Megalakult a CÖF Klub Győrben

Kisalföld online
Csütörtökön tartotta alakuló ülését a Civil Összefogás (CÖF) és Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) győri klubja.

Az előtte tartott sajtótájékoztatón Csizmadia László, a szervezet és az alapítvány kuratóriumának elnöke, alapító szóvivője röviden a CÖF által képviselt célokról, többek között a nemzeti értékek, a keresztény civilizáció és a hazafias lelkület közvetítéséről beszélt. Elmondta, hogy a szervezet mellett neves szakértői csapat áll. A CÖF támogatói azok a magyarországi civil közösségek, amelyek visszaigazolták tevékeny együttműködésüket és részvételüket a társadalmi, gazdasági kérdések megoldásában. Elhangzott, hogy a Szellemi Honvédők Közösségével összefogva 2015-ben civil akadémiát indítottak. A sorozat célja, hogy a polgári kezdeményezések mellett a magyarság sorskérdéseiről hangozzanak el előadások, amelyeken neves, elismert személyiségek fejtik ki nézeteiket. Csizmadia László végül örömét fejezte ki a győri klub megalakulása miatt. Dunszt Eszter, a CÖF Klub Győr vezetője elmondta: karácsony óta dolgozik a közösség megalakításán, így öröm és megtiszteltetés, hogy pár hónap alatt megszülethetett. Egyelőre negyven taggal kezdik meg működésüket. Fontos elvnek tartják, hogy a szellemi honvédelem keretében közösen gondolkodjanak és munkálkodjanak a nemzet múltra épített jövőjén. Reményét fejezte ki, hogy ennek eredménye előbbre viszi az országot.

www.kisalfold.hu/gyori_hirek/gyori_cof_klub_alakult/2590567/?fbclid=IwAR1qkdOwCz8e6rgfqrtVuAkQOwswnwJ2Gbow196awjyNvOzU8aZmV5SQlMU

____________________________________________________________

Több hónapos előkészületet követően Győrben alakult meg a Civil Összefogás Fórum újabb klubja, amely közel negyven taggal indult el a városban. 

Oxygen Media filmje:
https://o2hir.hu/megalakult-a-cof-gyorben-is/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!