Dr. Csizmadia László blog bejegyzései

Káoszpártok

Csizmadia László: Káoszpártok Az ellenzéki erőknek nevezett pártoknak sok idejük volt, hogy 2010 előtt bemutassák rátermettségüket, bizonyítsák alkalmasságukat az ország vezetésére Magyar Hírlap Csizmadia László – 2018.02.02. 03:50 Önző tehetetlenségük hozama az átvert, elkeseredett polgárság, valamint a csőd szélére juttatott …

Olvass tovább

Hamis gulyás

A magyarok szeretik a hasukat. Ha ínycsiklandozó ételekkel kínálnak bennünket, rögtön a helyszínen termünk.

Lép a nép

Öreg kontinensünk brüsszeli irányítása megújításért kiált. A legfőbb veszély, hogy elvesztettük védekezőképességünket. Sajnálatos módon ismét felbukkant a birodalmi téboly és hatalomszerző próbálkozásba kezdett.

A civilség diadala

A 21. század civiljeinek mindent megelőző feladata az élhető világ fenntartása. Kiindulópont, hogy a társadalmaknak szükségük van rendszerre, irányító vezetésre.

Folt hátán folt

A választási ciklusok között a polgárok által a kormányoknak adott bizalmi időszak kölcsönös kötelezettséget teremt.

Az NGO-hálózatok a nemzetállamok ellenségei

Soros György nem kormányzati szervezetekből (NGO) álló, világot átszövő birodalma a nemzetek feletti illegitim hatalom célját szolgálja.

Kalózhajók felségjel nélkül

A nagy francia forradalomra nagy hatással volt Jean-Jacques Rousseau, aki többek között fontosnak találta egy úgynevezett társadalmi szerződés megkötésének lehetőségét.

Nem leszünk börtönország

A kvótarendszer értelmében a határokat nemcsak kívülről, hanem belülről is megostromolnák

Egyívásúak

Gyurcsány Ferenc 2006-os önvallomása „Hazudtunk reggel, éjjel meg este” történelmi távlatokra megalapozta az MSZP megítélését, tágra nyitotta a magyar emberek szemét.

Közpénzcsárdás

A civil szervezetek átláthatóságát célzó törvény elfogadása előtt az ellenzéki pártok karöltve a külföldi pénzekből fizetett NGO-kal összpontosított támadást intéztek a CÖKA ellen. Ennek oka az volt, hogy szervezetünk, szemben velük, szuverenitását megőrizve nem kért és nem fogadott el külföldről érkező támogatást. Működésünket magyarországi partnereink, adományozóink biztosítják.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!