Támogatási kérelem

Tisztelt Támogatóink!

 Figyelmükbe ajánlva Csizmadia László és Fricz Tamás 2014. január 15-én tartott sajtótájékoztatóján elhangzott beszédeit, kérjük Önöket, amennyiben lehetséges, készülő civil kampányunkat anyagilag is támogatni szíveskedjenek.

 Szeretnénk minden választópolgár számára világossá tenni, hogy a most összeállt hiteltelen, országunkat csődbe juttató maroknyi politikus ismét a még megmaradt nemzeti vagyon elherdálására törekszik.

Bank-köztársaságot akarnak, minden erejükkel meg kívánják akadályozni a rendszerváltás befejezését.

 A Gyurcsány rezsim egyetlen ígéretét váltotta be, mégpedig azt, hogy „fájni fog”. Fájtak a gumilövedékek, a 13. havi nyugdíj visszavonása, a GYES egy évvel történő megrövidítése, a felállított devizacsapda, a 11 ezermilliárd IMF hitel felvétele, stb.

 Leginkább az fáj, hogy nem tűntek el a politikai élet színteréről, nem rótták le penitenciájukat, ezzel megakadályozták egy versenyképes, hiteles, új, a szociáldemokrácia értékeit magáénak valló versenypárt létrejöttét.

 Mára már világossá vált, hogy az MSZMP utódpártjával és a hozzá csatlakozó pártocskákkal nem lehet a társadalmi kiegyezést megteremteni.

 Országos felvilágosító munkánk a Nemzeti Társadalmi Szerződés létrehozásával folytatható és plakát, internetes reklámmal erősíthető, szabad utat kíván biztosítani a jelenlegi kormányzati erőknek azzal, hogy a civil társadalom kontroljának megvalósítása mellett még eredményesebben tudjanak működni a közjóért.

 Anyagi támogatásaikat a következő bankszámlaszámra kérjük utalni:

 Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

Unicredit bank

10918001-00000064-35950004

 Előre is köszönetet mondunk minden egyes forintért.

CÖF-CÖKA vezetősége

Letöltések:

Sajtótájékoztató Csizmadia László.docx

Sajtótájékoztató Fricz Tamás.docx

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!