Dr. Csizmadia László blog bejegyzései

Sztálin és Hitler utódai

Állítom, hogy az ördögnek lehet felesége, ez nem elképzelhetetlen. Talán az is bizonyítható, hogy ebadta, ha akarja, más bőrébe is belebújhat.

Amilyen az adjonisten…

A hazájukat eláruló firkászok egymásnak estek, mert egyikük sem kíván ropogós kenyerére kevesebb vajat. Az Index tulajdonosi köre válaszút elé került.

A liberalizmus és a fasizmus érdekházassága

Korunk egyik legnagyobb gonoszsága, hogy az ördög bőrébe bújt politikusok megpróbálják megakadályozni szabad létezésünket, és azt is, hogy sorskérdéseinket tisztán lássuk.

Sztálin-orgonák „tűzijátéka”

Budapest polgárai a haláltól rettegve, a légópincék mélyén gondolták végig életüket 1944–1945-ben

Higgyünk az igazságban

Az emberek egy része hajlamos a számára kényelmes relativizmus elfogadására. Észre sem vesszük ezen idea sokszor erőszakosan fellépő közvetítőinek hátsó szándékait.

Cefrétől az ellenzékig

A minőségi pálinka kiindulópontja a hibátlan gyümölcsökből előállított cefre, majd az előírt főzéstechnológia. A cefrébe nem kerülhet rothadó gyümölcs és az előfőzés során keletkező rézeleje sem.

Nemzetölők

Az egyes államokban élő polgárok akaratát nem írhatja felül egy uniós katyvaszparlament. A tagállamok polgárainak döntését az országgyűlési választások eredményei rögzítik

Bizniszágyak

Azt gondolhatjuk, hogy az egészségügyben is csődöt mondtak a szocliberális kormányzat 2010 előtti tagjai, megmondóemberei, és fejüket fogva házi karanténban vezekelnek mulasztásaikért. Nem így van!

A kísértet

A hazai politikai életben újra aktivizálódott a kommunizmus és a szélsőséges liberalizmus kísértete

Öngólok az ellenzék hálójában

A valódi demokrácia eredője az istenadta nép. Igaz lehetne ez a világ minden országában, de jól tudjuk, hogy sok helyen sajnos nem így gondolják

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!