Valóban a pontos rabszolga sors elemzéséhez több tényezőt kell elemezni.
Jelen pillanatban a túlóra képezi az úgynevezett “rabszolga törvény- ” elleni tüntetések motivációját ( én nem hallottam más motivációról / kivétel – takarodjon az Orbán kormány /
Válaszom abból indult ki amit a statisztikai számok mondanak és korábban átküldtél nekem.
Ezeket a számokat alapul véve. , bizonyítani lehet, hogy nem valós az állítás , a törvény nem”RABSZOLGA  TÖRVÉNY ” mivel akár milyen szögből nézzük a felháborodást, egyelőre senki az ellenzéki képviselők közül nem tudja megfogalmazni  az ellen érveket  ! Nem tudom hol lehet  az ellen érvelésekhez jutni ? (Gondoljunk vissza : kb. 2 éve hasonló időszakban a vasárnapi és – ünnepnapi zárvatartás ellen tartott tüntetésre akkor milyen  logoszok voltak ?   Most  -negatív irányban az ellenkezője ! Akkor ” pro multik” most a multik ellen ” !
Azt azonban a videó felvételek világosan  bizonyítják,( a parlamenti + az utcai huligán  megmozdulásokban), hogy az ellenzéki baloldali jogalkotók  ; a parlamenti képviselők –  “a törvény hozok ” és a törvények betartását követelő ;.  erőszakra, közvagyon meggyalázására; füstbomba dobására valamint a rendőri – a biztonsági szervek elleni erőszak fokozására buzdítják az utcai huligánokat az utcai csőcseléket , ” – szólítsuk a néven ” – balhéra ingerelték  !
Nyíltan vezetik – koordinálják az utcai vandalizmust !  Vajon elfogadható egy jogalkotó részéről ?
Ebből nyilvánvaló a szándék ! ( remélem minden normálisan gondolkodó ember , ha már külföldi diákok is részt vesznek egy ilyen tüntetésnek nevezett valamin) – ki és kik állhatnak a háttérben  !
Én személyesen annak örvendek,hogy a jobboldal ez alkalommal is bebizonyította , hogy a törvény az törvény ; és azt tiszteletben tartják a legkritikusabb esetben is !
Ilyenkor azok a Soros interjúk jutnak az eszembe/ YouTube- n hallhatók/, amelyekben nyíltan elmondja : ” az üzleti munka, kizárja a tisztességet “. !
Ma ezzel állunk szemben, nem csak Magyarországon , hanem világ szerte – ha az álmodott tervében valaki akadályt gördít ! ( Bizonyítás: lásd Olaszország  is)
A.Gy.

____________________________________________________________

T. Barátaim!
Többeket érdekel, hogy az ünnepek után lesz-e ellentüntetés.
Üdvözlettel,
D.A.

____________________________________________________________

Javaslom, hogy a parlament előtti dúlást fényképezzék le, készítsenek róla tablót és mementónak helyezzék el a Kossuth téren az idők végeztéig,hogy  ez a gyalázat  ne merülhessen a múlt homályába.
M.É.

_____________________________________________________________

Tisztelt CÖF!
Szívesen csatlakoznék a jelen helyzetben egy ellen tüntetéshez, amit a CÖF szervez! Remélem, szervez! Békés karácsonyt szeretnék, demagógia helyett érvelést!
Üdvözlettel,
R. Gy.  kórházlelkész

______________________________________________________________

Szeretnénk békésen várni Karácsony Szent ünnepét az utolsó Adventi héten. Tegyünk érte, védjük meg Nemzetünk Szent Koronáját örző Helyét a Magyar Parlamentet!
Menjünk ki mi is a Kossuth térre!
B.

______________________________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Fórum!

Az ellenzék ilyen provokatív cselekedetei kiverik a biztosítékot a kormánypárti és a jóérzésű emberek körében, így nálam is! Úgy vélem, most itt lenne az ideje egy Békemenet megtartásának.

Megmutatnánk nekik, hogy ez a békés megmozdulás, nem pedig az, amit ők és elvbarátaik tesznek. Mert az, ami a Kossuth téren zajlott és zajlik az minden, de nem békés. Megengedhetetlen és elítélendő, mondhatni bűncselekmény mindaz, amit művelnek. Ennek minél hamarabb véget kell vetni. Mindaz, amit művelnek a Soroshoz kapcsolható civilnek mondott szervezetekre jellemző. Sorost egyébként mindazért, amit a világban már elkövetett emberiség elleni bűncselekmény címen már rég nemzetközi bíróság elé kellett volna állítani és elítélni. Nem tudom, miért tűri a világ mindazt, amit elkövet illetve elkövettet szervezeteivel. Neki zárt intézetben lenne a helye, mert ép eszű ember ilyent nem tesz. Elég, ha megnézzük, hogyan kezdett el vagyonosodni. Úgy tűnik, ő ebben szocializálódott, és hiszi, hogy ezt folytathatja, amíg él.

