Rövid hozzászólások a sümegi zarándoklathoz

Köszönöm, hogy megszervezték a sümegi , a FIDESZ-KDNP jelöltjét támogató autós demonstrációt. Lélekben Önökkel voltam.

Üdvözlettel:
F-né Z.A.

___________________________________________________________

Tisztelt Cím!
Bár nyíregyházi és nyugdíjas vagyok, úgy megörültem, hogy végre a CÖF megmozdul, hogy azonnal jelentkeztem a sümegi autós zarándoklatra.
23.-án kb. 16 órakor parkoltam le a Szent István téren egy szürke Mondeóval, és nem sokkal utánam megérkezett egy veterán, kb. 50 éves Rolls-Royce is, és mögöttem leparkolt. Már nem mernék megesküdni, hogy közvetlen mögöttem, vagy még volt közöttünk egy kocsi. A Rolls-Royce-ban egy idősebb úr és egy hölgy ült. A fotózás után, kb. egy negyedóra múltán, a Rolls-Royce elment. Lehet, hogy hozzánk tartozott, csak volt Sümegen ismerőse, akinek beállt az udvarára, nem tudom. Én mindenesetre nem láttam többet a hölgyet és az urat, ami persze még mindig nem jelent semmit. Sajnos nem készítettem fotókat, de gondolom, az ott készült rengeteg fotóból és videóból megállapítható, hogy negyed öt után, már nem volt ott.
Az egy más kérdés, hogy miért ne aggódhatna a nemzet jövőjéért egy tehetősebb ember is.
Üdv: P.Gy.

___________________________________________________________

Nagyon nehezen, és egyre nehezebben viselem el az ellenzék minden morális alapot nélkülöző magatartását, tombolását. Ideje volna talán egy békemenetnek, hogy befogjuk a szájukat, hogy megértessük a sok liberoidiótával, hol a helyük!
Tisztelettel: N.K.

___________________________________________________________

Tisztelt Csizmadia László Úr!
Sajnos nem tudtam elutazni Sümegre,de lélekben ott voltam. Különösen jól esett látni és Önt hallani aznap este a Hír televízióban.
Szerető Szabolcs cikkét csak most olvastam. Nem a legjobb írása volt. Viszont Stefka István, Ő igen! Nagyszerű, okos cikket írt. (Sajnálom, hogy csak ritkán láthatom, olvashatom) Az a bizonyos autó,amiről annyit írtak,nem biztos, hogy jó választás volt erre az alkalomra. Az emberek azt gondolhatják, hogy aki ilyen oldtimert gyűjt, annak a garázsában sorakoznak a jobbnál jobb márkájú új autók is.
Nem volna ez baj, ha az emberek nagy részében nem a zsigeri irigység munkálkodna.
Örülök, hogy a zarándoklat sikeres volt és elő fogja segíteni a FIDESZ-KDNP jelöltjének megválasztását.
Üdvözlettel,
Dr. F. I.

___________________________________________________________

Kedves Civil összefogás Közhasznú Alapítvány!
Nem tudom megállni, hogy ne reagáljak korábbi lapom, a Magyar Nemzet ilyen téves következtetésére. Nem tudom – ugyanis – mi rossz van abban, ha azonos értékrendet valló magyar polgárok lehetőséget teremtenek arra, hogy saját költségen összejöjjenek egy kis találkozóra, beszélgetésre. Én is olvastam e lehetőségről – úgy hiszem elkésve nyitottam ki leveleimet – de ha ez időben lett volna, lehet, hogy el is mentem volna, bár mostanában nagyon lapos a zsebem. Ám levelük olvasásakor – úgy emlékszem – az volt az első benyomásom, hogy milyen jó lenne ezen nekem is részt venni.
Nagyon drukkolok annak, hogy ez az évek óta tartó, rémes, paprikás hangulat megváltozzon, a jelen nagy problémái megoldódjanak, és egyre növekedjen a „normális” emberek köre.
Sok szeretettel kedves Mindnyájunknak
Dr. K. Gy-né

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!