Magyar Himnusz Kr.u.410-ből – Jakó Lajos

Nagyon ajánlom ezt a kultúrkincsünket, mindenkinek meg kell ismerni, 
Ugye hogy hasonlít a Miatyánk-hoz? Így már talán kitalálható, hogy kiknek volt érdekük titokban tartani a 410-ben keletkezet imádságot, mint ahogy őseink származását,nyelvét, hitét és Kárpát-medencei ősiségünket is.
 
URUNK ISTENÜNK
Kr.u.410-460 keletkezett. Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva: a Kijevi Nemzeti Múzeumban van.
A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten, szíjvégen lévő rovásírásos ima gyönyörű. Nem tudom, hogy tudtok-e róla, hogy a szíjvégen talált rovásírásos szövegmegfejtésére Magyar rovásírás szakértőt-nyelvészt kértek fel!!! Előlünk, mégis mindenáron eltitkolták, amíg lehetett. Istennek hála ma már nem lehet
szinte semmit titokban tartani!!
Érdekesség, hogy az 1960-as évek elején szintén KIJEVBEN ((amiről ma már tudjuk, hogy Árpád nagyapja, Álmos őse, ÜGYEK fejedelem, alapította, építette szabír-magyar-várost, híres szabír kovácsiparával. Ott készültek a csodálatos Magyar szablyák.
Régészeti feltárás során a Magyar hegyen találtak 9000 darab rovásírással teleírt pergamenpapírt tökéletes állapotban!!!!
A kutató régész Armatov akadémikus az egészet elküldte futárral a Magyar Tudományos Akadémiának úgy gondolván, hogy mi vagyunk a megfejtésében illetékesek!!! Őt száműzték Szibériába!! A 9000 darab pergament pedig szőrén, szálán eltűnt!!! Mai napig semmit nem tudni róla!! A finnugristák hallgatnak (vagy lapítanak, mint az a bizonyos a fűben). Ma már kideríthetetlen, hogy megsemmisítették, vagy csak  eltüntették, nem tudni. Talány, kinek, illetve kiknek állt az érdekében???? Óriási, pótolhatatlan veszteség, mert minden bizonnyal, hatalmas és teljesen autentikus információs tömeg állna rendelkezésünkre.
A HAZATÉRÉS vagy HONVISSZAFOGLALÁS előtti, alatti és utáni időkből. S még mennyi minden van, amit eltitkolnak, vagy éppen megsemmisítenek előlünk.
 
Visszatérve az imához: gyönyörű!!!
Nemhiába, mondták a GÖRÖGÖK, hogy a szkíták- hunok - magyarok tudnak a
legszebben imádkozni ISTENÜKHÖZ!!!!
 
URUNK ISTENÜNK
BENNÜNK VAN
ORSZÁGOD.
ELŐTTÜNK SZENT
NEVED,
TÖRVÉNY AKARATOD.
 
MINDEN NAPUNK
GONDJÁT,
MAGADON VISELED.
BŰNEINKET, MINT
MÁSNAK,
NEKÜNK ELENGEDED.
 
TE KEZED
VEZET
KÍSÉRTÉSEKEN ÁT, S
LEFEJTED RÓLUNK
GONOSZ JÁRMÁT.
 
TIÉD A NAGYVILÁG
ÖSSZES HATALMA,
ÜDVE,
MINDÖRÖKTŐL KEZDVE,
LEGYEN
MINDÖRÖKRE
Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!