Dr. Csizmadia László blog bejegyzései

Egy újszülöttnek minden vicc új

Természetes dolog, hogy Amerika és Magyarország összehasonlítása a méretek miatt is óvatosan kezelendő.

Brüsszelita kufárok

Az idős embereket megkülönböztető módon, súlyosabb következmények mellett támadja a koronavírus

A pozőr és szolgái

Nem tartana sokáig, hogy kiderüljön, a brüsszeli elit egy kézben tartaná Európa vezetését, megvalósítva a gyarmatosítók gyakorlatát.

Barikádra fel!

Sok éve annak, amikor a CÖF–CÖKA szükségesnek látta mozgalommá alakítani a szellemi honvédelmet. Több mint tizenötezer szellemi honvédőnk aktív részvétele alapítványunk munkájában biztos támaszt jelent nemzeti sorskérdéseink megítéléséhez.

A nemzetek nem homokzsákok!

A CÖF–CÖKA és a lengyel Gazeta Polska közössége elhatározta, hogy a 2011 óta jól működő Civil Együttműködési Tanácsát (CET) kiszélesíti az Európai Unió felé

A brüsszeli „baráti tűz” alternatívái

Az unió intézményrendszere a feje tetején áll. A politika primátusának uralkodása megbontja a szövetség egységét, miközben elvonja a figyelmet Európa hanyatló gazdaságáról

A bumeráng visszatalál

Elgondolkodtató, hogy az ellenzék és sajtója milyen alapon minősíti a civileket aszerint, hogy az őket támogatók a valódi civilek, míg a választópolgárok többségének bizalmát élvezők álcivilek.

Már csak pislákol a nyugati fény

Egy idős, megszállott ember ámokfutásával képviseli a nyílt társadalom ideológiáját, a pénzhatalmasok érdekeit. A nemzetek fölé emelkedik, szinte személyi kultuszt kialakítva.

Rasszizmus plusz – a nemzetek szétverése

Egyes fajok és közösségek erővel történő kirekesztése, uralkodói szándékkal való elnyomása, kényszerítése nem új keletű jelenség. Világ- és polgárháborúk sora igazolta romboló jelenlétét.

A Keljfeljancsi ismét kornyikál

Talán nem véletlen, hogy az élő Keljfeljancsi is magyar találmány, megtestesítője Gy. F., aki úgy él hazánkban, mint aki nem tanulta meg, hogy a földön két lábon kell járni. Igaz, ehhez azonban erkölcsi tartás és egyensúlyérzék is kell.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!