A Magyar Nemzet és a Fidesz jövőjét az olvasók és a választók fogják eldönteni

Kedves Csizmadia László úr !

Nagyon fájlalom, hogy semmi együttérzést nem tanúsítanak a Magyar Nemzet újságíróival szemben. Minden egyes mondatukat górcső alá veszik, méricskélik, boncolgatják, hogy rásüthessék az ellenzéki bélyeget.
Miért nem fogadják el, hogy Szerető Szabolcsnak ez volt a véleménye. ( Én is olvastam a cikket. )

Nekem meg az nem tetszett a CÖF által rendezett sümegi zarándoklaton, hogy amikor egy riporter megkérdezte Bayer Zsolt újságírót, hogy miért várják ennyire az emberek, rágógumizás közben ezt mondta : hát pedig szoktam volt mondani egyes emberekről , hogy fehérjehalmaz vagy fonálféreg stb., de hát én így írok és kész. Erről is készült videó. Tudja, amikor valaki kijön a szentmiséről és teljesen természetesnek veszi, hogy a fenti jelzőkkel illethet egyes újságíró kollégáját vagy egyéb embertársát, akkor elég nehéz elképzelni, hogy most olyan társaságban vagyok, akik a polgári, keresztény értékrendet képviselik.

A Magyar Nemzet, és a Fidesz jövőjét pedig az olvasók és a választók fogják eldönteni.
Azt pedig nem árt észrevenni, hogy a Fidesz mostanában rengeteget hibázik. Ha erre még fel is hívják a figyelmét a jobboldali orgánumok ( Magyar Nemzet, Hír TV, Lánchíd Rádió ) azt csak megköszönni lehet.

Üdvözlettel :

G.-né F.P.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!