Tudom, itt vannak az ünnepek, a szeretet ünnepe, amit most az ellenzék igyekszik elrontani. Ezt nekünk nem szabad hagyni, tenni kell ellene.

Kívánok munkájukhoz sok erőt, nagyon jó egészséget!
Kívánok mindenkinek áldott karácsonyt és nagyon boldog és egy békésebb új esztendőt!

Tisztelettel: N. J-né

______________________________________________________________

Talàltam a 888.hu-ban egy, az  ifj. Lomnici Zoltàn-nal folytatott nagyon is aktuàlis beszélgetést amely az alàbbi hozzàszolàsra serkentett. Viharos gyorsasàggal kaptam rà két vàlaszt amelyeket az alàbbiakban közlök. A vàlaszok tartalma nem lepett meg, azok hoztàk a “papirformàt”. A gyorsasàga annàl inkàbb ! Nesze nekem !
Nem vagyok testközeli kapcsolatban az otthoni helyzettel, azt csak a rideg képernyön tudom követni; ezen okbol, az elmult napi események ugy csaptak ràm mint egy tornàdo. Ennek és az Orszàghàz üléstermében elöre kigondolt és megrendezett “szinjàték” következtében, nagyon halkan, fel merészelem tenni a következö kérdést : fel fogja e mindenki teljes mértékben, hogy az ellenzék mire képes Magyarorszàgon (vagy bàrhol a vilàgon) ?
Még emlékszem arra a kiszolàsra ami ugy szol : “Kibic kuss” amely a hozzàm hasonlo, tàvollévo személyre vonatkoztathato de, még ha meg is vetnek érte,  nem tudok ellenàllni az aggaszto kétkedésnek.
Mint minden épkézlàb magyarnak, mindenröl egy strofa jut az eszébe de nem merészelnék szentségtörö hasonlatokra hivatkozni; hogyan is modta volt azt “valaki” : “…fülembe forro olmot öntsenek…”, vagy valami ilyesmi.
Szivélyes Üdvözlettel,
B. J.

“Hosszú nemzetközi tapasztalatomra és a látottakra támaszkodva, teljesen megegyezek Ifj. Lomnici Zoltán szavaival. Szerintem, bárhogyan is reagál a Kormány és abban az igazságszolgáltatás, akár “megértéssel” is (ami a gyöngeség jele lenne) az ellenzék/ellenfél, maximális gyűlölettel és provokációval fog reagálni. Nem beszélve a külföldről aki egy légypiszok mellett sem megy el szó nélkül akar mit csinál a Kormány. Na meg azután van nekik elég okuk szorosra zárni a “bagólesőt”. Ezért, a jogállamiság minden eszközét messzemenően alkalmazni kell mert nagyon is fel fognak bátorodni. Miután úgy hallom, hogy az Országház üléstermében meg van tiltva a fényképezés, és ezt minden képviselőnek tudnia kell, Tordaitól el kellett volna venni telefont. Sajnos, azt hiszem, hogy meg fogják bánni, hogy nem tették meg. Ami a hasonlatokat illeti, gondolom nem kell Önöknek bizonygatni, hogy nincsen semmilyen hasonlóság a magyar és a francia helyzet között. A francia dolgos osztály helyzete évről évre romlik, amíg otthon, akár egy minimális tárgyilagossággal is megállapítható, hogy pontosan ennek az ellenkezője történik. Lehet, hogy a magyar dolgozok helyzete nem javul elég gyorsan, de csak össze kell hasonlítani akár a néhány évvel fennálló helyzettel. Úgy tűnik, mintha a tüntetők között nem hemzsegtek az esetlegesen érintett munkások; nem érdekes hozzáfűzöm azonban, hogy a Kormánynak erősen oda kell figyelni az áremelésekre ami ha beindul, a hatás és ellenhatás elvei szerint, nehezen állítható meg.”

______________________________________________________________

Tisztelt CÖF!

