Egy baloldali politikus család harmadik generációja

https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20201014-hallgassa-meg-donath-anna-oszodi-beszedet

Donáth Anna momentumos EP-képviselő édesapja, Donáth László 1994 és 2010 között az MSZP képviselője volt, aki ellen jelenleg az emberi méltóságot sértő szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt eljárás zajlik. Nagyapja, Donáth Ferenc a Magyar Kommunista Párt (MKP) Központi Vezetőségének tagja, a Földművelésügyi Minisztérium politikai államtitkára, az MKP Központi Vezetősége falusi osztályának vezetője, majd a főtitkársági iroda vezetője volt.

Hallgassa meg Donáth Anna „őszödi” beszédét!

Donáth Anna ismét lebukott
Fotó: MH

Add tovább, Donáth Anna újabb mondatai sok mindenről lerántják a leplet! A videó végén a pillanat, amikor a momentumos képviselő elárulja egy belső szeánszon, hogy ugyan pontosan tisztában voltak vele, hogy a koronavírus-törvény célja csupán az egészségügyi válsághelyzet kezelése volt, de azért a Momentum is “sajnos belecsúszott” abba, hogy a teljes magyar ellenzékkel közösen mást sem tettek egy világjárvány kellős közepén, mint, hogy minden hazai és nemzetközi fórumon diktatúra kiépítésével vádolták az Orbán-kormányt – írta Donáth Anna beszédéről feltöltött videójához Varga Judit a Facebookon.

Az igazságügyminiszter felteszi a kérdést: emlékeznek még azokra a hetekre, amikor másról sem szólt a hazai- és nemzetközi sajtó, mint hogy a felhatalmazási (!) törvénnyel a magyar Kormány időkorlát nélküli felhatalmazást kap?
Emlékeznek rá, amikor párhuzamot vontak szörnyű történelmi korokkal és azzal riogattak, hogy már választások sem lesznek többet Magyarországon?

Emlékeznek még rá, amikor azzal vádolták a kormányt, hogy a törvénnyel fel akarja számolni a demokráciát?

Mindezt tették akkor, amikor a magyar kormány és a magyar emberek közösen azon dolgoztak, hogy minél kevesebb honfitársunk élete és munkája kerüljön veszélybe. Mindezt tették úgy, hogy pontosan tudták, hogy a vádakból egy szó sem igaz! – emeli ki.

Varga szerint sokatmondó az is, amit a Parlament „bezárásáról” kotyog ki a Momentum brüsszeli képviselője a videón. Ismét egy bizonyíték arra, hogy a brüsszeli döntéshozók nem a saját szemüknek, nem az elfogadott jogszabályoknak és a megválasztott nemzeti kormányoknak hisznek, hanem az álcivil szervezetek „objektív” megállapításaira, a liberális újságírók előre összeállított paneljeire és a hazai ellenzék tudottan hamis vádaskodásaira alapítják a Magyarországgal kapcsolatos megállapításaikat. Tavares, Sargentini, Jourova. A sor tetszőlegesen folytatható… – írja.

Természetesen az ellenzéki diktatúrázásból egy szó sem volt igaz és nem csak, hogy lesznek, de már voltak is választások Mohácson, Karcagon, Szerencsen. A magyar emberek pedig ezeken a választásokon világosan megmutatták, hogy nem hisznek az ellenzék által Brüsszelben és itthon folytatott, álhírekre épülő politikának – tette hozzá az igazságügyminiszter.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!