Ébredezik Európa?

A többség Orbánnak ad igazat: Szavaztak a német hírtévében
Meglepő eredménnyel zárult az N24 német hírtévé tegnap esti szavazása. Nem az az eredmény született, amire számítottak!
Sokan felkapták a fejüket tegnap este az N24 német hírcsatorna nézői közül. Miután több, az Orbán-kormány migráns-ügyben tett lépéseit kritizáló anyag is elhangzott, szavazásra tették fel a kérdést:
Egyetért-e Ön Orbán Viktorral abban, hogy a menekültügy mindenekelőtt német probléma?
A szavazás a következőképpen végződött:
1. IGEN, Orbánnak igaza van 83, 1 %
2. NEM, nincs igaza 16,9 %
A szavazás eredményét nem kommentálták, gyorsan eltűnt a képernyőről.
M.L.

_____________________________________

ELŐRE MEGKAPJÁK A BÉRÜKET A MIGRÁNSOK !!!!!!!!!

Az Ausztriában megkérdezett migránsok információi szerint 2000 -3000 Euró, ill. 15000Amerikai dollárt kapnak a migránsok azért, hogy egy évre elhagyják Afrikát.
Ez előre kapott 700 000 – 4 000 000Ft!
Ezért biztosan kell feladatot is teljesíteni nekik, csak „úgy” a „jótevő” –ként ennyit nem adnak 1 Milliárd embernek (New York Times adat).

Gondolkozzunk!

Ráadásul ezt a pénzt az Amerikai FED magánbank nyomtatja önköltségi áron FEDEZET NÉLKÜL.
Azaz többszörös ártás a „befogadónak” kinézett országoknak:

1,terroristák bedobása a civilekkel ezen országokba
2,gazdasági teher okozása: etetni,altatni, járványveszély miatt gyógyítani,utaztatni
3, terrorcselekményeket kell csinálniuk tuti
4, a fedezet nélküli pénz elfogadása is veszteséget okoz az elfogadóknak

-Gyorsan ki kell juttatni őket az országunkból.
-Védeni kell a fontos objektumainkat, embereinket (pl. miniszterelnököt…)
-Sorozások, katonaság felduzzasztása, nyugdíjas katonákat is bevonni, ők gyakorlottak.
-Igazi határvédelem.

-Nemzetközileg megszervezni a „Békemeneteket”
-Amerikai dollárt NEM SZABAD ELFOGADNI fizetségül a migránsoktól, csak Eurót, kínai, ausztráliai, japán, orosz…pénzt, ami nincs elég mennyiségben a „jótevőknek”, akik finanszírozzák ezt a becstelen háborút, felbérelik a migránsokat.
-Természetes aranyat el lehet fogadni.
-KIS ORSZÁG vagyunk, és a migránsok eddig annyiba kerültek, hogy nem fogadunk be migránsokat, mint : Görögország
Svájc
Izrael, stb…
Mézesmadzagot dobott be Amerika, ezért Anglia, Francia-, és Németország befogad majd kvóta szerint migránsokat, de ezt ne sajnáljuk…
Télre NE MARADJANAK NÁLUNK MIGRÁNSOK, pszichológiai hadviselés bedobását jelentheti.

Ezek megfontolandók.
I.E.
___________________________________

Amit eddig is tudtunk!
Az osztrák Direkt folyóirat egy információs bombát jelentetett meg! Az osztrák tábor menekültjeinek kihallgatásai alapján a katonai titkosszolgálat forrása a sajtónak megerősítette, hogy a bevándorlási hullámot amerikai szervezetek pénzzel támogatják. A hajóval valószállítás 1500 és 15 000 dollár között mozog attól függően, honnan indul a hajó és hol a célállomása. A szállítás Líbiából a legdrágább, ahol az árak 10 000 dollár körül mozognak fejenként.
Kézenfekvő, hogy egy fiatal afrikainak, akinek gyakran 100-200 dolláros a havi fizetése, miből telik ekkora összegre? Az osztrák rendőrség és a titkosszolgálat intenzíven hallgatják ki ezeket a bevándorlókat. Pl. a traiskircheni táborban erre a célra kb. 100 ember van a szolgálatoktól. A megszerzett információk alapján a szállításra kapott pénz nagy része Amerikából származik.
A Direkt hírforrása szerint olyan amerikai szervezetekről van szó, amelyek felépítették, megszervezték és folyamatosan pénzelik azt a hálózatot, amelyik biztosítja a bevándorlók folyamatos szállítását Észak-Afrikából Európába. Semmi másról nincs szó mint arról, hogy már a korábbi bizonyítékok szerint is ezt az üzletet Afrikában az Al-Kaida és az IÁ terroristái ellenőrzik. Mindez azt jelenti, hogy Amerika elhatározta, hogy Európát mint majdani riválisát, minden áron tönkreteszi. Az osztrák hírforrás megjegyzi, hogy ugyanazokról van itt is szó, akik egy évvel ezelőtt az ukrajnai Majdant is szervezték. Tudjuk, mi következett a ezután, és ez a visszaesés, zavargások és gyilkosságok várnak Európára is!

