A helyzet fokozódik!

Régi bolsevik módszer a társadalom politikai eszközökkel történő fellazítása. Célja elbizonytalanítani a polgárok azon többségét, amely az országgyűlési választásokon győztesen fejezte ki akaratát

Nyilvánvaló, hogy ez a jelenség akkor virágzik, amikor a szocliberális ellenzék kisebbségbe szorul, és egyértelműen a kormányzás elleni bizalom csökkentésére irányul. Elkezdődik az állami intézmények támadása, a zsidó-keresztény civilizáció vívmányainak igaztalan becsmérlése. Folyamatosan keresik az egészségügy, az oktatás, a kultúra és a szociális intézkedések területén az állami működtetés lejáratásának lehetőségeit. Teszik ezt a pártpolitikai nyerészkedés érdekében, elfeledve azt az időszakot, amikor a mostani ellenzék kezében volt a kormánypálca, és a felsorolt területeken csak a rombolást láthattuk.

A jelen helyzetet mihez viszonyítsuk?

A Gyurcsány–Bajnai-kormányzás szégyentelen semmittevéséhez vagy esetleg a nyugati országokban az említett intézményrendszerek kézzelfogható színvonalához?

Az elmúlt kilenc év jelentős fejlődést hozott az előző időszakhoz képest. A kormány eredményei mellett szánalmasnak ítélhetjük a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-éra országrontó tevékenységét. Most már közelítünk a nyugati színvonalhoz, igaz, még sok a teendő. Az elkötelezett magyar polgárok szívós munkájára és közösséget erősítő akaratára van szükség.
A fellazítás politikája az ellenzék elképzeléseivel szemben nem érheti el az általuk kívánt hatást. Ők nem az összmagyarság érdekeit képviselik, hanem a saját karrierjüket biztosító hatalomszerzés megszállottjai. Visszaélnek azzal, hogy a mai fiatalok jelentős része gyermekfejjel még nem tud értékítéletet alkotni a most harsogó, hazudozó, nyolc éven át hatalmával kárt okozó pártokról és korrupciós panamáikról. Igaz, új pártalakulatok is megjelentek, de csak az elnevezésük változott, így aztán a nevéhez ragaszkodó MSZP-vel lehet elvitetni mindazt a felelősségre vonást, amit a megszűnt SZDSZ-szel szövetkezve a volt MSZP-s Gyurcsány pártvezér ki tudja, miért, megúszott. Az SZDSZ-es szülők vereségük miatt, finanszírozva és előreküldve fiaikat, lányaikat, a Momentummal akarnak törleszteni, A jövőre vonatkozó elképzeléseiket megjelentetik pártpolitizáló gyermekeik révén. Az egyéb, mini ellenzéki pártok mára felolvadtak a DK vörösen izzó kohójában.

A történelmi valóságot sem politikai, sem gazdasági téren nem lehet elhazudni. A mai fiatalok többségének van magához való esze, ha itt az ideje, képes lesz dönteni a jövőjét meghatározó kérdésekben. Bízzunk a józan gondolkodást közvetítő tisztes polgárok utódjaiban, akik majd 2022-ben szavazataik­kal megmutatják, hogy kiknek adják a bizalmukat. Választhatnak a fejlődést és építést szorgalmazó nemzeti érzelmű pártokra vagy a letűnt, elégtelenre vizsgázott ellenzéki egypártrendszert megvalósító őskövületekre.

Bízzunk abban, hogy az állandóan nemet mondó, politikára éretlen, túlbuzgó momentumosok nem tudják félrevezetni ifjúságunkat. Reális szemmel nézve a nemzeti haladó, konzervatív oldalon nemcsak több a fiatalok lehetősége, hanem igényt tarthatnak a közösen kiérlelt igenekre, és számíthatnak a mindenkori közreműködésre. A jövőben a képzett szakmaiság ifjai tehetik naggyá hazánkat.

Fiatalok, kérdezzétek meg a szüleiteket, vegyétek komolyan a véleményüket, mert ez szolgáltat alapot arra, hogy messzebbre lássatok. Nem engedhetjük, hogy az ellenzék kiszakítsa hazánk testéből Budapestet és néhány nagyvárosunkat. Most úgy tűnik, hogy országunk szíve, a főváros ritmuszavarral küzd. Akadályozzuk meg a „szívinfarktust”! Országunk és a Kárpát-medence magyarsága képes erre. A néhány tízezerrel több szavazatot kapott Karácsony Gergely retteg, már észleli, hogy az ország összes polgára a sajátjának tekinti Budapestet. Önbizalmat próbál csiholni a V4-ek fővárosainak szocliberális polgármestereivel kötött egyezségből. Az új főpolgármester önállósága azonban távolba veszett. Gyurcsányék kézből etetik. Óriási hiba volt az EP-képviselőjelöltjeként megbukott, a magyarokat zsigerből támadó Jávor Benedeket megbízni, hogy a Brüsszelben bérelt irodából, az adófizetők pénzéből képviselje a fővárost.

A centrumkórház, a Liget-projekt megtorpedózása súlyos következményekkel járhat.

A fellazítás eszközévé vált a politikai izmoskodás, amely megtestesül az épülő beru­házások leállításával való fenyegetőzésében, a nyilvános zsarolásban, a hazugságokkal operálás gyakorlatában.

Nem véletlenül ébredtek fel a magyarok 1956-ban és 1989-ben. Akkoriban betelt a pohár. Ma már nem lehet a Fővárosi Önkormányzat épületéből ellenzéki várat és migránsközpontot építeni. Sokan leszünk, akik nem engedjük Köztársaság téri pártházzá változtatni a Városházát. Ezért üzenjük a főpolgármester úrnak, hogy jó lesz, ha a fiókjában tartja az alkalmatlanságát beismerő lemondólevelet. Hátrébb az agarakkal, amíg nem késő. Jöhet a vidék, amely a budapes­tiekkel kiegészülve visszaköveteli jussát, szeretett fővárosát. Érdemes ezen elgondolkozni, mert történelmi időkben a vidék és Budapest összefogása hagyomány. Ezért már most kijelenthető, hogy a magángazdaságok, termőföldek, erdők téeszszerű államosításáról, szocialista brigádokról, kötelező május 1-jei felvonulásokról, az üzemi, gyári és az intézményi párttitkárok uralmáról túl korai az álmodozás.

Miért is? Azért, mert elvtársak, a helyzet fokozódik!

Szerző: Csizmadia László a CÖKA elnöke

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20191227-a-helyzet-fokozodik

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!