Összefogás és hit

Tisztelt Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány!

Nagyon nagy bajnak, problémának látom, hogy a konzervatív jobboldal egymásnak esik. Nem tudom mi történik itt, hova tűnt a korábbi egység, összefogás és hit, és ez az egész egység összeomlani látszik. Korábban egymásért kiálló emberek most a kommunikációból kizárják, támadják , sértegetik egymást és ha nem térnek észhez az egész konzervatív jobboldal, a baloldal és a Jobbik nagy örömére kártyavárként omlik össze!
A FIDESZ nagy hibájának tartom, hogy bojkottálja a jobboldali (Simicska tulajdonában lévő) médiát , talán azért, mert szerintük így tudja a gyors megsemmisítésüket elősegíteni, ami egyrészt egyáltalán nem biztos, másrészt mert nem egy bátor és tisztességes megoldás. Miért nem áll ki, és mondja el a véleményét akár ha kínos kérdéseket is kap!!! Hogy várhatja el a bojkott alá vett összes média dolgozótól, hogy felmondásával álljon ki mellettük, tudnak fizető állást biztosítani Nekik? És honnan tudják, hogy nem próbálnak továbbra is, a korábbi elveik mellett kiállni és megvárják amíg egyértelmű utasítást kapnak a tulajdonosi hűségre és akkor dobják be a kesztyűt.
Kérem, legyenek több bizalommal és empátiával egymás iránt és az elzárkozás nem megoldás, és ez minden jobboldali „szóvivőnek” szól!
(Az egyre véres szájú ATV-t miért nem bojkottálják? Egyébként azt se tegyék, csak a következetességet kérdőjelezem meg itt).
Az új m1-nek még kell egy kis idő, amig jó BBC TV lesz belőle, és ezt természetesnek tartom, azt hiszem Maguk tudják legjobban mennyi idő, tapasztalat és munka kell ahhoz, hogy egy média sikeres és nézett legyen.
Köszönöm, ha elolvasták a levelem.
Remélem a civil összefogás szellemében írtam.
K.M.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!