Biztonsági kockázattá válik a Facebook Európában?
Katonai logisztikához hasonlította az Európába irányuló bevándorlás szervezését egy titkosszolgálati szakértő, aki szerint kiterjedt kommunikációs hálózat és nagy anyagi háttérbázis áll a migrációs áradat mögött.
Földi László a Magyar Hírlapnak nyilatkozva kifejtette, hogy „tudatosan megtervezett, felépített rendszerrel állunk szemben, amelybe mindenki, még az utolsó ember is be van csatornázva”, és a bevándorlók szervezett módon a Facebookon minden információt megkapnak, még az utazáshoz szükséges pénzt is biztosítja egy kiterjedt hálózat. A szakértő felhívta a figyelmet arra, hogy a bevándorlók többségénél van mobiltelefon, az utazáshoz szükséges pénz, és „egy cetli, amin le van írva nekik, mit kell mondaniuk, ha elfogják”, beleértve a személyazonosságuk megállapításához szükséges okmányok megsemmisítésére való felhívást is!
„A háttérben rendkívül komoly szervezet áll, hiszen ez hatalmas üzlet, rengeteg pénz van benne”. Földi László szerint olyan szervezet mozgatja az Európába irányuló bevándorlást, amely a hadseregek logisztikai feladatainak elvégzésére van kiképezve, és okkal gyanakodhatunk arra, hogy egyes nyugati titkosszolgálatok is mozgatják az Európára zúduló menekültáradatot.
A titkosszolgálati szakértő szerint ez egy a háttérben zajló háború, aminek egy stratégiai lépése a migráns-invázió. A legfőbb szervező eszköz, mind a bevándorlók, mind az embercsempészek felé a Facebook. Ezért vannak a nincstelen migránsok felszerelve okostelefonokkal!
Korábban beszámoltunk arról, hogy a tömeges bevándorlásnak egyéb felhasználási lehetőségei is vannak, a liberális baloldal ugyanis intenzív hálózatépítést folytat a közösségi médiafelületen, hogy „MAJDAN” politikai célokra tudják mozgósítani a Magyarországon tartózkodó bevándorlókat.
Orosz sajtóorgánumok jelentései szerint a Nyugat-Európában letelepedett bevándorlók gyakran arról számolnak be, hogy ismeretlen személy ajánlotta nekik az Európába utazás ehetőségét. Szíriai menekültek beszámolnak arról, hogy a Facebook-on ismertek meg egy személyt, aki kifejtette nekik, hogy el tudnák elhagyni a háború sújtotta országot, és azt is elmagyarázta nekik részletes útitervvel, hogyan lehetséges ez.
A szíriai bevándorlók rendszerint arról is tájékoztatást is kapnak, hogy egyes országoknak – mint például Svédország – hosszabb időt vesz igénybe a családi kapcsolatok visszaellenőrzése, vagy bizonyos helyeken nagyobb eséllyel kapnak engedélyt a letelepedésre.
Szintén szíriai bevándorlók számolnak be arról, hogy vannak olyan online felületek, melyek arra specializálódnak, hogy az úton lévő illegális bevándorlók megoszthatják tapasztalataikat az egyes országokra vonatkozóan. A beszámolók szerint a Viber, WhatsApp általánosan használt szervezési felület, de aktívan használják a telefon GPS-rendszerét is a határok közti hatékonyabb navigálás céljából. A jelenlegi migrációs hullám csak a kezdet, az Európába igyekvő fiatal férfiak (több százezer fő) azzal számolnak, hogy 8-10 tagú család is utánuk jön a közeljövőben.
A szíriai bevándorlók beszámolói alapján azonban a Facebook az elsődleges szervezési felület, amit útközben egymással chat-elésre használnak, emellett a Facebook-on keresztül tartják a kapcsolatot az embercsempészekkel, miként így kapják az esetleges tüntetések EGYSÉGES jelmondatait is. Az Europol adatai szerint egyetlen embercsempész átlagosan 8000 euró profittal számolhat személyenként (ha túléli, ha nem).
Kézenfekvő tehát, hogy a Facebook elérhetőségének korlátozásával nagy mértékben csökkenthető lenne a Magyarországra zúduló migráns-áradat. Másrészt megakadályozná, hogy a baloldal a fagyok beálltával szociális alapú kormányellenes tüntetésekre mozgósítsa a Magyarországon tartózkodó bevándorlókat.
A Facebook biztonsági kockázattá vált Európa és Magyarország számára.

B.T.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!