Olvasói levelek

Kedves Civil Osszefogas,
Ez egy megfigyeles. Americaban obama segitsegevel hatarunkon megerkezett par ezer torvenytelen bevandorlo, folet gyerekek.A Magyarorszagi bevandorlas is ugy nez ki hogy fentrol , vilag rendszerrel van elomozditva. A UN celja lerombolni a nemzeteket es igy kevesebb ellenallas lesz a Vilag uralomnak ,”Worl Order”-nek.Egy uj vilagrol beszelunk ahol az emberi ertek kevesebb lessz mint egy kutya erteke. Ez egy gonosz, Satan like uralom lenne. Indikacio: U.S Planned Parenthood, elve megoli a szuletett gyerekeket, elve szetdaraboljak oket hogy kezeket, szerveket, agyat a gyerekektol eladhassak jo penzert.A mi fejeseink ezt csak el akarjak titkolni mintha nem is tortent volna meg.Az Europai gonoszok, Euro vezetoi ebben benne vannak.
Tisztelettel,
K.A.
______________________________________

Kedves Barátaim!
Köszönöm a tájékoztatást, s öröm számomra minden hírlevelünk. Ez a levél a Jobbik baromságairól szól, amikor rávilágít az önmagában is ellentmondásos Vona Gábor féle megnyilatkozásokra. Azt hiszem, hogy még messze van attól a Jobbik, hogy komolyan lehessen venni az ő véleményüket, illetve attól is, hogy kormányzóképes pártnak tekinthessük. Sajnos a Fidesz vezetői is elkövetnek rendre kapitális marhaságokat, logikátlan lépéseket, öngólokat, de ezzel együtt ma még ők jelentik az egyedüli kormányzóképes erőt. Ha úgy tetszik, a legkisebb rossz, a parlamenti pártok közül. Nagyon örülök, hogy létrejött ez a „Civil Összefogás”, mert itt tényleg a saját véleményünknek tudunk hangot adni. Minket nem köt „párthűség” csak pusztán a saját lelkiismeretünk.
Tisztelettel: P.G.
______________________________________

Tisztelt CÖF!

Egy egyszerű magyar polgár vagyok.
Minden tüntetésén ott voltam a Cöfnek.
Szeretném tudni mikor lesz újra tüntetés , mert igen csak megérdemelné a Miniszterelnök Úr, hogy országvédő munkájában mellé álljunk!
Válaszukat türelmetlenül várom!
Tisztelettel, és baráti Üdvözlettel:
T.B.
_______________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetőség!

Kérem Önöket, hogy tegyenek lépéseket az irányban, hogy mind a politikusok mind a média szereplő ha a határzárról nyilatkoznak minden alkalommal bővített mondatban tegyék!! Mondják hozzá, hogy a meglévő hét határátkelő fenntartása mellett!

Nagyon fontos lenne, mivel a magyar közvélemény sincs ezzel tisztában és feltehetően a külföldiek sem. Ez is hozzájárul az ellenünk zajló negatív kampányhoz.

Üdvözlettel! K.H.G-né
_________________________________________

Tisztelettel Üdvözlöm Önöket!
P.Gy.-né nyugdíjas asszony vagyok Újpestről. Aggódom a kis HAZÁNk-BAN kialakult helyzetért. Önökben van minden reményünk! Csak szerényen kérdezem,hogy nem tudnának tüntetést szervezni Orbán Viktor Miniszterelnökünk mellett? Szőrnyű hogy minden Ország azt a bátorságot veszi,hogy kritizál minket és ellenünk fordul. Ez már tűrhetetlen. Mi lesz ennek a vége? Nem kívánom,hogy hazánkat ellepjék ezek a bevándorló személyek,akikre többet költenek személyenként havonta,mint az én nyugdíjam. Nem titok 42600 forintból élek és abból a gyógyszereim 17000forint. Több jut idegenekre mint az igaz Magyar emberre? A Magyar hajléktalant kitiltották az aluljárókból,ezek az idegenek meg sátortábort építenek a belvárosban. Kifejezetten félek hogy mi fog történni. Főleg úgy hogy már Amerika is be-be szólogat. Szeretném ha elgondolkodnának Önök,hogy hogyan tudnánk kiállni Orbán Úr mellett! Kérem a segítségüket.Eddig mindig megtették.
Köszönöm hogy meghallgattak. Üdvözlettel: P.Gy.-né

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!