A farizeusság megtestesítője

Budapest főpolgármesterét jellemezni nem könnyű feladat. Azt mondják a szellemi honvédők, hogy farizeus. Jókai Anna szavaival, a farizeusság voltaképpen védelmi technika. „A farizeus az igazság látszatát papírmasé álarcként tartja az arca elé, kényelmes és lusta, önmagával elégedett, tapsikol és parancsol, kiválóságában jól érzi magát, a befejezettség téveszméjébe ragad.”

Budapest polgárai hitetlenkedve látják, hogy Karácsony Gergely nem ismeri fel az igazságot. Például azt, hogy a bicikli utak felfestése nem művészi alkotás, sokkal inkább kontármunka. A méhlegelő telepítése sem zseniális természetvédelmi gondolat. A főváros gazdasági csődbe terelése nem éppen gazdaságot kezelő bravúr.

Olyan ember, akit hazugságairól elhíresült Gyurcsány Ferenc hajánál fogva vezet. Egójába zárkózva helyben jár. Ártatlanságot tetet, bűnei bevallására képtelen. A tény, hogy a gyurcsányizmus mellékterméke súlyos terhe a fővárosnak.

Pár napja ismét kiderült, hogy politikai analfabéta. Kijelentette, hogy Magyarország háborúban áll Oroszországgal. Tudatlanságra vall, nem ismeri fel, hogy nekünk, magyaroknak ki kell maradni az orosz-ukrán háborúból. Szellemi közösségünknek ezidáig sikerült. Józan hozzáállással a béke pártján állva. Szolidaritással fogadjuk az Ukrajnából érkező menekülők százezreit. Támogatjuk a helyben maradókat.

Ezzel szemben Karácsony Gergely az adófizetők pénzén Brüsszelbe telepített Jávor Benedekkel, az ellenzékieket ott vezető Gyurcsánynével együtt, saját hazájukra acsarkodva árusítják ki hazánkat. Legitim kormányunk megdöntésére törekszenek. Az EU-s pénzek visszatartását szorgalmazzák.

A főpolgármester szerencsére egyszemélyes hadüzenetet kiáltott az éterbe. Ezt talán még az agresszor sem veszi komolyan. Mindenesetre reméljük, hogy az orosz drónok és rakéták sziréna vijjogás közepette nem csapnak le ránk.

Fel kell tennünk a kérdést, lehet-e ez tűrni? A fővárosban csőd, az Európai Unióban Karácsony közreműködésével, a magyar emberek elleni hazugságok ismételgetésével, liberális, fasiszta roham. Nincs még egy országnak olyan ellenzéke, amely hataloméhségében nyíltan saját népének ellenségévé vált.

Nyílt bratyizás a pénzeszsák Soros Györggyel, paktum a dollárbaloldallal, valamint 214 milliárd tarlósi költségvetési hagyaték elszórása van a főpolgármester dicsőséglistáján.

Túlfizetett finanszírozással félig meddig befejezett beruházási torzók. Elképzelhető, hogy holnap arra ébredünk, hogy meghirdeti a Lánchídon a buszok és biciklisek üldözéses versenyét.

Budapest lakossága azt kérdezi, miként volt mersze, hivatali státuszát is figyelembe véve, összeírási szándékkal levelező szakon lakógyűlést hirdetni.

A vidékiek döbbenten látják, hogy a szegényebb önkormányzatoknak járó szolidaritási adót törvénytelenül visszatartja. Sorozatos hitelfelvételekkel, polgárok megkérdezése nélkül adósítja el az országot.

Se vége, se hossza az alkalmatlanság bizonyításának.

Végül ne feledjük, hogy önmagát is eladta, a Városházán lebzselő DK-s és ellenzéki megélhetési politikusok szolgája lett. A budapestieken múlik, hogy 2024. júniusában miként döntenek egy sorsrontó sorsáról.

Bejelentem, hogy szellemi honvédőink kezdeményezésére, a magánszféra támogatásával rövidesen országos plakátkampányt indítunk. Bemutatjuk a háborúpárti politikusokat.

Nézzünk velük farkasszemet!

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!