Blog

Meghívó a BUDAÖRSI POLGÁRI KASZINÓ rendezvényére

A budaörsi Polgári Kaszinó szervezői nevében tisztelettel és baráti szeretettel hívunk a 2018 . évi negyedik rendezvényünkre, amelyet 2018. május 25-én, pénteken 18.00 órakor , az Adler kávéházban tartunk.

Közlemény

Az országgyűlési választások vesztesei a magyar emberek megérdemelt nyugalmát megzavaró tüntetéseket szerveznek a demokrácia és államiságunk ellen. Az ellenzéki pártok részvételével, a Soros NGO-k támogatásával és a LIBE bizottság jól időzített hazugságainak napvilágra kerülésével vannak, akik saját népük kétharmados akaratával is képesek szembe fordulni.

Közlemény

Akik hazug, aljas állításokkal támadják a demokratikus és a jogállamiság keretei között született választási eredményeket, jövőnk aláásói.

A Rákóczi Szövetség köszönő levele

2018. április 3-án lezárult a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés (Minority Safepack) aláírásgyűjtése.

Közlemény

A hataloméhes ellenzék megkergült. A magyar miniszterelnök fejét szeretnék a Soros-érdekeltségű brüsszeli ultraliberálisoknak átnyújtani. Ne hagyjuk, figyeljünk, 2 X-szel a Fideszre szavazzunk!

Kétszer X a Fidesz-KDNP-re

Harcoljuk ki a győzelmet: Most vasárnap 2 x Fidesz!

MEGHÍVÓ

FIDESZ kampányzáró Székesfehérvár, Városház tér 2018. ápr. 6., péntek 17 óra

Választási üzenetünk 2018

Megosztásokat köszönjük! CÖF-CÖKA vezetősége

FELHÍVÁS A MAGYAROKHOZ

Magyarországon még mindig a szabadság a legnagyobb érték, ma is az ezeréves elv a „Hungaria semper libera” érvényes. Ezt vasárnap nem szabad kockáztatni.

Felhívás szavazásra

Az európai civilizált országok népei demokráciára való érettségének fokmérője, hogy a nemzetek polgárai mekkora aktivitással vesznek részt a közügyekben, a reájuk adományozott népuralmi döntések meghozatalában.

Közlemény

A CÖF-CÖKA 2016 végén, sajtótájékoztatón és utcai plakátokon jelezte, hogy Gyurcsány Ferenc, valamint Vona Gábor egymásra találtak.

Áldott, békés Húsvéti ünnepeket kívánunk!

Áldott, békés Húsvéti ünnepeket kívánunk!

Pénzeszsákok hattyúdala

Abban a korszakban, amikor Magyarország szovjet gyarmat volt, sok megbízhatónak minősített külkereskedőnk adta el a becsületét.

Nyílt levél Janiczak Dávidnak

Egy levelet megszólítással illik kezdeni, valahogy például úgy, hogy „Tisztelt uram!”. Nos, az ön esetében ez képtelenség, hisz ön rendkívül messze áll attól, hogy tisztelhető legyen, és az „úr” megszólítás is lehetetlenség.

Meghívó – „Az SZDSZ-jelenség Liberalizmus Magyarországon a rendszerváltás idején”

Helyszín: RETÖRKI, konferenciaterem 1062 Budapest, Andrássy út 100., I. emelet Időpont: 2018. március 28. (szerda) 16:00 óra

Meghívó – „Nagyhét után, a nagy hét előtt” című Civil Akadémiára

Helyszín: Szent Imre Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 27. Időpont: 2018. április 3. 17:30. Kapunyitás 17:00!

Meghívó az „Időtlen időkig” című konferenciára

Helyszín: Párbeszéd Háza Díszterme, 1085 Budapest, Horánszky u. 20. Időpont: 2018. március 28. (szerda) 17:00 óra

Meghívó „Miről döntünk április 8-án” című rendezvényre

A budaörsi Polgári Kaszinó szervezői nevében hívunk és várunk a Kaszinónk 2018 . évi harmadik rendezvényére, amelyet 2018. március 23.-án, 18.00 órakor, az Adler kávéházban tartunk.

