Vélemények a közleményre

Gondolom Sólyom elvtársnak van a tisztességesnél sokkal több vagyona , így felhívnám a figyelmét, hogy járuljon hozzá mindahhoz a költséghez,amivel Nemzeti Kormányunk helyrehozhatja mindazt a kárt ,amit Sólyom elvtárs pátyolgatott és menekültnek titulált tömege okozott a magyaroknak.Őt magát nem sorolnám a magyar nemzet részéhez , mert nem úgy viselkedik , hogy ezt megérdemelje.Szégyellem az efféle magyarnak mondott embereket.Viszont mellékelem az 1914 es Afrika felosztását ábrázoló térképet, hátha megtalálja azokat az államokat , akiknek kutya kötelessége lenne ,hogy megsegítse az onnan ideáramló embertömeget.Persze ehhez egyenes gerinc kellene ,aminek hiánya tisztsége alatt is érződött !
M-né P.A.

________________________________________________

Kedves Barátaim!
Tisztelt CÖF vezetőség!
Teljes mértékben egyetértek a közleményben foglaltakkal, s ennek a civil életben hangot is adok ismerőseim és barátaim körében.
Nekem Sólyom László már alkotmánybíró korában is gyanús volt, mivel egyrészt elkaszált minden törekvést, ami arra vonatkozott volna, hogy a kommunista múlt vezetőit (és cinkosaikat) felelősségre lehessen vonni.
Továbbá a jogalkalmazást, vagyis a jogot, a jogalkotó fölé akarta helyezni, mintha lenne jog önmagában is, törvényhozás nélkül.
A Duna hídon történt bárgyú visszafordulásnál csak az volt blődebb dolog, amikor mint köztársasági elnök, aki egyszemélyben a hadsereg főpaprancsnoka is, elment tüntetni a Mecsekbe (Zengőhöz) a NATO radar állomása ellen, vagyis önmaga ellen, mert mint főparancsnok ő döntött végső soron minden katonai beruházásról. Szóval furcsa ember, de ha mondjuk megtanulná szépen kiejteni a magyar szavakat raccsolás nélkül, azzal több szolgálatot tenne a nemzetünknek, mint az ilyen álhumánus megnyilvánulásokkal.
Tisztelettel: P.G.

_______________________________________________

Sólyom Lászlót és a hozzá hasonló nemzet idegeneket,,,miért nem fenyitik meg!!! ENNYIRE GYÁVA LETT EZ A MAGYAR NEMZET???????????????????I,T, MEGFOGHATATLAN,AMENNYIRE TÜRELMES EZ A NEMZET!!! ÚGY LÁTSZIK LEFEKSZEM TAPOSS RÁMÉVÁ VÁLT!!!
T.I.
___________________________________________________________________________

Tisztelt
CÖF-CÖKA Vezetőség

Szomorúan vesszük tudomásul az emigránsok helyzetét. De nem mi okoztuk. Szinte természetes azonban, hogy a politikai élet néhány szereplője ezt kihasználja. Annak felismerése, hogy ez alól a legfőbb hatalommal megbízott képviselőink sem mentesek, megdöbbentő.
Hazánk kiszolgáltatott helyzetét identitás zavara jelzi. Joggal remélhető, hogy Orbán Viktor a helyes irányba, vagy az emigránsok táborához kapcsolja.
Hajrá M.O. Hajrá magyarok.
Dr. B.T.
__________________________________________________

Köszönettel vettem!

Véleményem, hogy Sólyom László egy sértett ember! Tovább szeretett volna köztársasági elnök maradni, de a FIDESZ nem támogatta!

Soha nem tudtam elfogadni ezt az embert aki, az Alkotmánybíróság elnökeként elmeszelte a Zétényi-Takács féle igazságtételi törvényt!

Biztos mások is emlékeznek olyan újévi beszédre, amikor a háttérben nem volt ott a magyar zászló, meg arra is, amikor visszafordult és nem mert kimenni Ficó elnöksége alatt a rékomáromi Szent István napi ünnepségre, szoboravatásra!

Érzékeny mások bajára csak a magyarságéra nem!

Lévai Anikó soha nem kérkedik, hanem csendben teszi a dolgát! Mindenütt ott van, nem csak ” bizonyos esetekben”, ahol valóban azonnal látszik a mögöttes szándék! Legszívesebben láthatatlan maradna, de erre miniszterelnökünk feleségeként nincs esélye, mert a média „nyelve” mindig megjelenik ha valamit tesz. Bár máskor lennének ilyen elszántak!

Tisztelettel:

M.M.
_______________________________________________

Solyom egy ven hulye, de nem a kora miatt csak, hanem mert az volt mar fiatalon is. Egy kartekony fereg a nemzet testen ne oberkodjon az, akit a komaromi hidrol egy kezmozdulattal visza lehetett zavarni. O csak foglalkozzon a kankalinokkal, az az egyetlen ahol nem tud artani
H.E.

_______________________________________
Sent: Thursday, August 13, 2015 6:41 PM
To: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány
Subject: Re: Közlemény

Sajnos mást nem is várhatunk az ellenzéki sajtótól. Lázárra is mérges vagyok,mert a sajtótájékoztatóján egy provokatív kérdésre – éppen a CÖKA közleményével kapcsolatban – azt mondta,hogy a kormány köszönettel tartozik mindenkinek,aki a bajbajutottakon segít., így Sólyom Lászlónak is. Vajon nekem is segítene???
Én teljesen egyetértek Önökkel.
További jó munkát, jó egészséget kívánok.
N-né Dr G.M.
_______________________________

Kedves Civilek!
Egyetértünk Sólyom László kritikájával, valamennyi felsorolt tevékenységének kritikájával együtt.
Az a kép, amely megjelent az üzenetük mellékleteként is, az „ételosztásáról” egy tízdekás kekszeszacskó tartalmának nagyvonalú felosztására tett erőfeszítéssel, azért egy kicsit méltánytalan egy volt köztársasági elnökhöz.

Talán az erre való rideg hangú figyelemfelhívás, minden más magyarázat nélkül, ne képviseljen bennünket címzetes államfőként se.

Barátsággal: N.J.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!