Összefogás

Tisztelt CÖF-CÖKA!
Nagyon nagy szükség lenne most egy hatalmas, minden magán- és párt szimpátiától független, kizárólag az ország érdekeit szem előtt tartó nemzeti összefogásra! Mert ezidáig Önök ebben példamutatóan kivették a részüket, a mostani kritikus, ország veszejtő válság helyzetben is számítunk az áldozatos, hazafias hozzáállásukra: nagy tisztelettel kérjük Önöket hogy, buzdítsák békére és összefogásra ezt a jobb sorsra érdemes népet, mert láthatóan külső és nemzetidegen belső erők -még egyelőre csak verbálisan- makacsul és minden áron a vesztünket akarják!
Tisztelettel: S. L. Pilisvörösvár, Magyarország

______________________________________________

Tisztelt CÖF!

A Facebook Fideszes és egyéb Kormánypárti oldalain óriási a felháborodás az Együtt szervezetének jövő hét vasárnap délutánjára szervezett ” Szégyeld magad Orbán Viktor” című szégyenletes, hazaáruló demonstrációjának hírére, valamint arra a retorikára, amely úgy fogalmaz,
” minden tisztességes magyar ember szégyenkezik Orbán Viktor politikája miatt, ezzel mintegy azt sugallva, hogy több millió magyar ember, aki a Fideszre és Orbán Viktorra szavazott tisztességtelen a baloldal szereint…
Azt gondoljuk, ez tűrhetetlen és válasz reakciót kíván!
Ellentűntetés, vagy inkább békés felvonulást, szimpátia tűntetés szervezésébe kezdtünk tehát, hogy a szégyenletes és hazaárulók „Szégyeld magad Orbán Viktor” transzparensek mellett békésen elhaladjon a mi tömegünk „Hajrá Magyarország!” Hajrá Orbán Viktor!” transzparensekkel, amelyek jól láthatóak kell legyenek a bel- és külföldi médiák számára!!!…
Azonban mivel létszámban ismét egy nagyobb tömeg megszervezéséről van szó, ezért ehhez tisztelettel a CÖF segítségét szeretnénk kérni!

Hűséggel a Hazáért, hűséggel a Kormányért!

K.V.

______________________________________________

Tisztelt CÖF Alapítvány!

Először is Csizmadia úrnak szeretnék köszönetet mondani a cikkben megfogalmazott gondolatok közzétételéért!
Mint hazámat szerető ember aggodalommal figyelem a nap mint nap kialakuló helyzetet a migráns kérdésben.
A tegnapi nap folyamán – csütörtök – végignéztem Martin Schulz EU Parlamenti elnök és Orbán Viktor miniszterelnök úr sajtótájékoztatóját.
Miniszterelnökünk kristálytiszta logikával vívja szélmalomharcát, míg Shulz úr tegnap is eljátszotta a „nesze semmi, fogd meg jól.” kabarét.

A Visegrádi négyek szerencsére nem veszítették el a józan eszüket, ez látszik a kiadott nyilatkozatból!

A péntek éjszakai, – amit hajnal 3 óráig kisértem figyelemmel – és mai szombati fejleményekről pedig egyetlen véleményem van: addig amig Angela Merkel Németország kancellárja – vele együtt a nyugati országok vezetői, az EU nagyhatalmú, de semmitmondó urai – kettős beszédet folytatnak, mert bennünket a schengei egyezmények betartására szólítanak fel, azután pedig nagy kegyesen játszva a megértő, és minden szenvedő embert keblére ölelő, jó tündért kijelentik,- lásd Merkel asszonyt – hogy a védelemre szoruló emberek befogadásának felső korlátja nincs, addig ezt a kérdést megoldani nem lehet!
Pláne, ha elbírálják a menkültek kérelmeit, és egy csomó embert kiutasitanak az országból! Legjobb esetben visszaviszik hazájukba, a rosszabb forgatókönyv szerint pedig az első regisztráló országba pl. Magyarországra!

