A nyílt társadalom és az agresszió nem pálya

„Az a baj a szocialistákkal, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből” – így Margaret Thatcher egyik híres mondása

Csizmadia László – 2018.12.18. 03:31
http://magyarhirlap.hu/cikk/136303/A_nyilt_tarsadalom__es_az_agresszio_nem_palya

De milyen pénzekből? Gondoljuk együtt végig a rendszerváltás kezdetétől 2010-ig történt dicstelen, az adófizetők pénzét és a nemzet vagyonának lenyúlását eredményező „munkásságukat”! Kezdetnek maguknak vindikálták az MSZMP és a KISZ vagyonát. Álságos módon felszippantották a szakszervezeti hagyaték nagy részét. A rablóprivatizáció keretében meglovagolták a nemzeti vagyon kiárusításából származó hozamokat. Korrupciós és PPP-üzleteléssel, pikk-pakk, teletömték a saját zsebeiket és a haverjaik titkos bankszámláit. EU-s barátaik segítségével eltitkolták a magyar gazdaság lesújtó pénzügyi adatait, népünket debilnek nézték. Új vagyontörvényt alkotva 2006-ban a korrupciós bűneiket tartalmazó iratokat megsemmisítették, bezúzták.

Nem feledhetjük, hogy leltár nélkül és a vezetők elszámoltatásának hiánya mellett felszámolták az ÁPV Rt.-t, a földalapot, korlátozták a kincstár működését, helyette botrányos körülmények között megalkották – a törvényi előírásokat durván megszegve, szabálytalanságokkal tarkítva – az MNV Zrt.-t. Időt nyerve tovább folytatták az adófizetők pénzének elherdálását, miközben profi módon „takarítottak” maguk után.
Most, 2018 végén még mindig szabadon dörzsölhetik a tenyerüket, mert ki tudja, miért, de következmények nélkül megúszták. Nekünk, adófizető polgároknak azonban itthagyták a devizaadósságokat, a nyolcvan százalék fölötti GDP-arányos államadósságot. Megszenvedtünk az IMF- és az EU-s hitelek és azok kamatainak visszafizetését. Ami 2010-ben itt várt, az a lerombolt és hitehagyott ország volt.

A Thatcher asszony által kiválóan jellemzett szocialisták azonban neoliberális csápokat növesztve bespájzoltak. Úgy tűnik, hogy az elmúlt nyolc év a szocliberálisok trezorjainak kiüresítésével járt. Elfogyott a 4-es metró korrupciós hozama, hiába egészítették ki az MSZP és az SZDSZ székházának eladásával. Nehéz abbahagyni a felsorolást, hiszen láttuk a sukorói üzletelést és Gyurcsány Ferenc jobbkezének, Bajnainak a libaüzletét, aki apja nevén Ausztriába telepítette az eltitkolt hozamokat, nem törődve az öngyilkosságba menekülő tenyésztőkkel.

Gyurcsány arról is beszélt, hogy az MSZP sok pénzt kapott Nyugatról, de a „feladót” persze nem nevezte meg. Így feltételezhető, hogy az MSZP pénzügyi könyvelése minden mértéket meghaladó kreativitással készült.

Ahogy az EU adófizetőinek pénzéből osztogatott névtelen bankkártyák megjelentek az illegális migráció segítségére, és lehetőséget adtak az embercsempészek egyre növekvő gazdagodására, úgy Gyurcsány családi vállalkozása, az Altus Zrt. „pályázati” forrásból százmilliókat kapott az Európai Bizottságtól, nehezen igazolható feladatokra.

A szellemükben elhomályosult ellenzéki pártok EU-s képviselői pedig most a Soros-pénzek reményében segítik a migrációt támogató szövetségeseiket.

Magyarország 2010 óta folyamatosan újjászületik, az emberek láthatóan jobban élnek, az ellenzéki pártok nemcsak a szavazóikat veszítik el, hanem az amúgy is kételyeket ébresztő identitásukat is. Mindenáron, ha kell, agresszióval, álforradalommal, külföldiek által fizetett zsoldosokként puccsot készítenek elő a legitim kormány megbuktatására.

A kereszténység legszentebb ünnepét, a karácsonyt provokációkkal, rombolással, fenyegető utcai felvonulásokkal zavarják meg, miközben igyekeznek félelmet kelteni.

Azonban április 8-án a választópolgárok világosan üzentek a saját magukat felfaló parazita pártvezetőknek és recsegő-ropogó, összeomló pártjaiknak. Eszerint az embereknek nincs szükségük olyan képviselőkre, akik saját pecsenyéjüket sütögetik, akik az ország szent házát bohóckodások színterévé teszik, miközben Soros György csicskásai és a nyílt társadalom hívei ránk szabadítanák az illegális bevándorlók millióit.

Van azonban kétharmados többséggel a demokráciát és a legitim kormányt konstruktívan segítő népakarat. Szerencsére a politikai időjárást ők alakítják, ezért Soros Györgynek üzenjük, hogy Magyarországon természetes módon szokott beköszönteni a tavasz, és ez 2019-ben is így lesz. Az általa annyira kívánt arab tavaszt nem fogjuk importálni. Szellemi honvédőink vallják, hogy az élet értelmességét nem nyelheti el a sötétség és az értelmetlenség. Ha kell, erről gondoskodik majd a Békemenet.

Csizmadia László
CÖF-CÖKA elnök

 

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!