Ahol a hazudozás családi hagyomány

Magyarország szabad ország, demokratikus jogállam. Az állampolgárok elmondhatják véleményüket, demonstrálhatnak, sőt a jogi eszközök széles skálájával is felléphetnek

Egy percig sem vitás, hogy a civileknek nem kell tartaniuk az elnyomó kommunista rendszertől és besúgóiktól. A szólásszabadság garantált. Jogállamiságunk gyakorlata sem kérdőjelezhető meg, olajozottan működik a hatalmi ágak szétválasztott rendszere. Egyes emberek véleménye nem írhatja felül a rendszer törvényes működését.

Sokaknak azonban eszükbe se jut a közerkölcs íratlan szabályainak követése. Szabados mozgásukkal, visszataszító cselekedeteikkel megpróbálják befolyásolni a legitim kormányzást, a parlamenti munkát és a bíróságok működését. Felforgatásukkal súlyos károkat okoznak a választópolgárok nyugalomra váró közösségének. Megvetendő, pártpolitikailag diktált fellépéseik az Európai Unióban is szaporodnak. Napi szükségletükké vált az unió épületében a magamutogatás, a rágalmazásokat propagáló performance-ok.

Az Apró-klánt és a DK által istápolt bérenceket a 2018-as országgyűlési választásokon már harmadszor náspángolták el. Nem kicsit, nagyon! De úgy látszik, ez sem elég!

A hatalomszerzés itthon nem sikerült, ezért az EU-tagországok haszonszőrű pártjaival szövetkezve, külső erőkkel igyekeznek megpuccsolni a magyar kormányt. Világos, hogy a vörösből zöldre váltó migránspárti erőkkel azonos célokat követnek. A különbség azonban mégis óriási, a magyar ellenzéki pártok és a nyugati szocliberális, zöld pártok erkölcsi tartása között. A nyugatiak nem úgy akarnak hazájukban több új szavazatot gyűjteni, hogy megtagadják képviselt állampolgáraik érdekeit, és nem lövellnek orbitális hazugságokat, legitim, megválasztott vezetőik­re. Náluk a sportszellem szerint a győztest tisztelni kell, aki fölé csak kemény munkával kerekedhetnek.

Európának és Magyarországnak is békességre lenne szüksége. A pártoknak nem feladatuk a politikai háborúzás, sokkal inkább, azzal kell törődniük, hogy megszerezzék programjukhoz a választók bizalmát, a hazát építeni és nem rombolni kell. Az Európai Parlamentben a képviselők a választópolgárok bizalmával kerültek. Ezzel szemben mit tesznek a magyar ellenzéki képviselők? Támogatják, hogy az Európai Unióról szóló alapszerződés 7. cikkelyét vessék be hazánk ellen. Elfelejtik, hogy a haza nemcsak az ellenzéket támogató polgárokból áll, mint tudjuk, sőt! Szerintük, hazánk polgárainak uniós képviseletét a szavazatok felfüggesztésével gyengíteni kell. Nem aggasztja őket, hogy így a magyar emberek érdekei kívülállók játékszerévé válnak.

Hamiskártyás módszereikkel hovatovább arra vetemednek, hogy elérjék Magyarország uniós költségvetési támogatásának megnyirbálását. Igen, okos pártszövetségeseik simogatását elnyerhetik, mert így azoknak több jut.

A magyar gazdaság száguldását akadályozó módszerek alkalmazásában sem szenvednek hiányt. Az alanyi jogon járó uniós támogatásokat igyekeznek közvetlenül becsatornáztatni a kezükbe került önkormányzatokhoz. Hatalmas erővel szervezik a brüsszeli költségvetésbe kerülő civileknek járó támogatások eljuttatását a Soros-érdekű, Júdás-szemléletű NGO-khoz.

Evezzünk hazai vizekre. A renitens parlamenti képviselőkre megalkotott törvényerejű rendszabályozás szigorításának itt volt az ideje. Bohóckodással, kocsmai módszerekkel nem lehet az időt elvenni a becsületesen tevékenykedő képviselőktől, azoktól, akik választóik érdekében színvonalas munkát végeznek. Erre példát szolgáltat az Európai Unió képviselőkre vonatkozó szabályozása is. Azok a parlamenti képviselők, akik trágár szavakat mutatnak fel, síppal, dobbal, szirénával felfegyverkezve visszaélnek az adófizetők és a választók bizalmával, önmagukat minősítik.

Gyurcsányék családi kupaktanácsa javaslatára született Dobrev Klára, azaz Gyurcsányné, ő minap az EU házába hívta az Unhack Democracy Europe szervezetet, hogy tanulmányával bizonyítsa „miként csalta el” a Fidesz–KDNP a választásokat. A bemutatott dokumentumban százhetven olyan ellenzéki képviselőre hivatkoztak, akik névtelenségük megőrzését kikötötték. Ugyanezek az országgyűlési választási bizottságba delegált emberek aláírásukkal hitelesítették a szavazóíveket. Az általuk terjesztett hazugságokat nyíltan nem merik felvállalni. Felmerül a kérdés, hogy ilyen szervezet meghívása és nyilvános szerepeltetése kimeríti-e az uszítás fogalmát és a bűnrészesség megalapozottságát.

A szellemi honvédők egyre nagyobb erővel követelik, hogy az Európai Unióban a Fidesz–KDNP-s képviselők a hasonló esetek megakadályozása érdekében indítsanak „ellenrakétákat”. Az a véleményük, hogy az ellenzék büntetlenül nem teheti Magyarországot szabad prédává. Ezzel egy időben a CÖF-CÖKA továbbra is követelni fogja, hogy az Európai Unió szervezetei a magyar ügyek tárgyalásakor az ellenzéket támogató civil szervezetek mellett hallgassák meg a többség véleményét hordozó, nemzeti konzervatív alapon álló jogi személyiségű közösségeket is.

Továbbá ajánljuk, hogy a Fidesz–KDNP EP-képviselői, az Európát és Magyarországot érintő emberi sorskérdésekről negyedévenként, autentikus civil szervezetek meghívásával tartsanak nyilvános sajtótájékoztatót.

Erkölcsi és jogi érzékenységgel civil társadalmunknak a jövőben az ellenzéki rágalmazókat rá kell szorítania az igazmondásra.

Szerző: Csizmadia László a CÖKA kuratóriumának elnöke

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20191217-ahol-a-hazudozas-csaladi-hagyomany

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!