Ugribugrisok

A személyes érdekeiket követő, nemzetüket eláruló, megvett európai parlamenti képviselők már érzik, hogy megbízatásuk vége közeledik. A magyar ellenzéki parlamenti képviselők sorsa is beteljesedik. Ezek a parazitaként élő EU-s képviselők 2024-ben a feledés homályában eltűnnek, mert küldőik érdekeit megtagadva saját pecsenyéjüket sütögették. Frakciójuk utasításait követve a globalizmus élharcosaiként sütkéreztek a brüsszeli Kánaánban.

Nemsokára jön a számonkérés ideje, a következmények fájdalmasak lesznek, egzisztenciával kell fizetni a téves európai polgárokat sújtó szankciós döntéseikért. Az orosz-ukrán háború elmulasztott megakadályozásáért. A brüsszeli bürokraták pandémiával kapcsolatos korrupció gyanújával társult késlekedésének okozata, hogy családok százezrei gyászolják hozzátartozóik elvesztését.

Az unió országaiban elkövetkező országgyűlési választások jelezni fogják, hogy nincs pardon. A nyugati demokrácia hagyományainak megtagadása a népfelség birodalmának visszavágását elővételezik. Az Unió újraválasztásakor a hazájuk sorsától elidegenedő képviselők sokasága szedheti a sátorfáját.

A 27-ek polgárainak képviseletét ellátni képtelen brüsszeli bürokraták azonnali 180 fokos fordulattal, talán enyhíthetik felelősségre vonásuk következményeit. Az elhibázott gazdaságpolitika, az orosz agresszióra adott válaszok miatt, Európa polgársága szenved. Ugyanakkor pénzügyi guruk, fegyverkereskedők bartereznek cserébe ukrán földekért, búzáért, kukoricáért, napraforgóért. Teszik ezt az inflációs árak bezsebelésével. Az olaj- és gázembargó elsősorban az USA multinacionális vállalatait hozta kedvező helyzetbe, kontinensünk polgárai pedig télen didereghetnek.

Az 1. és 2. világháború borzalmait nem követheti a 3. Európára kiterjedő háború.  A világméretű katasztrófa a béketárgyalások azonnali megkezdésével hárítható el. Egyes túllelkesedett országok fegyverküldeményei a háború kiszélesedését eredményezi.

A romjain heverő Gyurcsány Ferenc ketrecével körülzárt ellenzék, a magyar többség által támogatott kormányunk békére felszólító álláspontját támadja. Saját boldogulásuk jövőbeni biztosításának érdekében gátlástalan hívei lettek az egykézben megvalósítandó USA típusú föderációs államnak.

A vesztüket érző MSZP-s Ujhelyi István és Jobbik-os Gyöngyösi Márton orbitális oktondisággal bohóckodásba kezdett. A magyar polgárok egyszer sem kérdőjelezték meg, hogy helyünk az Európai Unióban van. A két ravasz ugribugri pártpolitikusként kiégett figura magamutogatásáról van szó.

A magyar szellemi honvédők üzenete, hogy polgáraink kezdeményezésével és jobbító szándékaival az EU alapítóinak eredeti elképzelései szerint, erősítsük meg a nemzetek egyenrangú szövetségét.

Summázva az ellenzéki ugribugrik nézzenek a tükörbe és a lehető leghamarabb távozzanak a politikai színpadról. Az ilyen magamutogató, színpadra lépő politikusok nem kerülhetik el a nézők tojásdobálását.

 

Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnöke

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!