket. A korrupció melegágyává tették az EP-t, és ki tudja még hogy milyen hozzá kapcsolódó intézményét. Visszaélnek azzal, hogy „az éjjeliőröket” senki sem ellenőrizheti. Európa szuverenitásának áruba bocsájtásához hozzá tartozik az USA féle föderációs hatalom működtetése, ehhez a józanul gondolkodó európai polgárokat meg kell félemlíteni. Olyan módszerekkel, mint a választásokba történő politikai beavatkozások, akár pénzzel, akár vassal. Lásd a háborúpártiságot, vagy a lengyel-magyar népnek járó pénzek visszatartását.

A megvásárolt álcivil NGO-k és médiák szaporodnak, mint a pelyva, végletekig korrupt alkalmazottjaik szórják a hazugságokat.

Az országgyűlési, EU parlamenti, önkormányzati választások a választópolgároknak lehetőséget kínálnak, hogy érvényesítsék a népfelség elvéhez ragaszkodva akaratukat.

Népszavazással kimondhatjuk, hogy a hagyományos európai kultúra nem eladó, kontinensünk nem gyarmatosítható.

Ezzel véget vethetünk az embercsempész biznisznek, megszüntethetjük őslakosságunk kicserélését az illegális bevándorlók millióival. Európa lakosságának, választópolgárainak dolga, hogy a jelenlegi USA kormány mögött álló pénzügyi hatalmasságok szülőföldjeinkre irányuló imperialista elképzeléseit megakadályozzák!

Tegyük ezt addig, míg a választás joga a miénk!

Csizmadia László a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Imperializmus a küszöbön?

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!