Soros+CEU=ügynökképző

/http://demagog.blogstar.hu/2017/04/04/soros-ceu-ugynokkepzo/36843/

Soros + CEU = ügynökképző

2017.04.04.
 Most éppen a CEU nevű ügynökképző fedőintézmény megvédése oly fontos a zsarnokságtól rettegő demokráciáért tüntető pár ezer szájkaratésnak.Miért éppen a CEU? Mert ez Soros György megmaradt érdekeltségeinek utolsó bástyája.
Soros György, úgy küzd a CEU-ért, mint a sarokba szorított patkány....
Soros György, úgy küzd a CEU-ért, mint a sarokba szorított patkány….

Soros nem várt csúfos vereséget szenvedett Amerikában. Lassan kezdenek kifújni az új elnök megbuktatására szervezett és pénzelt tüntetések is. Az emberei belefásultak, már pénzért sem akarják magukat tüntetgetve kitenni a társadalom egye fokozódó ellenszenvének. Trump sem simult bele a washingtoni politikai elitbe, s hogy érezzék a törődést, rendszeresen hatalmasakat rúg a Soros-Obama-Clinton klánba. Soros György közellenség lett Amerikában.

Soros ezáltal elvesztette a befolyását az Európai Unióban is. Míg Clinton tűnt favoritnak, udvariasan fogadták, meghallgatták Párizsban, Brüsszelben, de már akkor is csak igen nagy erőfeszítések árán tudtak kötelező jó pofát vágni Soros egyre vadabb migránsbetelepítő javaslatait hallva. Clinton bukása után bezáródtak az ajtók Soros előtt Nyugat-Európában is.

Nem maradt más számára, mint a Kelet-Közép-európai térség, a Balkán és a szovjet utódállamok. Itt pedig a vezénylő központként a CEU müködött.

A napokban megjelent egy írás, mely szerint a kormány Putyin kérésére próbálja meg ellehetetleníteni a CEU-t. Nos, kétségtelen tény, hogy Putyin rühelli Sorost és bandáját, de Oroszország hatalmi szervei egyelőre elég erősek ahhoz, hogy elbírjanak a CEU-n képzett ügynökökkel.

Ellenben több külügyi forrásból úgy értesültünk, hogy nem hivatalos formában szinte mindegyik Kelet-Közép-európai ország, több balkáni állam és számos, a volt Szovjetunióból kivált ország diplomatái jelezték Budapestnek, hogy a CEU-n tanult polgáraik, hazájukba visszatérve felforgató politikai akciók szervezésében és Soros gátlástalan üzleti céljainak megvalósítása érdekében ügyködnek.

A CEU-n „diplomázott” egyének gyakorlatilag ügynökként lettek visszaküldve a hazájukba, ahol a feladatuk általában a zavarkeltés, az államrend megzavarása, végső soron politikai konfliktusok és polgárháborús zavargások kirobbantása, annak érdekében, hogy a zűrzavart kihasználva Soros és a hozzá csapódó amerikai érdekeltségek lerabolhassák az országot.

Mint történt ez például Ukrajnában, ahol a CEU-n képzett „értelmiség” sodorta szándékosan polgárháborúba az országot. Az azóta eltelt években a „nyugatbarát” vezetés, a politikai támogatásért és a szabad lopásért cserébe, Soros és haverjai kezébe játszotta át az ország iparának, mezőgazdaságának és nyersanyag kincsének nem kis részét.

Ugyanez a forgatókönyv vár több volt szovjet köztársaságra, amelyek destabilizálására már képezték és képzik Budapesten a Soros-ügynököket.

Nyíltan ki kell mondani: a tudományos tevékenység színfalai mögött gyakorlatilag kőkemény ügynökképzés folyt a CEU-n.

Ezt rúgta most szét a magyar kormány. Teljes joggal! Hiszen Soros még a volt szülőhazáját sem tisztelte. Sőt. Mindent megtett, hogy hazánkat is a káoszba taszítsa annak érdekében, hogy zavartalanul halászhasson a zavarosban.

Az elmúlt hét évben semmitől nem riadt vissza, semmi gátlás nem volt benne: bármit vállalt, bármit finanszírozott, hogy zavart keltsen az ország működésében.

Most például ezreket uszított a Parlament elé, hogy tüntessenek egy olyan intézményért, amely Magyarország számára csak teher…

Soros az utolsó befolyási övezetéért küzd, ami még megmaradt számára. És pontosan olyan, mint a sarokba szorított patkány. ..

K.K.I.
_____________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!