Nem kérünk belőle!

Lázár János rendkivüli sajtótájékoztatóján nagyon helyesen mondta, hogy nekünk a környező országokban ott vannak a magyarjaink – lásd főleg az ukrán helyzetet a 200.000 fős magyar Kárpátalját, de ott van Felvidék, Erdély, Vajdaság – akiket Trianonban – Ön is hivatkozott rá Csizmadia úr a cikkében – a franciák hathatós segítségével sikerült elvenni tőlünk.

Mire föl ez a velünk szembeni nyugati ostorozás, talán csak nem a 907-es pozsonyi csata az, amely máig fusztráltá teszi őket! Nem sikerült kiírtani bennünket, ahogy eltervezték?
Mi bántja Öket, hogy nincs egy Orbán Viktor kaliberű politikusuk?
Igen ilyen kaliberű ember ritkán születik, aki mindig több lépéssel mások előtt jár! Nem csoda, hogy sok az irígye!

Talán az EU vezető hangadóit el kellene bocsátani és a magyar miniszterelnökre kellene bízni a probléma megoldást! Akkor talán rendben mennének a dolgok!

Mire ezen válaszomat megírtam és elküldtem – a helyzet csak annyiban változott, hogy a migránsok fogadása és továbbküldése Németország felé némi kis döccenőkkel az EU-s polgárok kárára – lásd az osztrák határ lezárását ahol több 10 km-es kocsisor várakozott – halad.

Továbbra is jön az embertömeg a déli zöldhatáron! Van utánpótlás bőven!

Gyurcsány magánakciója, a zöldhatáron átkelés a szerb oldalra csak provokáció, szót nem érdemel! Nem tud magával mit kezdeni, de a kapott pénzért szolgálnia kell urainak!

Viszont várom a felébredést amikor az elutasított migránsok szembesülnek, hogy közülük kb. 35 % maradhat – Nógrádi György szakértő véleménye szerint – csak Németországba!

M.M.

__________________________________________

Figyelem elterelés a migráció AMERIKA HÁBORÚS KÉSZÜLŐDÉSÉRŐL
N.I.

A migrációs válság eltereli a figyelmet a háborús készülődésről
Miközben a sajtó figyelmét sikeresen eltereli a migrációs válság, a NATO tovább folytatja a háborús készülődést Oroszország ellen, és több, Kelet-Európában épített parancsnoki központ is megkezdi működését.
Oroszország állandó NATO-nagykövete, Alexander Grusko pénteken kijelentette; a lehető legrosszabb forgatókönyv valósul meg Kelet-Európában, és a NATO terjeszkedése miatt a nyugati tömb és Oroszország közti fegyveres összeütközés egyre valószínűbbé válik. Grusko szerint a hidegháborús készültség fokát meghaladó válság van kialakulóban, mert a NATO arra törekszik, hogy bekebelezze Oroszországot, és kisajátítsa természeti erőforrásait.
A NATO kelet-európai parancsnoki központjai újabb hibrid háborúk előkészületét jelentik, Grusko szerint ez azonban alapjaiban ellentétes nem csak az orosz, de a valódi európai érdekekkel is. Az Európai Unió jelenleg nem Európa valódi érdekeit képviseli, és miközben a sajtó szó szerint elárasztja az embereket a migrációs válsággal kapcsolatos hírekkel, az európai országok Washington irányítása alatt háborús készülődést folytatnak Oroszország ellen.
Grusko szerint a térségben újabb háborús gócpontok alakulhatnak ki, ha a jelenlegi tendencia nem változik. A helyzet azonban stabilizálható lenne, ha az Európai Unió nem hagyná, hogy az Atlanti-óceánon túlról irányítsák. A térségi biztonságpolitika a térség országainak hatókörébe kell tartozzon – Oroszország és Európa közös erővel és független cselekvőként kell megoldja a térségi válsághelyzeteket, nem egy óceánon túli nagyhatalom eszközeként, alárendelt félként működve.

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!