A haza nem eladó

2022-ben az országgyűlési választások után bebizonyosodott, hogy a szuverenitásvédelmi törvény megalkotása nem tűr halasztást. Az ellenzéki pártok és NGO-s vontatványaik nagy bizonyossággal gyékényen árulták a magyarság érdekeit. Az is tény, hogy ezt nemcsak a választások idején tették, hanem előtte-utána is.

A külföldi pénzek felhasználása alkotmányba ütköző módon történt, azonban a büntető szankciók enyhesége kimenekülést jelenthetett. Az ellenőrizhetetlenül áramló dollármilliók felhasználása határokon átívelő, maffiaszerű érdekeket követett.

Orbán Viktor és kormányának megdöntésére tisztességtelen eszközök sokaságát állították hadrendbe. Civileknek álcázott alapítványokból alakultak pártokká, félrevezetve a hozzájuk csatlakozókat. Gusztustalan, örökölt módszerekkel régi elvtársaik megpuccsolásától sem riadtak vissza. Cserbenhagyták választóik eszmeiségét, rulettasztal mellé ülve játszották el érdekeiket.

Régi jelszavuk nyomán „világ proletárjai egyesüljetek” létrehozták az ígéret földjén választási szövetségüket. A magyar nép azonban jelesre vizsgázott, egyszer és valószínűleg véglegesen döntött róluk. A választáson megfogalmazódott, hogy pénzkufároknak, bűnözésben érdekelt valutabeváltóknak, országmérleg hamisítóknak, szemkilövetőknek, csődmestereknek többé nem lehet hitele.

A 2022-es országgyűlési választás üzenete, hogy rossz lóra tettek.

Üdvözölve a szuverenitásvédelmi törvényt, tudomásul kell venni, hogy a kártevők ellen csak a közösség többségének akaratával lehet hatékonyan küzdeni. A civil társadalom érdekében a bíróságoknak igazságot kell szolgáltatni, erre most már van mód. Így legyen. Eközben működjön egy magasabb fórum, a közerkölcsön alapuló népítélet. Ez mindenkor a jogalkotás kötelező forrása.

Fél percig sem szabad elhinni, hogy a hatalomra éhezők trükközése megállt. Éberen kell figyelni oknyomozóikra, akiket nevezhetünk megvett zsoldosoknak. Csak reménykedhetünk abban, hogy követőik átlátnak a szitán, és füttyös Gyurcsány Ferenc hamis szólamait végre az ellenzéki oldal is meghallja. Ha ez megtörténik, figyelmükbe ajánlanánk, hogy ha ültetni szeretnének, akkor előbb gyomlálni kell.

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

“A haza nem eladó” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Tisztelt Csizmadia László úr, teljes mértékig egyetértek, a haza nem eladó!
    Nem vagyunk birkák, akik csak bégetnek és arra mennek amerre hajtják őket, hanem saját elképzelésekkel rendelkező polgárok, akik a saját/családjuk boldogulásán keresztül szeretnék a hazájukat szebbé-jobbá tenni, segíteni annak aki rászorul, mert ők sokan vannak.
    A képviselőinket mi, polgárok választjuk azért, hogy az érdekeinket képviseljék, ne pedig megválasztásuk után a meghirdetett programjukat félredobva, idegen érdekek által támogatott célok megvalósításán munkálkodjanak, sokszor – egy képviselőhöz – méltatlan stílusban.

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!