Sürgetés

Tisztelt Hölgyek és Urak!

Fogadják elismerésem a igazság kimondásáért, Isten óvja Önöket!
Kiegészítésként írom az alábbiakat röviden.
– A „bevándorlók” nagy többsége szemita fajta. Ezeknél nincs hazaszeretet, nincs tisztesség, se becsület a mi, keresztény normáink szerint.
– Gondoljunk Buda 1541-es török elfoglalására, amikor a janicsárok csendben, nézgelődve lepték el a várost. S adott jelre fegyvert rántva gyilkoltak.
– Az Unió vezetősége nem alkalmatlan, vagy tehetetlen, hanem kollaboráns, hazug áruló a szemita pénzhatalom kiszolgálói.

Tisztelettel: K.T.
_________________________________________

Tisztelt CÖF!

Őszintén kérdezem, mikor lesz Békemenet? Mikor állhatnak ki végre széles tömegek a migrációval szemben?

Egyszerűen tűrhetetlen ami belföldön és főleg külföldön zajlik a kormánnyal szemben ebben a témában.

Üdv
M.Zs.
______________________________________

T. Uraim!
Azt hiszem, hogy a legsürgősebben „békemenetet” kellene szervezni Orbán Viktor mellett!
Mondjam, ne mondjam? Ami Európában most történik, egyértelműen ki kellene állni miniszterelnökünk mellett!
Csak felkiáltójeleket tudok írni.
Üdvözlettel
Sz.Zs.
______________________________________
Tisztelt Vezetőség,
teljes mértékben egyetértek felhívásukkal. Polgári-baráti körünk tagjai azonban 65-75 évesek, így azt hiszem, nem az ő feladatuk a fizikai munka.
Bevallom, én a példamutatást minden esetben elvárom azoktól, akik tőlünk várnak bármi segítséget, tehát pl. az állampapír vásárláskor is azt indítványoztam: vegyenek a „hatalom” haszonélvezői, a képviselők, miniszteriális vezetők, polgármesterek először, és ha ők már megtették „erkölcsi és hazafias kötelességüket”, akkor várják el a lakosságtól, szimpatizánsoktól.
Most is örömmel olvasnám, hogy pl. Tiborcz István vagy Mészáros Lőrinc és társaik, akik a mi kormányunk idején jutottak / értek el / hatalmas vagyonhoz, legyenek elsők az anyagi támogatásban, illetve a fizikai munkában, ahogy mi is részt vettünk a vörösiszap vagy árvíz áldozatainak mentésében, segítésében. A véd-kerítés rettentően fontos, most mutassák meg, hogy nem csak haszonélvezőnek, hanem mérhető segítőnek is kell, illik lenni. A jó példáról szóló híradás publikálása biztosan erőt adna másoknak is az anyagi vagy fizikai támogatáshoz.
Változatlan támogatásunkkal, szimpátiánkkal állunk a kormány, a CÖF és a kerítésépítés mellett, tisztelettel és barátsággal, Sz.G.
____________________________________________
Soha nem volt akktuálisabb egy „menet” mint most!

dr.S.L.
___________________________________
Tisztelt Cím!
Ebben a súlyos,nehéz napokban, amikor Orbán Viktor Miniszter Elnök Urat,méltánytalanul támadja a nyugati eszement politikusok,és a hazai talpnyalóinak tömege.
Idő szerű lenne, egy országos demonstráció,mely jelezné a külföldi és a hazai szarjankók részére, hogy a Magyarok józan és hazaszerető többsége, teljes mellszélességgel kiáll egy megfontolt ,bölcs,hazaszerető kormányfő mellett.
Ezzel,bizonyítanánk,hogy Magyarország nem kér az iszlám terjeszkedéséből,és hisz Orbán Viktor helyes döntéseiben. Most kell az egység,és demonstrálni,hogy szeretjük hazánkat.Érzem,és sok ember véleményét tolmácsolom ,ma van erre a legnagyobb szükség,mert lehet,hogy Október 23. már késő lesz.
Kérem javaslatom megfontolását!
Tisztelettel: Sz.D.
_________________________________________
Szégyellje magát Vona Gábor!
Dr. B.T.
______________________________________

NA!….EHHEZ MIT LEHET SZÓLNI?……MINDAZOK UTÁN…..,.AMIT ISMERÜNK :TŐLE- RÓLUNK S ÖNNÖN MAGÁRÓL…..
Európa gyerekes és öngyilkos liberalizmusáról ír Kertész Imre A végső kocsma című könyvében, amelyből tegnap idézett a Friatider című svéd lap. Az irodalmi Nobel-díjas író éles hangon bírálta a kontinens gyakorlatát, amely az európai kultúrát muszlim kultúrával akarja helyettesíteni, s hagyja, hogy lakosságát a harmadik világ országaiból történő tömeges bevándorlás kicserélje.
A lap által idézett könyvben Kertész Imre azt a liberális próbálkozást bírálja, hogy az európai kultúrát a tömeges vándorláson keresztül a harmadik világ legfőképp muszlim kultúrával akarja helyettesíteni. „Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa
miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri…” – írja Kertész könyvében.
A 85 éves író így folytatja: „Beszélnék arról, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát, és hogy az európaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal és a buta demokráciával. … Mindig ugyanúgy végződik: a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja.”
M.L.
___________________________________________
Kedves CÖF-CÖKA Vezetőség,
aki ma párt-hatalom-politikai célokra akarja felhasználni a VESZÉLY HELYZETET, az hagyja azonnal abba, a politizálást. Minősítése igen egyszerű: hazaáruló!
Üdvözlettel: P.P.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!