Gyakorlati információk a Békemenetre érkezőknek

A Békemenet útvonala: II. kerület, Bem József tér – Bem rakpart – Lipthay utca – Margit híd – V. kerület, Szent István krt. – Nyugati tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Kossuth Lajos tér

Meghívó – március 15-i megemlékezés a Bem szobornál

Helyszín: 1027 Budapest, Bem József tér Időpont: 2018. március 15. 11:30 órakor

Íme „így lopta szét” a Fidesz az országot 7 év alatt – hazugságok cáfolatai

Szellemi honvédőnk összeállítása a szocliberális hazugságok cáfolatára:

Békemenet

2018. március 15-én 11.30 órai kezdettel ünnepi emlékezést tartunk a Bem szobornál (II. ker. Bem József tér). A megemlékezésre nagy számú lengyel küldöttség érkezik. Az emlékezést követően indítjuk a Békemenetet.

Meghívó Virt László: VILÁGSZEGÉNYSÉG és katolikus társadalmi tanítás című könyvének bemutatójára

Az Újbudai Polgárok Háza és a Kairosz Könyvkiadó szeretettel várja az érdeklődőket és a sajtó képviselőit. Helyszín: 1111 Budafoki út 9-11. (a Szent Gellért téri metrómegállónál) Időpont: 2018. március 8. 18:00

MEGHÍVÓ: Kölcsey est – Székely Szabadság napja – zászlófelvonás

A Magyar Történelmi Szalon tisztelettel meghívja PARAINESIS A MAI MAGYAROKHOZ című előadására 2018. március 9.-én 18 órakor, valamint a Székely Szabadság Napja előestéjén, 19.30 órakor a Jókai Mór Művelődési Központtól induló, Templom térre vonuló fáklyás menetre.

Meghívó a Rákóczi klub 2018. I. féléves programjaira

Időpont: 2018. március 7. Helyszín: Pesti Vármegyeháza, V. ker. Városháza u. 7. (245. terem)

Levelezés az Európai Bizottsággal

Tárgy: Befogadott és továbbított 0370/2017 számú petíció az uniós intézményi szereplők – különösen a Bizottság és Európai Parlament egyes tagjai – felelősségét megállapító EP-vizsgálóbizottság felállításáért a Földközi-tengeren előállt humanitárius helyzet kapcsán

Levelezés Cecilia Wikström, a Petíciós Bizottság elnökével

Levelünk előzménye, hogy Ön, mint a Petíciós Bizottság elnöke 2017. március 9-én kelt levelében arról tájékoztatott, hogy a Petíciós Bizottság az EP eljárási szabályzata alapján elfogadhatónak, valamint az Európai Unió tevékenységi körébe tartozónak találta petíciós kérelmünket, egyúttal pedig arról értesített bennünket, hogy a petíció vizsgálatát az Európai Parlament befejezte és ezzel az ügyet lezárta.

Zászlóvivőket keresnek a Magyar Zászló és Címer Napjára

2018. március 16-án a Magyar Zászló és Címer Napja alkalmából egy 1848 méter hosszú, 2.1 méter széles nemzeti színű zászlót viszünk végig mi, magyarok Budapesten az Andrássy úton.

Elgurult kerekek, selejtes taligák

Az ellenzéki pártok az országgyűlési választások előtt elővették a marxista szlogent: Világ proletárjai, egyesüljetek!

Egy belga (miniszterelnök) is lehet balga

A már több mint 3 éve tartó migráns/menekült probléma kapcsán, véleményem szerint nem világítottunk rá kellő mértékben arra, hogy minek az eredménye a legújabb kori népvándorlás.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!