Elküldtem önöknek egy levelet,amit tegnap Kordás Lászlónak küldtem,hogy lássa,amit eddig csináltak az minden józan észnek ellentmond.Szeretném,ha érveimet,vagy abból néhány gondolatot hasznosnak találnak kiemelni,s a további küzdelemben felhasználni.Mondanom sem kell,levelemre semmilyen válasz nem érkezett.A történelmünk során már volt példa arra,hogy a Szálasi brigantikból lettek a legjobb verőlegények az ÁVH-nál.Ezt is meg lehet említeni a jobbik kapcsán.Aztán azt is,hogy a Gyurcsány-Bajnai kormány regnálása alatt a romagyilkosságokkal egyszerűen nem foglalkoztak.Én naponta sok emberrel találkozom a gyermekrendelőben,s cigányság sokkal inkább Orbán pártján van,minthogy az álliberális anarchistákat támogatná.Mindenkit magunk mögé kell állítanunk ,akit csak lehet!

Édesapám a második világháború alatt élete kockáztatásával megmentett egy zsidó lányt attól,hogy a Dunába lőjék.Soha nem kérkedett ezzel,csak nekünk mesélte el otthon.És akkor itt van ez a Soros György,aki gyakorlatilag kiszolgálta a Szálasi pribékeket,s itt pöffeszkedik,mint emberbarát-

Tisztelettel-DR.K.I.

“Laci Bácsi!
Nagyon ellentmondásos világban élünk.De legyünk képesek gondolkodni.
45 éve orvosként dolgozom.Egykoron 2003-2004 táján,egészségügyi miniszterünk volt Kökény Mihály.A Nádor utcában volt megbeszélés vele,ahol felvetettük,hogy lehet az,hogy a napi 8 órás műszak után,az éjszakai ügylettel nem végződik a nap,hanem még a másnapi nyolc órát is le kell dolgoznunk minimális összegért,ez összesen 32óra.Ekkor a szociálliberális kormány volt hatalmon.Erre a miniszter pökhendi módon közölte,önöket a munkájukban a hivatástudat irányítja..Az összeg,amit érte kaptunk-egy autószerelő reagált rá-ezt ő 2 óra alatt megkeresi.Nos ez volt a rabszolga mentalitás a hatalom részéről.S mondok még valamit,ha nem emlékezne rá:a Gyurcsány-Bajnai kormány idején a tűzoltók túlóráit csak az Orbán-kormány idején fizették ki.S a hatalmasok nem törődtek az üzembiztonsággal,ennek következménye lett a kolontári vörös-iszap katasztrófa,halottakkal!Erre fel a jelenlegi ellenzékkel összefogva,s ha jól látom a törvényeket félremagyarázva megengedik maguknak,hogy egy csőcselék törjön-zúzzon a Kossuth téren liberális ,anarchisták és neonácik kéz a kézben,minden épeszű gondolkodást mellőzve.Ez elfogadhatatlan!Ezért gondol minden gondolkodó ember arra,hogy külföldi pénzekkel befolyásolt folyamatról van szó.Idegen beavatkozás alattomosan.Külföldi személyek irányításával,számos itthoni kétes hírű egyénnel.Amikor hatalmon voltak,miért nem tettek a dolgozókért semmit???És a nagy”emberbaráti”direkt írtam idézőjelben jóságuk hiteltelen azért is,hiszen Gyurcsány,Bangóné,Szávay,Tóth Bertalan,Schmuk és társai nem szavazták meg azt az OTTHONÁPOLÁSI DÍJAT amit azok a szülők kapnának akik tartósan beteg,vagy súlyosan fogyatékos gyermekük otthoni ápolása után kapnának!Itt a tüntetéshalmazban az erkölcsi győztes a magyar rendőrség,akinek kint lévő tagjai testi épségüket veszélyeztetve tartóztatták fel a fékevesztett hülyék durva provokációit.A legalja volt Szanyi -hát inkább nem nevezem semminek,talán inkább senkinek-nyilatkozata,mely szerint a baleseteket a rendőrök okozták saját maguknak.Aki az USÁ-ban a rendőröknek ellenszegül,azt néhány filmriportban meg lehet nézni.Igen,az kemény,brutálisan kemény!A mieink nem ültek fel a provokációnak,de akit ki kellett emelni a tömegből,tökéletesen egyetértek.Szeretném,ha a tények,a gondolkodás döntene,nem azon politikusok által felheccelt tömeggel,akik előzetesen Kunbábonyban felkészültek arra, hogy lehet zavart kelteni.
István,aki 45 évet végig dolgozott és sok mindent tapasztalt!
U.i-levelem tartalmát igyekszem másokkal is megismertetni.