Gyurcsány, a lázálmodozó

A bukott hazudozó hazánk és a magyarok elleni megmozdulásai éber figyelmet érdemelnek. Ravasz, mint a mesebeli róka, szeretné kiénekelni a „sajtot” a választópolgárok szájából. A valóságos sajt mesébe illő, mert a szinte teljes foglalkoztatást produkáló Magyarország 2010-es évektől úgy gyarapodott, hogy tiszteletet ébresztett a világban nyíltságával, és gazdaságának nyitottságával. A magyar emberek megértették, hogy közös feladatunk hídépítés a nyugat és kelet között. Ezért el kell utasítani a blokkosodást és ily módon megszerezni a nyugalmat és békét, mely utódjaink részére a legnagyobb kincs.

Állítjuk, hogy Európa szerepe a világban hasonló hozzáállással valósítható meg.

Ezért „keljfelferenc” bohóckodása ma már csak a múlt okozta fájdalmakra emlékeztet. Az Apró-Gyurcsány klán ezt pontosan tudja. Ezért játssza a mesebeli róka szerepét, az Európai Unió baloldali bürokratáinak média és pénzügyi támogatásának segítségével. Ugyanakkor mindent megtett a magyaroknak törvényesen járó uniós pénzek visszatartása érdekében. „Énekével” és az ellenzékhez kapcsolódó uniós képviselőkkel befolyásolja az Unió illetékes tisztségviselőit, hogy a magyaroknak járó és a kormányhoz érkeztetett támogatásokat egyenesen az önkormányzatok kapják. Az ellenzéki önkormányzatok így szabadon válhatnának a párttársak kifizetőhelyévé.

Ma már tudjuk, hogy a Gyurcsány-féle kormány écái pontosan oda vezettek, ahol most a Karácsony Gergely vezette budapesti önkormányzat jutott. A csődhelyzethez. Gyurcsány álmából felriadva így kiabál: „ti is legyetek gyurcsányok!” Az ellenzék igyekszik is. Ennek eredménye, hogy immáron 14 éve, amikor a választáok következnek, a magyar embereknek nem tudnak alternatívát nyújtani. Hataloméhséggel bandáznak, fölöslegesen, ismerjük már kínálatukat „eszed, nem eszed, nem kapsz mást” – csak az adósságot. Ebből pedig elegünk van.

Sajnálatos, hogy a gyurcsányizmus ismétli önmagát, és 2023. év végére megjelentette a Fővárosi Önkormányzat csődhelyzetét. Erősen tartotta kezében tanácsadóival azt a Karácsony Gergelyt, aki a gazdasági analfabetizmusával és levegőért kapkodó minipártjával politikailag is betlizett.

A lázálomból nem kérünk! Üzenjük, hogy Budapest a nemzeté. A következő önkormányzati választáson Budapest lakóinak nagy többsége a sok kis Gyurcsány helyett a vidéki és a nemzet valódi magyarjait választja majd.

 

Csizmadia László

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!