Összefogás Orbán Viktor mellett

Tisztelt CÖF!

Sokat gondolkodom, hogy ebben a tisztességtelen össztűzben mi a sok embert megszólító cselekvésre indító hívás, persze a Békemenet is az, ha sokan elmennek. De talán lehetne készíteni egy jó, szellemes rajzfilmet, a sok unalmas reklámfilm helyett, ami frappánsan felhívná a figyelmet arra, amit az elmúlt 7 év alatt az Orbán kormánynak  köszönhetnek, persze  közben elegánsan meg lehet mutatni az ellenzék  tehetetlenségét, mint egy mai Ludas Matyiban.

Fontos, hogy a film szellemes, sok embert megszólító legyen és beleférjen max. 10 percbe, vagy kevesebbe. Nagyon nem jók a kormány reklámjai, szájbarágók, unalmasak és állandóan beleütközik az ember (lsd internet 888.hu ) az ember inkább nem olvassa, annyira irritáló az erőszakosságáról.

A legfontosabb, ráébreszteni az embereket, hogy mit veszíthetnek és  arra, hogy  fontos a véleményük!!!

Hajrá CÖF, hajrá Magyarország!!!

Üdvözlettel K. M.

________________________________________

Tisztelt Csizmadia Elnök Úr!

Az elmúlt napokban világossá vált, hogy miniszterelnökünk ellen teljes pályás letámadást intéznek, mind az EU részéről külföldről, és Amerikából, mind pedig a belső ellenzéki erők. Orbitális hazugságokkal bombázzák a közvéleményt, Elbizonytalanítják az Orbán Viktorhoz hű tisztességes embereket.Köznapivá és elfogadhatóvá teszik az otromba, trágár beszédet. Az írott sajtóban már nyíltan írnak le olyan szavakat amelyeket a magyar nép csak nyomdafestéket nem tűrőnek titulált még nem is olyan régen. A TV-ben a trágár beszéd, a szexuális hálószobába való jelenetek tömkelegével találkozik ifjú, vén, és gyerek. Azt gondolom, ezek ellen fel kell lépnünk, hallatni kell a szavunkat, hogy nem akarunk olyan országban élni, ahol a deviancia az elfogadott a keresztényi, keresztyéni értékek pedig devianciának számítanak. Miniszterelnökünket pedig megvédeni, szent kötelességünk. Ezért talán a választási kampányban megjelenhetnénk egy békemenettel Orbán Viktor mellett, annál is inkább mert egyszer már meghátrálásra tudtuk kényszeríteni ezzel az EU urait. Kérem elnök urat, fontolja meg ennek a lehetőségét!

Megkülönböztetett tisztelettel, egy vidéki nyugdíjas asszony:

S. V.-né

__________________________________________

Tisztelt Vezetőség  !

Magyar érzelmű honfitársaimhoz hasonlóan, én is úgy látom, tapasztalom, hogy elérkezett  a Békemenet ideje . Annyi mocskos rágalmazás, tények elferdítése történik, ami már a tűrés határánál van , s úgy gondolom, csak egy újabb összefogás, Orbán Viktor úr és kormánya melletti kiállás,  szimpátia tüntetés demonstrálhatná ezt a  legjobban.

Kérem a Vezetőséget, Szervezőket, legyenek szívesek átgondolni, kérésem, ill.kérésünket.
Köszönettel.
A.-né I. A.

____________________________________________

T.Cím!

Kétségbeejtő amiket az RTL, az  ATV  beszél. A vasárnapi  tüntetésre  agitálnak és  mocskolják  Orbánt. Ami  azt  illeti,

tegnap  is  sokan  voltak. Nagyon  komoly  a  veszély. Ezek  minden áron  hatalomhoz  akarnak  jutni. Lépnünk kell.

Most  éppen  Konrád  György mondatát  idézik: egyedüli  megoldás ha  Orbán  lemond. Úristen  csináljunk  valamit. annál  is  inkább, mert  Konrád  náci  veszélyt  érez. Teljesen  a  zsidó  kérdésre  tereli  a  kérdést. Soros  többet  tett  a  magyar

diákokért  mint  bárki.  Hátha  ezt  valaki  hallgatja,  azt  hiszi  a  náci  Németországban  élünk. Tennünk  kell,  mert

a  táncoló  MSZP  átveszi  a  hatalmat

Üdvözlettel.

V.  K.-né

_____________________________________________

Tisztelt Szervezet!

Az volna a kérdésem, hogy mikor fogunk újra demonstrálni a hazug tolvaj baloldali banda ellen? (A kormányunk mellett!) Nem hibátlanok, de a miénk, értünk cselekszik, s nem a rablók kormánya!

Sajnos nem volt elég az előző tömegdemonstráció, mert kiújultak azok a külső reagálások, melyek a ballib banda néhány fős csoportjainak hőzöngéséről azt terjesztik, hogy az a MAGYAROK HANG-ja!

Mutassuk meg újra és újra, hová tart a többség!

A síposokat, a tapsikálókat, a táncikálókat meg csak mutogassák a kamerák alsó perspektívából, hogy az a néhány ember tömegnek lássék!

Mi úgy vonulhatunk az utcára, hogy azt még az űrből is látni lehet! (menjünk ki narancsos trikóban, pólóban, esernyővel 🙂

H.E.P.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!